ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای بلند dvd رایتر

MILAD MGH
13-03-2009, 16:21
سلام من یه dvd رایتر liteon خریدم.بعضی مواقع که میخوام بازی نصب کنم صداش بلند میشه تا پایان نصب ولی اگه روش چیزی بذارم صداش معمولی میشه.آیا مشکلی داره یا به خاطر تازه کار بودنشه؟

bahareh_bus
13-03-2009, 17:24
سلام من یه dvd رایتر liteon خریدم.بعضی مواقع که میخوام بازی نصب کنم صداش بلند میشه تا پایان نصب ولی اگه روش چیزی بذارم صداش معمولی میشه.آیا مشکلی داره یا به خاطر تازه کار بودنشه؟

مگه درایو شما اکسترنال هست که چیزی روش میزارید ؟!

این صدایی که شما می شنوید تا حدودی طبیعی است اما با انجام دادن چند کار کوچک میتونید اون رو به حداقل برسونید:

1: اگر درایو شما داخلی (internal) هست سعی کنید تمام پیچ های دو طرف دایو را محکم ببندید (هر طرف چهار تا)

2: یا اینکه بین بدنه درایو و محل اتصال با کیس از واشرهای لاستیکی استفاده کنید.دقت کنید که این واشرها رو زیر پیچ ها نبندید بلکه بایستی بین بدنه درایو و کیس قرار داده شود تا لرزش های درایو به حداقل برسه.

3: در مورد درایو های خارجی (external) هم میشه با محکم کردن محل استقرار درایو از ایجاد لرزش و ایجاد صدا جلوگیری کرد مثله کاری که شما کردی اما دقت کنید که وزن شی ای که روی درایو گذاشتید بیش از حد سنگین نباشه !!

4:راه ساده تر اینکه سعی کنید از دیسک های R+ استفاده کنید.
تکونولوژی خواندن و نوشتن بر روی این دیسک ها بدین صورت هست که در تمام طول عملیات ، دیسک با سرعت یکسانی گردش می کنه و این لنز داخل درایو هست که خودش رو با سرعت نوشتن یا خواندن تنظیم می کنه ، برخلاف دیسک های R- که در ابتدا گردش دیسک کند هست و هر چقدر که لنز به لبه های دیسک نزدیک تر میشه سرعت گردش هم بالاتر میره و این یعنی نویز بیشتر !