PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Psiloc TotalForwarder v1.0 S60v3 Cracked-illusion

Saleh
15-03-2009, 09:44
سلام خدمت همه دوستان
با این برنامه دیگه لازم نیست که همیشه موبایلتون همراهتون باشه! با این برنامه می تونید تماس ها و پیغام هاتون رو به صورت اتوماتیک به یک شماره دیگه Forward کنید!

تصاویر از محیط برنامه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با حجم 247 KB :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید! :10:

!Bikhaneman!
15-03-2009, 13:20
یه کم در مورد طرز کارش توضیح بدید ممنون میشم. یعنی اگه یه sms برات بیاد این برنامه دوباره فورواردش میکنه به یه شماره دیگه (که طبعا هزینه یه sms برات میفته) ؟

Saleh
15-03-2009, 14:16
یه کم در مورد طرز کارش توضیح بدید ممنون میشم. یعنی اگه یه sms برات بیاد این برنامه دوباره فورواردش میکنه به یه شماره دیگه (که طبعا هزینه یه sms برات میفته) ؟

این برنامه برای اونایی هست که دو سه تا خط دارن و برای اینکه سه تا گوشی رو جابجا نکنن از این برنامه برای فوروارد کردن سایر خطوط بر روی یک گوشی ازش استفاده می کنن بیشتر برای مایه داراست!

!Bikhaneman!
15-03-2009, 23:00
این برنامه برای اونایی هست که دو سه تا خط دارن و برای اینکه سه تا گوشی رو جابجا نکنن از این برنامه برای فوروارد کردن سایر خطوط بر روی یک گوشی ازش استفاده می کنن بیشتر برای مایه داراست!

خیلی خوبه..من دوتا گوشی دارم بعضی وقتا سختمه برای یه مسیر کوتاه هردوتاشو همرام ببرم..

mohammadflash2006
16-03-2009, 13:38
ولی پول میندازه!!

Backstreetboys
18-03-2009, 02:53
چرا اس ام اس فوروارد نمیکنه

MRTZ HSV
18-03-2009, 12:42
خب برای این کار خط رو دایورت میکنیم دیگه
چه نیازی به این جنگولک بازی هایستd:

e.khafan!
18-03-2009, 15:01
خب برای این کار خط رو دایورت میکنیم دیگه
چه نیازی به این جنگولک بازی هایستd:
,زیز خط رو میشه فوروارد کرد ، ولی اس ام اس و ام ام اس رو نمیشه ، در زمن فکر کنم این برنامه زمان بندی هم داره .

ممنون hamsalan