مشاهده نسخه کامل
: Split/Second
SADEGH 7
12-06-2010, 14:18
به احتمال زیاد، همه ی گیم پد ها رو ساپورت می کنه.من با یه گیم پد 7-8 تومنی بازی کردم.هیچ مشکلی نداشت، شوک ها هم خیلی عالی بود.
بازی قشنگی بود. جالب تموم شد. من هم به آنلاینی ها اضافه می شم.
EngineeR EhsaN
12-06-2010, 15:19
هر كاري ميكنم تنظيم نميشه چيكار كنم؟:41:
SADEGH 7
12-06-2010, 17:31
هر كاري ميكنم تنظيم نميشه چيكار كنم؟:41:
شما تو قسمت Controls جهت های راست و چپ (<-- -->)کیبورد رو بزن. بعد دکمه ها رو تنظیم کن.چون تو menu ها mouse کاربردی نداره، منو ها یه مقدار گنگ شده.
EngineeR EhsaN
12-06-2010, 18:58
شما تو قسمت Controls جهت های راست و چپ (<-- -->)کیبورد رو بزن. بعد دکمه ها رو تنظیم کن.چون تو menu ها mouse کاربردی نداره، منو ها یه مقدار گنگ شده.
مر30 عزیزم حل شد:11:
حریف میطلبیم!:21:
matrix_3s
13-06-2010, 14:42
بازیش خیلی جالبه ....
حال میده
ولی چند تا سوتی اساسی داره:31:
black.assassin
13-06-2010, 14:53
بازیش خیلی جالبه ....
حال میده
ولی چند تا سوتی اساسی داره:31:
تازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت . :27:
matrix_3s
13-06-2010, 17:51
تازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من یه بار از جاده رفتم بیرون بعد برگشت تو جاده سریع دوربین از دور نشون داد و انگار که ماشین منفجر شده
وقتی تصادف میکنی هم خیلی تابلوئه ماشین انگار 10 کیلوییه....
اصلا حس سنگین بودن رو نمیده
حالا من یه بار از جاده رفتم بیرون بعد برگشت تو جاده سریع دوربین از دور نشون داد و انگار که ماشین منفجر شده
وقتی تصادف میکنی هم خیلی تابلوئه ماشین انگار 10 کیلوییه....
اصلا حس سنگین بودن رو نمیده
خوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله:5:
matrix_3s
13-06-2010, 20:34
خوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بهتر از این هم میتونستن درستش کنن
راستی تا وقتی کاملا چپ نکنی ماشین هیچیش نمیشه فقط روش خط میفته
ولی در کل قبولش داریم
mahyarSAMSUNG
13-06-2010, 22:21
آقا ایول عجب بازی. ترکوندم . با صدای بلند بازی کردم امروز خیلی حال داد . میگم چرا صدای ماشین اینقدر کمه و صدای موزیک و صدای اطراف زیاد ؟ ماله خودشه یا نه ؟ انگار روی حالت dolby 5.1 باشه صدای ماشین کمه !
آقا ایول عجب بازی. ترکوندم . با صدای بلند بازی کردم امروز خیلی حال داد . میگم چرا صدای ماشین اینقدر کمه و صدای موزیک و صدای اطراف زیاد ؟ ماله خودشه یا نه ؟ انگار روی حالت dolby 5.1 باشه صدای ماشین کمه !
توی option بخش sound effect رو زیاد کن باید بهتر شه:46:
mahyarSAMSUNG
14-06-2010, 12:07
من وقتی بازی رو نصب میکنم اول تو آپشنش میرم همه چی رو تنظیم میکنم بعد بازی میکنم اون رو هم زیاد کردم تا ته .:31:
من نتونستم از حالت كيبورد روي گيم پد بيارم ، چطوري بايد انجام بدم ..؟
EngineeR EhsaN
14-06-2010, 13:17
من نتونستم از حالت كيبورد روي گيم پد بيارم ، چطوري بايد انجام بدم ..؟
اول برو كنترلو وصل كن به كيس بعد وارد بازي شو بعداً برو قسمت contorols بعدش دو سه تا جهت راست ( روي كيبورد ) رو بزني اسم كنترلرتو مينويسه كه بايد تنظيمش كني!:20:
matrix_3s
14-06-2010, 13:27
آقا با دسته بی نهایت فاز میده
بدو بدو تنظیمش کن
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
من وقتی بازی رو نصب میکنم اول تو آپشنش میرم همه چی رو تنظیم میکنم بعد بازی میکنم اون رو هم زیاد کردم تا ته .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
تنظیمات روی ته نباشه اون فاز اصلی رو نمیده
حال میده همون طور که سازنده ها ساختن با گرافیک اصلی بازی کنی:5:
آفا اون مشكلم درست شد .
حالا من وقتي ميخوام قسمت split screen رو بازي كنم ، فقط كيبورد كار ميكنه و گيم پد كار نمي كنه .
چطوري بايد كاري كنم كه دسته يا همون گيم پد كار كنه در بخش دونفره يا همون split screen
EngineeR EhsaN
15-06-2010, 10:50
من هر كاري ميكنم لاگين نميكنه ميگه پسورد اشتباهه!:37:
نكنه بايد از سايتي چيزي اكانت درست كنم؟:24:
SADEGH 7
15-06-2010, 11:14
من هر كاري ميكنم لاگين نميكنه ميگه پسورد اشتباهه!:37:
نكنه بايد از سايتي چيزي اكانت درست كنم؟:24:
مشکل این بازی اینه که ارور مناسب نمی ده. به احتمال زیاد نام کاربری که شما انتخاب می کنی، قبلا توسط یه نفر دیگه انتخاب شده. نام کاربری رو عوض کنی درست می شه. در ضمن لطف کنید برای بازی آنلاین به این تاپیک مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی:11:
mojtaba007
15-06-2010, 13:30
دوستان من تو تنظیمات گرافیکی اون قسمتی که مربوط به سینک میشه را on میکنم تصویر سیاه میشه
تو بازی هم که میخوام برم یهو میپره بیرون ارور میده کسی از دوستان میدونه چه جوری بازی کنم
ویندوزم هم 7 است
:19::19::19::19:
بالاخره برای X360 سفارشش دادم!
یه دو روز دیگه ما هم 2 نفره میزنیمش: دی
كسي نميدونه چطوري بايد دسته رو تنظيم كنم كه تو حالت SPLIT SCREEN بتونم به جاي كيبورد با دسته بازي كنم.
aRThaS_08
16-06-2010, 11:59
همچنان در اپیزود8 به سر میبریم! دیگه اون هیجان اولیه رو نداره گذاشتم کنار!
