مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید voice recorder برای نابینا
error403
15-03-2009, 12:05
یدونه voice recorder سامسونگ مدل YV-150 برای یه فرد نابینایی خریدند ولی الان مشکلی که باهاش داره اینه که راحت نمیتونه باهاش کارکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بپرسم آیا ریکرودری هست که کار باهاش خیلی راحت باشه برای نابینایان یعنی اینکه راحت بتونه به فایلهیی که ضبط (؟) کرده دسترسی پیدا کنه
یا مثلا نرمافزار روش نصب بشه و براش اسم فایلها رو بخونه (الان یه نرم افزار جاوا فکر کنم هست برای گوشی که خو ایشون هم روی گوشیشون نصبه و به هر قسمت گوشی که بره براشون میخونه همینطور اسمس ها و شماره هارو )
ممنون
من هم همین سئوال رو دارم لطفا کمک کنید
بخاطر زیرخاکی بودن هم عذرخواهی میکنم ولی خواهشا کمک کنید
peaceful1
02-12-2010, 11:30
چون مورد خاص هست خودم پی گیری میکنم نتیجش رو مبگم بهترین کار اینه که منو گویا داشته باشه و با کمترین دکمه بیشترین اعمال رو انجام بده
شاید راه حل تو برند های متفرقه بشه پیدا کرد میزان مسافتی که مد نظرتون هست که بتونه ضبط کنه چقدره؟!
از توجه شما خیلی ممنونم
ببینید یه چیزی تو مایه های واکمن کاست { واکمن تو شهر ما هست ولی فقط 1 یا 2 ماه کار میکنه بعدش موتورش خراب میشه یا مکانیکش خلاصه زودی خراب میشه} بخاطر همین تو فکر موزیک پلیر یا رکوردر افتادم که هم ضبط با کیفیت انجام میده و هم شارژی هست
بیشتر برند ها حالا دیگه لمسی شدن یا منو های زیادی دارند و همه کارها رو با دکمه جهت دار انجام میدن
خودم یه چیزی تو زهنمه نمیدونم کجا دیدم یه چیزی شبیه واکمن کاست با همون دکمه ها ولی دیجیتالی و مدت زمان زیاد و قابل اتصال به رایانه و ...
ببخشید زیاد گفتم خواهش میکنم کمک کنید
موارد مهم ضبط صدا + شارژ مناسب + با دوام
peaceful1
02-12-2010, 13:11
شاید بشه سونی ریکردر کاستش رو پیدا کرد شنبه زنگ میزنم شرکتش میپرسم پیدا کردم یهتون نتیجش رو میگم.
کلا از دیجیتالی ها باید راحت تر باشه هنوز تو لیست سونی ایران هست.
sound.vision
04-12-2010, 15:03
یدونه voice recorder سامسونگ مدل YV-150 برای یه فرد نابینایی خریدند ولی الان مشکلی که باهاش داره اینه که راحت نمیتونه باهاش کارکنه
میخواستم بپرسم آیا ریکرودری هست که کار باهاش خیلی راحت باشه برای نابینایان یعنی اینکه راحت بتونه به فایلهیی که ضبط (؟) کرده دسترسی پیدا کنه
یا مثلا نرمافزار روش نصب بشه و براش اسم فایلها رو بخونه (الان یه نرم افزار جاوا فکر کنم هست برای گوشی که خو ایشون هم روی گوشیشون نصبه و به هر قسمت گوشی که بره براشون میخونه همینطور اسمس ها و شماره هارو )
ممنون
این مدل از سامسونگ که شما می گی من قبلا باهاش کار کردم و البته الان یه مدل سونی دارم که کاربری باهاش فوق العاده ساده هست و اینکه عمر و دوام خوبی داره مدلشو می گم شاید به کارتون بیاد :
Sony ICD PX820
کلیدهای بزرگ و راحتی داره بد نیست این مدل رو هم بررسی کنید.
peaceful1
04-12-2010, 17:02
خوب این آخرین مدل کاست ریکردر سونی هست که بعضی سونی سنتر ها موجود دارند:
sony tcm-150
به یکیشون زنگ زدم موجود داشت لیست همه نمایندگی های سونی رو PM میکنم و نام فروشگاهی که موجود داشت.
Pm تون رو بستید یه ایمل بده برات بفرستم
بر اساس قوانین سایت نمیتونم اسم فروشگاه رو بزارم.
ICD-BM1 سونی
Olympus DS-61
ببخشید من چند هفته به اینترنت دسترسی درست و حسابی نداشتم
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
در ضمن موبایل E51 علاوه بر امکان خواندن نام فایل ریکوردر عالی محسوب میشه گرچه عمر باتریش با یه ریکوردر اصلا قابل مقایسه نیست
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
Milestone 311 Daisy Player
دوست عزیز ممنون sastwhc
من المپیوس رو بجز امازون جایی ندیدم
خودم هم یه چیزی پیدا کردم ولی دیگه دیر شده بود
کاست خوان دیجیتال تبدیل کاست های خاطره انگیز به MP3 دیگر کار سختی نیست اگه سرچ گنید پیدا میکنید
نمتونستم تبلیغ کنم
در ضمن ممنون از همه دوستان
من Sony ICD PX820 رو خریدم 93 تومن شد
امروز اولین کلاسش رو میره
دوست عزیز ممنون sastwhc
من المپیوس رو بجز امازون جایی ندیدم
خودم هم یه چیزی پیدا کردم ولی دیگه دیر شده بود
کاست خوان دیجیتال تبدیل کاست های خاطره انگیز به MP3 دیگر کار سختی نیست اگه سرچ گنید پیدا میکنید
نمتونستم تبلیغ کنم
در ضمن ممنون از همه دوستان
من Sony ICD PX820 رو خریدم 93 تومن شد
امروز اولین کلاسش رو میره
موفق باشی
امیدوارم ازش راضی باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.