ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با متن در مكس

hegoz
14-03-2009, 02:09
با سلام. من به يه مشكل عجيب تو مكس 9 برخوردم. وقتي يه متن فارسي تايپ مي كنم تمام حروف رو جدا نشون داده ميشه تو نما ها . قبلا اينجوري نبود مشكل از كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
من با فتو شاپ يا بقيه نرم افزار ها براي فارسي نويسي مشكلي ندارم نميدونم مكس چه مرگش شده:41:
با مريم هم مشكل حل نشد !!!:13:

3d-meysam
14-03-2009, 08:21
منم با چنین مشکلی برخوردم. تو ویندوزهای مختلف که نصب کردم یه بار میشه یه بار هم نمیشه......
دلیل اصلیش چیه ؟؟؟

G LADIATOR
14-03-2009, 13:58
همه این مشکل رو دارن..فکر نکنم اصلا با روش های زمینی بشه تو مکس مثل آدم فارسی نوشت...

خوب یه روشش این هم که برید تو برنامه های دو بعدی وکتوری(مثلا Corel Draw ) و بعد متنتون رو اونجا بنویسید و بعد هم اونو با فرمت FBX سیو کنید.
بعد داخل مکس این فایل رو Import کنید و بهش ضخامت بدید و فلانو بیسانو بهمان....:دی

HOMAYOON.F
22-03-2009, 22:52
من که هیچ مشگلی ندارم.:21:
احتمالا زبان ویندوزتون، یا مشگل پیدا کرده یا کامل نیست.:5:
شایدم فونت مناسب انتخاب نکردید.:2:
فقط جهت یادآوری بگم وقتی با فارسی نویس مریم نوشتید، تو برنامه مکس باید فونتی که با ( _F ) شروع میشه رو انتخاب کنید. ( مث F_titr )
اگرم فونت استاندارد استفاده میکنید که اولش ( B ) داره، تو خیلی برنامه ها از جمله فوتوشاپ جواب میده، اما تو مکس جواب نمیده.
میدونم همتون حرفه ای هستید و به این حرفم میخندید، ولی یه امتحانی کنید، ای، شاید جواب داد.:20:
تنکس...:11:

G LADIATOR
23-03-2009, 00:41
من که هیچ مشگلی ندارم.:21:
احتمالا زبان ویندوزتون، یا مشگل پیدا کرده یا کامل نیست.:5:
شایدم فونت مناسب انتخاب نکردید.:2:
فقط جهت یادآوری بگم وقتی با فارسی نویس مریم نوشتید، تو برنامه مکس باید فونتی که با ( _f ) شروع میشه رو انتخاب کنید. ( مث f_titr )
اگرم فونت استاندارد استفاده میکنید که اولش ( b ) داره، تو خیلی برنامه ها از جمله فوتوشاپ جواب میده، اما تو مکس جواب نمیده.
میدونم همتون حرفه ای هستید و به این حرفم میخندید، ولی یه امتحانی کنید، ای، شاید جواب داد.:20:
تنکس...:11:

من یکی که با همه فارسی سازا متحان کردم: مریم-نادر-جاسم-کاظم-ناهید-پور دخت و.....:31:
با همه فونتی هم تست کردم از اونایی که از a شروع مشدن تا اونایی که با z شروع میشدن ولی هیچ کدوم جواب نداد....

:13:

sasm3d
04-04-2009, 01:20
سلام

باید ویندوزتون رو یوتیکد کنید اونایی که مشکل ندارند ویندوزشون یونیکد شذه موقع نصب

واسه یونیکد برید مسیر زیر

controlpanel

regional and language

advanced

add farsi

Mostafa 3D
04-04-2009, 23:19
از فارسی ساز پروین استفاده کنید

Oracle_Eldorado
04-04-2009, 23:51
اگه ویندوز XP دارین ،
در قسمت Control Panel
قسمت Regional & Language Option
تب آخر که فکر کنم Advanced باشه ، فکر کنم اونم باید فارسی شده باشه .
چون منم اینطور مشکلی داشتم . حتی تو برنامه مریم هم که فارسی میزدم بازم نوشته های الکی تحویلم میداد .
اون موقع فکر کنم این کار رو کردم و درست شد .

اگه هم ویستا دارین من جاشو دقیق بلد نیستم .!×!.