EngineeR EhsaN
16-06-2010, 13:07
آره منم گذاشتم كنار
سلام دوستان
من اینم بازی رو تو ویندوز قبلیم نصب کردم و امروز رفتم ویندوز عوض کردم ولی حالا بازی رو اجرا می کنم Close Program میده ویندوز هم 7 هستش ؛ بنظر شما مشکل کجاست؟ ( ِDirecx هم نصب کردم !!!!!! )
ممنون میشم جواب بدید
Mammad Prince
17-06-2010, 17:10
اتفاقا به نظر من بازی جذابیتش رو تا آخر حفظ می کنه !
هر اپیزود یه چیز جدید رو می کنه و در کل شما رو تا اپیزود 12 ( آخرین اپیزود ) راضی و پرهیجان نگه می داره !
واقعا بازی فوق العاده ای بود !
hamijoon
17-06-2010, 18:54
من تا آخر رفتم همرو هم اول شدم واقعا تا آخرش جذابه ...
محمد رضا حیدری
17-06-2010, 19:02
بازی فوق العاده ای است.من که خیلی باهاش حال می کنم.
من يه ركورد خفن زدم .در كمتر از 0.01 نفر اول شدم . الان هم تو اپيسد آخرم . تا حالا تو عمرم بازي ريسينگ با اين همه هيجان نديده بودم . در ضمن نبايد most wanted قديم رو هم فراموش كرد والبته undercover
واقعا بازی عالیه و پر هیجانیو ساخته من به شخصه طرفدار سر سخت این بازیم
در ضمن کسی نمیدونه چطوری میشه این بازیو آنلاین بازی کرد؟
با هاماچی نمیشه؟
با تشکر
pedram_sad
20-06-2010, 23:16
بازی 13 روز قبل تمام شد
بی نظیر بود
تو هر episode فقط یک event رو دوم شدم اونم detonator ها بود که ماشین های انتخابی خودش رو میداد
باقی رو همه رو اول شدم
اخرش هم 38 تا Achieve باز شد
بازم میگم بی نظیر بود
aso.pas.86
20-06-2010, 23:51
سلام دوستان.
ببخشید من یه سوالی داشتم.
تو اپیزود 6 و 7 که باید هلیکوپتر رو منفجر کنیم چجوری تو مدت زمانی که داده منفجر میشه؟
من هر چی میرم وقت کم میاد و 8 تم میشم!!!!!!!!!!!
pedram_sad
21-06-2010, 10:10
سلام دوستان.
ببخشید من یه سوالی داشتم.
تو اپیزود 6 و 7 که باید هلیکوپتر رو منفجر کنیم چجوری تو مدت زمانی که داده منفجر میشه؟
من هر چی میرم وقت کم میاد و 8 تم میشم!!!!!!!!!!!
شما باید سعی کنی اون موشک ها رو تو مرحله سومش بزنی بهش که خسارت بیشتری بهش وارد میکنه
باید مرحله اول و دوم رو جاخالی بدی و خودت هم drift بزنی که 3 سوته میرسه به level 3 و موشک قرمز میشه انوقت بزنیش که با 3 بار انجام این کار میترکه و اتفاقا این مرحله ها از همه اسونتر بودن
black.assassin
21-06-2010, 11:22
شما باید سعی کنی اون موشک ها رو تو مرحله سومش بزنی بهش که خسارت بیشتری بهش وارد میکنه
باید مرحله اول و دوم رو جاخالی بدی و خودت هم drift بزنی که 3 سوته میرسه به level 3 و موشک قرمز میشه انوقت بزنیش که با 3 بار انجام این کار میترکه و اتفاقا این مرحله ها از همه اسونتر بودن
ولی فکر کنم 4 بار بود . شما باید اصلا با موشک برخوردی نداشته باشید . حتی نزدیکش هم نرید . چون امتیازی که میده کمتره و دیرتر به اون مقدار می رسید
Hapoofesgeli
21-06-2010, 11:35
سلام خواهشا زودتر ج. واب بدید...
این بازی رو با این سیستم میشه با گرافیک خوب روون بازی کرد یا نه؟
Q6600 2.6GHz
9500GT DDR3 512MB
4GB DDR2
gameselect
21-06-2010, 11:38
سلام خواهشا زودتر ج. واب بدید...
این بازی رو با این سیستم میشه با گرافیک خوب روون بازی کرد یا نه؟
Q6600 2.6GHz
9500GT DDR3 512MB
4GB DDR3
خیلی عالی هم میشه
من با e5200
4gb ddr2
1gb ddr3
دارم راحت رویه high بازی میکنم ...سیستم شما که خیلی قویتره ...بخر بعد آنلاینم داره
Hapoofesgeli
21-06-2010, 11:53
شرمنده رم DDR2 بود نه DDR3 :31:
gameselect
21-06-2010, 12:30
شرمنده رم DDR2 بود نه DDR3 :31:
رم منم همینطوره !
مشکلی نداره بخر دوست عزیز بازی اجرا میشه
cpu شما خیلی قویه
vga هم که ddr3
رمت که عالیه
ببخشید دیر جواب دادم رفته بودم !
EngineeR EhsaN
21-06-2010, 15:39
اينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!:2:
اينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!:2:
به نظر من شما كم داري.
اينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!
شوخی جالبی بود
مگه گرافیکش چشه که شما حالتون بهم خورد
مطمئنا هیچ بازی به این پر هیجانی وجود نداره
gameselect
21-06-2010, 16:09
هر چی این بازی مسخره باشه آنلاینش حرف نداره ..خوراکه!
با تمام رفیقام از گوشه گوشه تهران آنلاین میشیم ...بعد میترکونیم همدیگرو !:8:
تازه قشنگ بودن آنلاین هم بر میگرده به قشنگ بودن خود بازی گیم پلی فوقالعاده و گرافیک بی نظیر!
یه مرحله هست داری همینجوری میری از فرودگاه رد میشی یه هواپیما arirbus از بالا سرت رد میشه
و میخوره زمین اونجا قدرت این بازی معلوم میشه! وقتی هواپیما میخوره زمین اگر جنبه نداشته باشی
توهم میزنی یهو فکر میکنی داری فیلم آمریکایی 2010 میبینی ...
بابا بازی خداست !
سلام
این دوستمون که انتقاد کردن از بازی سلیقه خودشو داره . و ما نمیتونیم بش ایراد بگیریم. ولی اولین نفری هست که میاد و اینطور شدیدا انتقاد میکنه اونم از گرافیک و گیم پلی. عجیبه. باید دید چه نکته ی منفی باعث انتقاد دوستمون شده. راستی اینترنتم پرید. فکر کنم تا 1 ماه نتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنیم. ( چه میکشن این دایال آپی ها البته خودمم دایال اپی بودما ها ولی خوب دیگه به پرسرعت عادت کرده بودم الان خیلی دارم زجر میکشم). دوستان فعلا جای مارو خالی کنید.
black.assassin
21-06-2010, 16:45
هر چی این بازی مسخره باشه آنلاینش حرف نداره ..خوراکه!
با تمام رفیقام از گوشه گوشه تهران آنلاین میشیم ...بعد میترکونیم همدیگرو !:8:
تازه قشنگ بودن آنلاین هم بر میگرده به قشنگ بودن خود بازی گیم پلی فوقالعاده و گرافیک بی نظیر!
یه مرحله هست داری همینجوری میری از فرودگاه رد میشی یه هواپیما arirbus از بالا سرت رد میشه
و میخوره زمین اونجا قدرت این بازی معلوم میشه! وقتی هواپیما میخوره زمین اگر جنبه نداشته باشی
توهم میزنی یهو فکر میکنی داری فیلم آمریکایی 2010 میبینی ...
بابا بازی خداست !
واقعا بازی خداست .
آقا من هر کاری کردم نتونستم آنلاین بیام . با 512 . شما سرعتتون چنده ؟
این هواپیماهرو من تو خود بازی تجربه کردم . هدفون هم گذاشته بودم . خوفم برید یه لحظه . یه 1 متری از جام پریدم :31:
gameselect
21-06-2010, 16:57
واقعا بازی خداست .
آقا من هر کاری کردم نتونستم آنلاین بیام . با 512 . شما سرعتتون چنده ؟
این هواپیماهرو من تو خود بازی تجربه کردم . هدفون هم گذاشته بودم . خوفم برید یه لحظه . یه 1 متری از جام پریدم :31:
من با adsl 128 میام ..
اون اروری که دریافت میکنی موقع ساین این باید چند بار تکرار کنی تا ساین بشه .
صبح ها بری راحت میره تو آنلاین
اگر نشد برو تو بازی بعد بازی رو alt+tab مینیمایز کن بعد برو رو کانکشنت رو یه بار دیسکانکت کن و دوباره کانکت
شو و تا به اینترنت کانکت شدی سریع برو تو بازی و ساین شو اینجوری اگر بازم ارور داد بعد 3 -4 بار میره تو
سلام
این دوستمون که انتقاد کردن از بازی سلیقه خودشو داره . و ما نمیتونیم بش ایراد بگیریم. ولی اولین نفری هست که میاد و اینطور شدیدا انتقاد میکنه اونم از گرافیک و گیم پلی. عجیبه. باید دید چه نکته ی منفی باعث انتقاد دوستمون شده. راستی اینترنتم پرید. فکر کنم تا 1 ماه نتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنیم. ( چه میکشن این دایال آپی ها البته خودمم دایال اپی بودما ها ولی خوب دیگه به پرسرعت عادت کرده بودم الان خیلی دارم زجر میکشم). دوستان فعلا جای مارو خالی کنید.
طرف اصلا گيمر نيست .
Hapoofesgeli
21-06-2010, 19:49
سلام
منم گرفتم
واقعا بازی عالی هست از همه لحاظ...
اون مرحله هایی هم که همه جا میترکه و باید جاخالی بدیم خیلی حال میده :دی
alpha007
21-06-2010, 20:53
این بازی BLUR چطوره؟
هم رده SPLIT هست یا نه؟
کدومشون جدیدتر و بهتره؟
Hunter lord
22-06-2010, 08:15
این بازی BLUR چطوره؟
هم رده SPLIT هست یا نه؟
کدومشون جدیدتر و بهتره؟
Split second بهتر از blur هستش .
بازی blur اصلا جالب نیست .
alpha007
22-06-2010, 09:52
Split second بهتر از blur هستش .
بازی blur اصلا جالب نیست .
خودت blur رو بازی کردی؟
کدوم جدیدتره split یا blur ؟
موقع خرید بین این دو تا مردد بودم که آخرش split رو گرفتم
EngineeR EhsaN
22-06-2010, 13:23
به نظر من شما كم داري.
جالبه منم همين نظرو درباره شما داشتم!:31:
عزيزم شما dirt2 رو با اين بازيه مقايسه كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
طرف اصلا گيمر نيست .
مثله اينكه خيلي داغيا!
خودت بجز ماريو بازي ديگه كردي؟!:34:
Mammad Prince
22-06-2010, 13:26
خودت blur رو بازی کردی؟
با این که blur از سایت ها نمره های بهتری نسبت به SPLIT SECOND گرفته ولی واقعا SPLIT فوق العاده تر و هیجان انگیز تر است !!!
من که به شخصه تا اپیزود 12 این بازی رو با اشتیاق و هیجان فوق العاده ای طی کردم و با توجه به این که BLUR نمره هاش بهتر بود گفتم پس ببین اون دیگه چیه !!! و رفتم خریدم ...
ولی واقعا نا امید کننده بود و من رو یاد کراش 4 تو PS انداخت که باید از این قدرت های تو جاده می گرفتیم و شلیک می کردیم !!!!!!!!!!!!!
Hunter lord
22-06-2010, 13:49
خودت blur رو بازی کردی؟
اگه Split رو خریدی مطمین باش ضرر نکردی .
dirt 2
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
مثله اينكه خيلي داغيا!
dirt 2 سبكش با اين فرق ميكنه ، dirt 2 يه سبك كاملا ريسينگ هستش اما اين بازي كاملا ريسينگ نيست .
من توي چهار سال 47 تا بازي تموم كردن ، اگه بخواهي اسماشونم ميگم .
مثله اينكه خيلي داغيا!
دوستان خواهشا جو رو متشنج نکنید:20:(کلی گفتم شخص خاصی مد نظرم نبود)
درضمن همینطور که قبلا گفتم هرگز نیاین بگین بازی بدی بود و برین...
اگه واقعا به نظرتون یک بازی بده دلایل منطقی براش بیارین و بگین به نظر من به این دلایل بازی ضعیفی بود...
در ضمن اینکه شما این بازی رو با dirt 2 مقایسه کردی کاملا اشتباهه چون سبک این بازی کلا نسبت به هم متفاوته!!
اسپلیت:31:مرحله آخرش همش سوتی بود جایی که سد خراب میشد من زود میرسیدم از زیر زمین میرفتم.:27:
alpha007
23-06-2010, 17:22
یه سوال درباره این بازی:
split second نیاز به برنامه games for windows live داره ولی وقتی این برنامه رو نصب میکنیم (نه اونی که خودش داره) ارور میده
حالا باید حتما اونی که تو پوشه خود بازی هست رو نصب کرد؟ gfwlive min ؟ این فرقی با بقیه داره؟ واسه همینه که ارور میگیره؟
اسپلیت:31:مرحله آخرش همش سوتی بود جایی که سد خراب میشد من زود میرسیدم از زیر زمین میرفتم.:27:
دقیقا!!!!
البته وقتی میرفتی زیر زمین زمان اضافه هم میاوردی راحت تمومش میکردی:31::31:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
یه سوال درباره این بازی:
split second نیاز به برنامه games for windows live داره ولی وقتی این برنامه رو نصب میکنیم (نه اونی که خودش داره) ارور میده
حالا باید حتما اونی که تو پوشه خود بازی هست رو نصب کرد؟ gfwlive min ؟ این فرقی با بقیه داره؟ واسه همینه که ارور میگیره؟
این بازی با windows live اجرا نمیشه و سیستم سیو جداگانه ای برای خودش داره(یه چیزی شبیه NFS)
alpha007
23-06-2010, 19:15
این بازی با windows live اجرا نمیشه و سیستم سیو جداگانه ای برای خودش داره(یه چیزی شبیه NFS)
تو فولدر بازی که windows live داره
من وقتی windows live بازیه دیگه رو نصب کردم و اکانت ساختم تازه بازی split اجرا شد
تو فولدر بازی که windows live داره
من وقتی windows live بازیه دیگه رو نصب کردم و اکانت ساختم تازه بازی split اجرا شد
من نمیدونم شما چی کار کردی....فقط این رو میدونم(البته تابلو هم هست)که این بازی تحت نرم افزار gfwlive اجرا نمیشه سیستم مستقل سیو برای خودش داره!
در ضمن این نرم افزار به اجرای بازیها کمک نمیکنه(یعنی دخالتی در اجرا شدن و نشدن بازی نداره) وفقط سیستم سیو و پروفایل اون رو تحت پوشش قرار میده...
alpha007
23-06-2010, 19:48
من نمیدونم شما چی کار کردی....فقط این رو میدونم(البته تابلو هم هست)که این بازی تحت نرم افزار gfwlive اجرا نمیشه سیستم مستقل سیو برای خودش داره!
در ضمن این نرم افزار به اجرای بازیها کمک نمیکنه(یعنی دخالتی در اجرا شدن و نشدن بازی نداره) وفقط سیستم سیو و پروفایل اون رو تحت پوشش قرار میده...
بلهههههههههههههههههه
gfwlive یه سیستم سیوه
این که خیلی تابلوهه
بگذریم
یه دردیش شده بود که نمینصبید دیگه
saeedA144
23-06-2010, 20:04
سلام
:37:کنترل بعضی ماشین ها واقعا سخته
:19:کسی هست کمک کنه :19:
تو سر پیچ ها همه جلو میزنن:37:
بلهههههههههههههههههه
gfwlive یه سیستم سیوه
این که خیلی تابلوهه
بگذریم
یه دردیش شده بود که نمینصبید دیگه
آره بیخیال همون که اجرا شده خوبه دیگه نمیخواد وارد جزئیات بشی:31::46:
سلام
:37:کنترل بعضی ماشین ها واقعا سخته
:19:کسی هست کمک کنه :19:
تو سر پیچ ها همه جلو میزنن:37:
بله کلا هر ماشین جدیدی که میده قرار نیست به درد بخوره شما باید ببینی کدوم ماشین با مهارتهای شما همخونی داره...
در مورد سختی هم شما مثل اینکه هنوز GRid و Shift بازی نکردی که بفهمی مشکل بودن یعنی چی!:31:
matrix_3s
23-06-2010, 23:03
بله کلا هر ماشین جدیدی که میده قرار نیست به درد بخوره شما باید ببینی کدوم ماشین با مهارتهای شما همخونی داره...
در مورد سختی هم شما مثل اینکه هنوز GRid و Shift بازی نکردی که بفهمی مشکل بودن یعنی چی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بازیه واقعا آسونیه
کنترل کردن ماشین باید این طوری باشه
توی شیفت باید دسته رو بشکونی تا شاید دور بزنه:27:
masoud93
23-06-2010, 23:06
shift که هیچی.
من grid و dirt 2 رو هم راحت تا آخر رفتم ولی این بازیو یه کمی که رفتم برام خیلی سخت شده نمیدونم چرا.
Mammad Prince
24-06-2010, 11:27
shift که هیچی.
من grid و dirt 2 رو هم راحت تا آخر رفتم ولی این بازیو یه کمی که رفتم برام خیلی سخت شده نمیدونم چرا.
کلا کار درستی نیست ، این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم ( از نظر درجه سختی ! )
آخه شما در split کارهایی انجام می دید که در shift خوابش رو هم نمی بینید !
بستگی به شما داره که چه جوری با آیتم های موفقیتی که بازی در اختیارتون می ذاره کنار بیاین !!
احتمالا شما یه خورده با سیستم درب و داغون کردن مشکل دارین و بیشتر به پیروزی سالم و مسالمت آمیز فکر می کنید !!!!!!!!!!
برعکس من !!
عاشق این بازی و پیروزی های وحشیانه در آخرین لحظه بودم !
درست ثانیه ی آخر که داری می بازی یهو می بینی می تونی یه ساختمون رو روی سر طرف خراب می کنی و ....
matrix_3s
24-06-2010, 13:03
shift که هیچی.
من اصلا نتونستم dirt 2 رو بازی کنم
بعد هم اینکه سیوام پاک میشد...و نمیتونستم پروفایل بسازم
بی خیالش شدم
ولی خیلی جالب بود
masoud93
24-06-2010, 16:43
کلا کار درستی نیست ، این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم ( از نظر درجه سختی ! )
آخه شما در split کارهایی انجام می دید که در shift خوابش رو هم نمی بینید !
بستگی به شما داره که چه جوری با آیتم های موفقیتی که بازی در اختیارتون می ذاره کنار بیاین !!
احتمالا شما یه خورده با سیستم درب و داغون کردن مشکل دارین و بیشتر به پیروزی سالم و مسالمت آمیز فکر می کنید !!!!!!!!!!
برعکس من !!
عاشق این بازی و پیروزی های وحشیانه در آخرین لحظه بودم !
درست ثانیه ی آخر که داری می بازی یهو می بینی می تونی یه ساختمون رو روی سر طرف خراب می کنی و ....
کاملا درسته آخره مسابقه یک دفعه میبینی اولی شدی آخر و بعد اعصابت خورد میشد :19:
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
این بهتر یا under cover?
آندر کاور که خیلی آشغاله به نظر من اینو بخر.
سلام دوستان
من اینم بازی رو تو ویندوز قبلیم نصب کردم و امروز رفتم ویندوز عوض کردم ولی حالا بازی رو اجرا می کنم Close Program میده ویندوز هم 7 هستش ؛ بنظر شما مشکل کجاست؟ ( ِDirecx هم نصب کردم !!!!!! )
ممنون میشم جواب بدید
یکی نیست جواب ما رو بده ، دو هفتست
هر کی میاد میگه قشنگ بود تموم کردم ، یکی ما رو راهنمایی کنه بگه چطور مشکلم حل می شه! :13:
p30world هم p30world قدیم! لاقل دروپیکر داشت!:44:
alborz_k
24-06-2010, 20:08
آره بیخیال همون که اجرا شده خوبه دیگه نمیخواد وارد جزئیات بشی:31::46:
در مورد سختی هم شما مثل اینکه هنوز GRid و Shift بازی نکردی که بفهمی مشکل بودن یعنی چی!:31:
grid بیچاره به اون آسونی بود! :دی یادش بخیر.
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس! :دی) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
matrix_3s
24-06-2010, 20:11
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
مشکل گرافیکی وجود نداره
من خودم با پد معمولی بازی کردم.......
alborz_k
24-06-2010, 22:40
مشکل گرافیکی وجود نداره
من خودم با پد معمولی بازی کردم.......
ممنون از پاسختون .
خودتون با چه کارت گرافیکی ، چند فریم می گرفتین؟
در بخش تنظیمات ، vibration فعال می شه ، .لی در بخش کنترل ، دسته رو نمی شناسه!! کار خاصی باید بکنم؟! آخه انجام این بازی بدون دسته اصلأ حال نمی ده!!:دی
grid بیچاره به اون آسونی بود! :دی یادش بخیر.
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس! :دی) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
بله منم با یک 3870 در حالت very high به زور 20 فریم میگرم ولی توی high حتی در حالت دونفره تقریبا 30 فریم رو راحت میگیرم...
فقط نکته ای که شاید لازمه بگم اینه که در حالت very high در کیفیت و میزان جزئیات تصویر تفاوتی ایجاد نمیشه بلکه فقط antialiasing و anisotropic فعال میشه البته میزان درجه(16X,8X,...)معلوم نیست که به نظر میاد علت اصلی افت فریم هم همینه...کلا کارتهای ATI هم که در antialiasing ضعیف کار میکنند:13:
ولی بازم قبول دارم افت فریم در این حالت یه کم غیر معقوله!!!
سلام
من وقتی این بازی رو تو xp نصب کردم موقع اجرا شدن پیغام out of range (احتمالا بخاطره مانیتورم باشه)میده اما تو سون هیچ مشکلی نداره. کسی میدونه چطوری باید مشکلش رو رفع کنم؟
attractive_girl
26-06-2010, 19:07
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
به نظرم فقط با دسته و اون شوک هاش حال میده..کیفیت هم کهِFull HD باشه!
کلا فکر نکنم با پی سی حال بده"اندازه ی Xbox "
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
26-06-2010, 19:24
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
یه مدت بحث پی سی و کنسول نبود دوباره شروع شد:31:
ولی جدی توی پی سی با کنسول اون چنان فرقی نداره. شاید یکمی افت فریم داشته باشه.
ولی من که افت فریمی ندیدم.
برای پی سی هم میشه با دسته رفت.
ولی من با کیبورد رفتم که خیلی با این بازی حال کردم.
یکمی که بازیو میری قشنگ اونو یاد می گیری.
تا حالا بازی Racing با این هیجان خیلی کم دیدم.
یه سری ویژگی های بازی هم کم نظیره.
من به این بازی حداقل امتیاز 8.5 از 10 رو میدم.
alborz_k
27-06-2010, 17:31
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
چه هیجانی..
بازیش که فوق العاده هیجان انگیزه .
البته کیفیت پخش با کنسول 1080p نیست!!:8:
و در کل بازی های ریس با کنسول به دلیل استفاده از دسته و همچنین صفحه نمایش بزرگ لذت بیشتری داره ولی وقتی با یک pc خوب با امکانات مناسب +یک هدفن گیمینگ (خودم hs1000 دارم! :دی)+ مانیتور fullhd بازی کنید ، همون حال رو بهتون می ده! :دی
masoud93
27-06-2010, 18:09
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
چه هیجانی..
این بازی روی xbox 360 . اچ دی هست نه فول اچ دی.
matrix_3s
28-06-2010, 12:40
ممنون از پاسختون .
خودتون با چه کارت گرافیکی ، چند فریم می گرفتین؟
در بخش تنظیمات ، vibration فعال می شه ، .لی در بخش کنترل ، دسته رو نمی شناسه!! کار خاصی باید بکنم؟! آخه انجام این بازی بدون دسته اصلأ حال نمی ده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارتم gtx 260 تا خرخره گذاشتم تهش آخ نگفت
توی قسمت تنظیم کیبورت چند بار راستو بزن تا جوی استیک بیاد
بعدشم حالشو ببر
alborz_k
28-06-2010, 15:06
کارتم gtx 260 تا خرخره گذاشتم تهش آخ نگفت
توی قسمت تنظیم کیبورت چند بار راستو بزن تا جوی استیک بیاد
بعدشم حالشو ببر
پس احتمالأ مشکل از 512 مگ بودن حافظه ی گرافیکی هست که با فعال شدن aa8x دچار محدودیت می شه!! ای کاش تو انتخاب گزینه های گرافیکی بیشتر دقت می کردن .
یک جورایی هم حس می کنم که بازی بالانس نیست!!:دی یعنی ماشین هایی که با pc کنترل می شن هیچ کاری با هم ندارن و انگار آدم داره یک به هفت بازی می کنه!!
matrix_3s
28-06-2010, 16:23
یک جورایی هم حس می کنم که بازی بالانس نیست!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ماشین هایی که با pc کنترل می شن هیچ کاری با هم ندارن و انگار آدم داره یک به هفت بازی می کنه!!
آره درست میگی ...........
حتی اگه همدیگرو منفجر کنن ........بازم قصدشون نابود کردن تو بوده که در رفتیو اونا ترکیدن:31:
black.assassin
28-06-2010, 16:45
پس احتمالأ مشکل از 512 مگ بودن حافظه ی گرافیکی هست که با فعال شدن aa8x دچار محدودیت می شه!! ای کاش تو انتخاب گزینه های گرافیکی بیشتر دقت می کردن .
یک جورایی هم حس می کنم که بازی بالانس نیست!!:دی یعنی ماشین هایی که با pc کنترل می شن هیچ کاری با هم ندارن و انگار آدم داره یک به هفت بازی می کنه!!
آره . ولی من چند بار دیدم که یار پشتی جلوییا رو ترکونده . با اینکه من با محل انفجار فاصله داشتم .
matrix_3s
28-06-2010, 20:17
آره . ولی من چند بار دیدم که یار پشتی جلوییا رو ترکونده . با اینکه من با محل انفجار فاصله داشتم
واسه منم این اتفاق افتاده که خیلی حال داده
ولی کلیش اینه که اونا کم همدیگرو میزنن
alborz_k
28-06-2010, 20:46
حالا انفجار رو می شه کاریش کرد ؛ مشکل اصلی تنه زدن هست!! خودشون با آرامش کامل پشت سر هم رانندگی می کنند ، ولی وقتی بخوای کنار یک ماشین حرکت کنی ، بیچارت می کنند !! با هر برخورد یا کاملأ منحرف می شی و یا سرعتت بسیار بسیار کم می شه و اوضاع وقتی وخیم تز می شه که همش از سکوی هشتم شروع می کنیم و در اول حرکت مجبوریم از هموشن سبقت بگیریم .
و نکته ی دیگه اینه که گاهی احساس می کنم که شتاب ماشین من از بعقیه کمتره ، یعنی حتی دیدم که وقتی پر شتاب ترین ماشین گروه رو هم انتخاب می کنم ، باز گاهی اوقات یک suv میان واسه خودش سبقت می گیره! :دی
matrix_3s
28-06-2010, 20:53
حالا انفجار رو می شه کاریش کرد ؛ مشکل اصلی تنه زدن هست!! خودشون با آرامش کامل پشت سر هم رانندگی می کنند ، ولی وقتی بخوای کنار یک ماشین حرکت کنی ، بیچارت می کنند !! با هر برخورد یا کاملأ منحرف می شی و یا سرعتت بسیار بسیار کم می شه و اوضاع وقتی وخیم تز می شه که همش از سکوی هشتم شروع می کنیم و در اول حرکت مجبوریم از هموشن سبقت بگیریم .
و نکته ی دیگه اینه که گاهی احساس می کنم که شتاب ماشین من از بعقیه کمتره ، یعنی حتی دیدم که وقتی پر شتاب ترین ماشین گروه رو هم انتخاب می کنم ، باز گاهی اوقات یک suv میان واسه خودش سبقت می گیره! :دی
شتابشون وقتی بیشتر هم میشه که نزدیک خط پایان میشه
اون وقت هی دسته رو بشکن نمیرسی بهشون
من خودم تا دور آخر با اختلاف اول بودم یهو میومدن میرسوندن هشتم میشدم
H.Operator
04-07-2010, 00:23
عجب انفجارهایی داره این بازی من که کلی باهاش دارم حال می کنم(گرافیکش خوبه اما بی نقص نیست الان با وجود اینکه آخرین درایور انویدیا 258.69 رو دارم توی بازی خیلی روان و خبری از تیک نیست با این حالی که همه آپشن ها رو چسبوندم و لذت زیادی داره اما گاهی اوقات توی منو قاط می زنه فکر کنم واسه اینه که درایور بهینه براش ارائه ندادن)
alpha007
07-07-2010, 22:09
تو یه سایت انگلیسی یه مطلبی درباره split second خوندم که کاربرا ازش بعنوان باگ یاد کرده بودن واون اینه که وقتی مسابقه میخواد شروع بشه تو همون اول شروع بازی، موقع حرکت نمیشه ماشین رو با دکمه های راست و چپ هدایت کرد ( چپ و راست نمیره ) و فقط میتونی گاز بدی البته برای یه لحظه خیلی کوتاه
دوستانی که این بازی رو رفتن (یا دارن میرن) چک کنن ببینن درسته یا نه؟
هنوز شرکت سازنده patch ایی بیرون نداده برای این موضوع
H.Operator
08-07-2010, 13:42
آره همین طوره تا 2-3 ثانیه فرمون نمیده ولی فکر نکنم باگ باشه آخه اول حرکت ماشین تازه داره شتاب میگیره توی اون حالت فرمون ندی بهتره تا خوب سرعت بگیره.
آره همین طوره تا 2-3 ثانیه فرمون نمیده ولی فکر نکنم باگ باشه آخه اول حرکت ماشین تازه داره شتاب میگیره توی اون حالت فرمون ندی بهتره تا خوب سرعت بگیره.
آره همینطوره البته تویNFS shift هم همینطور بود منتهی وقتی assistant روشن بود...
M . Sayid
10-07-2010, 12:23
سلام
برای باز شدن هر اپیزود باید چند امتیاز بدست بیاری؟
Alireza.M67
10-07-2010, 17:29
سلام
برای باز شدن هر اپیزود باید چند امتیاز بدست بیاری؟
تو هر اپیزود مینویسه که برای ورود به مسابقه ی آخر و ورود به اپیزود بعد چند امتیاز نیاز داری.
M . Sayid
10-07-2010, 17:52
تو هر اپیزود مینویسه که برای ورود به مسابقه ی آخر و ورود به اپیزود بعد چند امتیاز نیاز داری.
مسابقه آخر باز شده ولی اپیزود بعد نه ! ننوشته برای باز شدن اپیزود بعد چند امتیاز می خواد فقط برای ماشین جدید نوشته
havas_1980
10-07-2010, 23:10
مسابقه آخر باز شده ولی اپیزود بعد نه ! ننوشته برای باز شدن اپیزود بعد چند امتیاز می خواد فقط برای ماشین جدید نوشتهفقط کافیه تو مسابقه اخر هر اپیزود (Elite Race) بین نفرات اول تا سوم قرار بگیرین تا اپیزود بعدی باز بشه.
smallfrank
11-07-2010, 06:51
سلام
میشه بگین چه طور با دسته تو حالت Split Screen دو نفره بازی کنیم؟چون فقط با کیبورد کار میکنه...
hossein1111
13-07-2010, 11:57
سلام
من اين بازي رو لپ تاپ بت اين مشخصات نصب کردم : i5 2.5 , 325gt , 4gig
تو يازي که ميرم (در طول مسابقه ) ماشين ها بصورت ناقص و عجيب ميان (مثلا 4 تا چرخش معلومه بالاشم يک سري خط و خطوط ديگست) ولي محيط اطراف با گرافيک و واضحن !! وقتي تنظيمات گرافيکيشو تو کمترين حالتم ميزارم هيچ فرقي نميکنه !
رو لپتاپ sony fw490 امتحان کردم اونم از همون اول بازي يجوري ميشه يعني واضح نيست و خطوط و نقطه هاي قرمز توي تصويرن !!! (گرافيکش 4650 و رم 4 )
چرا اينطوريه؟
alpha007
13-07-2010, 19:52
سلام
من اين بازي رو لپ تاپ بت اين مشخصات نصب کردم : i5 2.5 , 325gt , 4gig
تو يازي که ميرم (در طول مسابقه ) ماشين ها بصورت ناقص و عجيب ميان (مثلا 4 تا چرخش معلومه بالاشم يک سري خط و خطوط ديگست) ولي محيط اطراف با گرافيک و واضحن !! وقتي تنظيمات گرافيکيشو تو کمترين حالتم ميزارم هيچ فرقي نميکنه !
رو لپتاپ sony fw490 امتحان کردم اونم از همون اول بازي يجوري ميشه يعني واضح نيست و خطوط و نقطه هاي قرمز توي تصويرن !!! (گرافيکش 4650 و رم 4 )
چرا اينطوريه؟
گرافیک این بازی درسته که در وهله اول زیاد به چشم نمیاد ولی موتور گرافیکی (نمیگم عالی) مطلوبی داره
پردازش گرافیک بالایی هم نیاز داره
hossein1111
13-07-2010, 23:00
گرافیک این بازی درسته که در وهله اول زیاد به چشم نمیاد ولی موتور گرافیکی (نمیگم عالی) مطلوبی داره
پردازش گرافیک بالایی هم نیاز داره
يعني با 4650 1 گيگ در حالت مينيموم هم نميتونه بياد ؟!!!
من بازي هاي با گرفيک بالا روش نصب کردم راحت جواب داده!
فکر نميکنم مشکل از ضعف گرافيک باشه
alpha007
13-07-2010, 23:07
يعني با 4650 1 گيگ در حالت مينيموم هم نميتونه بياد ؟!!!
من بازي هاي با گرفيک بالا روش نصب کردم راحت جواب داده!
فکر نميکنم مشکل از ضعف گرافيک باشه
4650 که از سرش هم زیاده
در هر صورت اگه روی یه بازی دیدی مشکل داری زیاد روش حساس نشو
اینو کلی میگم بهت:
بعضی بازیا هستن که حتی اگه تنظیمات روی ماکسیمم هم باشه باز میبینی که تو یه جاهایی یه پاش میلنگه
مقیاس یه بازی خاص نیست و نمیشه بخاطر یه بازی کل سیستم رو زیر سوال برد
شما هم اگه دیدی روی بقیه بازیها لپ تاپت خوب جواب داده ولی رو این یکی نه زیاد روش حساسیت بخرج نده
hossein1111
14-07-2010, 11:26
به هر حال بايد يه دليل منطقي داشته باشه !! همينجوري که نميشه گفت خوب اين لپ تاپ با اين بازي سازگار نيست ... !
smallfrank
14-07-2010, 17:03
هنوز کسی نتونسته با Joypad دونفره بازی کنه ؟
alpha007
14-07-2010, 17:16
به هر حال بايد يه دليل منطقي داشته باشه !! همينجوري که نميشه گفت خوب اين لپ تاپ با اين بازي سازگار نيست ... !
بالاخره همیشه همینطوره دوست عزیز
اگه میخوای علتشو پیدا کنی که چرا لپ تاب من جوابگو نیست باید راههای زیادی رو براش بری (با توجه باینکه میگید مشخصات فنیش هم بالاست)
در هر صورت یه سری بازی ها همیشه ادا ادفارهای خاص خودشونو در میارن
همین split رو وقتی برای بار دوم خواستم رو سیستم نصب کنم کلی خطا میگرفت برام خیلی سوال بود که چرا.با هزار مصیبت راش انداختم
موفق باشید
ali_disslove
14-07-2010, 18:43
دوستان واسه اجام این بازی باید چه دسته ای واسه بازی خرید؟قیمتش چنده ؟من یکی خریدم اما فقط واسه فوتبال جواب میده؟اینو یه باره دیگه هم پرسیدم نمیدونم چرا پاکش کردند گفتند بی ارتباط با تاپیک
خوب نوع دسته واسه انجام این بازی رو حتما باید تاپیک بزنم یا تاپیک دسته بازی هم داریم ؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
آقا میشه یکی درباره ی پایان بازی توضیح بده؟
بازی ادامه داره؟
:دی
نه بازی تموم میشه میریه پی کارش:31:
آقا میشه یکی درباره ی پایان بازی توضیح بده؟
بازی ادامه داره؟
:دی
اینکه آدم آخر بازی رو بدونه کیف نداره. درکل داستان بازی های مسابقه ای رو باید ول کرد.
ali_disslove
18-07-2010, 14:28
من وارده منو بازی که میشم بخوام داستانی باشه باید کدومو انتخاب کنم ؟من یکیشو زدم یه ماشینه هی دوره پیست میگرده با ماشینا دیگه مسابقس-یه 10 دقیقه دور زدم دیگه سرم گیج رفت منم از بازی اومدم بیرون
چه جوریه این؟نکنه فقط هی باید دور پیست تابید؟این جوری که خیلی بی معنیه
اصلآ فکرشم نمی کردم اینقد ازش خوشم بیاد:31:اول فکر می کردم از این بازیهای چرت و پرته ولی خیلی با حاله هم گرافیکش هم سبک بازیش
مخصوصآ اونجایی که هواپیما یهو جلوت سقوط می کنه و باید واسه هواپیما لایی بکشی!!!:31:آخرشه.......................
بازیش خوب بود ولی بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده میشه
فکر کنم همه ماشین سواریا همینجوری باشن.(غیر burnout ,nfs most wanted )
دوستان بازی برای من اجرا نمیشه خودم دانلود کردم 3.60 گیگ
ارور میده همون ارور معروف که گزینه don't send داره میده سیستم من هم نصبتا قوبه بازی رو تو xp نصب کردم
DirectX هم نصب کردم
کسی میتونه بگخ ممکنه اشکال از کجا باشه
با سلام
من اين بازي را نصب كردم ولي موقع اجرا اين ارور را ميده و اجرا نميشه.
( هيچ كركي همراه DVD بازي نداشت )
black.assassin
23-07-2010, 14:16
دوستان بازی برای من اجرا نمیشه خودم دانلود کردم 3.60 گیگ
ارور میده همون ارور معروف که گزینه don't send داره میده سیستم من هم نصبتا قوبه بازی رو تو xp نصب کردم
DirectX هم نصب کردم
کسی میتونه بگخ ممکنه اشکال از کجا باشه
بره منم اینطوری شد . به خاطر ویندوزه یا ویندوزه دیگه ای نصب کن مثلا SP3 نصب کن یا روی سون یا ویستا بازی کن .
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
با سلام
شما directx9 رو یه بار دیگه و کامل نصب کن باید مشکلت حل بشه .
با سلام
دقیقآ تایید می کنم...واسه دایرکسه که این ارور رو میده
hamidrezaj
23-07-2010, 18:25
آخرین directx که برای june 2010 هست رو نصب کنید و فایل کرک رو هم با اصلی جایگزین کنید که تو اینترنت فراوونه
amin 2010
23-07-2010, 18:40
بالاخره این ریسینگ عالی رو هم تموم کردم(بخش مسابقات فصلیشو )
یه نقد کوتاه بنویسم در موردش حداقل جز کرک و مشکلات بازی یکم در مورد خود بازی هم صحبت بشه!!!:
1- 9/10 گرافیک : بسیار شبیه به BURNOUT :PARADISE .شما واقعا احساس می کنید داری د نسخه بهبود یافته بازی یاد شده رو انجام میدید .البته مشکل اینه از اون تخریب های زیبا هیچ خبری نیست . در کل بخش گرافیک بازی واقعا برای یک بازی ریسینگ ارکید عالیه و میشه براحتی نمره 10/9 رو به اون داد.
2-GAMEPLAY 10/10:شما فقط با 4 دکمه سر و کار دارید LT.RT .A و B که دکمه های A و B برای تخریب محیط به کار میره و برای روندن ماشین ها شما فقط نیاز به LT و RT دارین .از سختی های بازی های سبک شبیه سازی خبری نیست و هر بازیکنی میتونه طی مدت زمان خیلی کوتاه با بازی خو بگیره . این بخش GAMEPLAY بازی بنظر من یک شاهکار در زمینه بازی های ارکید هستش. شما هر چه در بازی جلو برین TRACK های بازی و ماشین ها ازاد میشن که باعث میشه شما به ادامه بازی تشویق بشین.
9/10 صدا و موزیک : من خیلی در بخش موزیک بازی ها وارد نیستم اما صدای ماشین ها زیبا و انفجار محیط ها عالی بودند.خوبی بازی اینه که شما میتونید موسیقی های مورد علاقه خودتونو در بازی گوش بدید
4 - داستان :----
در کل از بهترین ریسینگ های عمرم بود که حتما 12 SEASON اون رو دوباره از اول خواهم رفت.
بره منم اینطوری شد . به خاطر ویندوزه یا ویندوزه دیگه ای نصب کن مثلا SP3 نصب کن یا روی سون یا ویستا بازی کن .
.
هیچ راه دیگه ای نداره من فایلی که دانلود کردم حتی بعد از استخراج 3.6 گیگ بود اما بعضی سایتها لینک بازی رو 6 گیگ میزنن میخام بدونم چه چیز جانبی دیگه ای باید نصب کنم
matrix_3s
23-07-2010, 21:34
ای بازی عالیه و حرف نداره
هوس کردم دوباره نصبش کنم تا آخرش برم..........:40:
black.assassin
24-07-2010, 11:15
هیچ راه دیگه ای نداره من فایلی که دانلود کردم حتی بعد از استخراج 3.6 گیگ بود اما بعضی سایتها لینک بازی رو 6 گیگ میزنن میخام بدونم چه چیز جانبی دیگه ای باید نصب کنم
منظورت اندازه بازی بعد از نصبه یا فقط extract ؟ به احتمال زیاد بازی ناقصه . بازی باید بعد از نصب 9 گیگ باشه .
smallfrank
24-07-2010, 11:34
سلام
میشه یه نفر بگه چه جوری میشه دو نفره با Joypad تو split screen بازی کرد ....
ممنون
سلام
با راهنمايي دوستان مشكل قبلي حل شد.
يه فايل كرك هم گرفتم و جايگزين كردم.
حالا يه مسئله ديگه :
به خوبي بازي اجرا ميشه و پيش ميره ولي وسطش يهو گير ميكنه و از بازي ميپره بيرون . ارور Don't send ميده و مجبورم ريست كنم.
به نظرتون اشكال از چيه ؟
ويندوزم xp sp2
سلام
میشه یه نفر بگه چه جوری میشه دو نفره با Joypad تو split screen بازی کرد ....
ممنون
شما باید بری توی قسمت control و کلید چپ یا راست رو بزن تا بره روی گیم پد اونوقت کلید های دسته رو تنظیم کن بعد برو در حالت SC ببین می تونی بازی کنی یا نه...
سلام
با راهنمايي دوستان مشكل قبلي حل شد.
يه فايل كرك هم گرفتم و جايگزين كردم.
حالا يه مسئله ديگه :
به خوبي بازي اجرا ميشه و پيش ميره ولي وسطش يهو گير ميكنه و از بازي ميپره بيرون . ارور Don't send ميده و مجبورم ريست كنم.
به نظرتون اشكال از چيه ؟
ويندوزم xp sp2علتهای زیادی میتونه داشته باشه چون این ایراد خیلی کلیه!:
1-ویندوزت مشکل داشته باشه...
2-کرکت خراب باشه...
3-DX _ی که نصب کردی ورژنش زیاد باهاش سازگار نباشه حتما DX داخل DVD بازی رو نصب کن...
matrix_3s
24-07-2010, 20:19
شما باید بری توی قسمت control و کلید چپ یا راست رو بزن تا بره روی گیم پد اونوقت کلید های دسته رو تنظیم کن بعد برو در حالت SC ببین می تونی بازی کنی یا نه...
دوست عزیز یه جواب قطعی بده
تا دوباره بازیو نصب کنم.............
ممنون
دوست عزیز یه جواب قطعی بده
تا دوباره بازیو نصب کنم.............
ممنون
دوست من هیچ وقت در بحث نرم افزار جواب قطعی وجود نداره چون ممکنه به خیلی از مسائل بربخوری که قابل پیش بینی نباشن!!
ولی همینطور که گفتم قانونا باید کار کنه:46:
منظورت اندازه بازی بعد از نصبه یا فقط extract ؟ به احتمال زیاد بازی ناقصه . بازی باید بعد از نصب 9 گیگ باشه .
مرسی منم میخاستم همینو بدونم بازی یه سری احتیاجات داره که وقتی از سایت ها دانلود میکنی بهت نمیدن
خوب؟
مثل
win live
که البته به گفته دوستان این بازی نیازی به این نداره
میخام بدونم چه چیزایی نیاز این بازی هست؟
smallfrank
25-07-2010, 11:59
نه دوست عزیز
این کارو کردم ولی فقط میشه با کیبورد بازی کرد ....
Amirwwe619
25-07-2010, 19:04
دوستان اين مرحله اي كه ما هلي كوپتر رو ميزنيم چجوريه؟
Level 1 كه آبيه رو ميزنم
اما Level 2 كه قرمزه رو نميدونم چطوري بزنم
دوستان اين مرحله اي كه ما هلي كوپتر رو ميزنيم چجوريه؟
Level 1 كه آبيه رو ميزنم
اما Level 2 كه قرمزه رو نميدونم چطوري بزنم
سلام
برای لول دوم که قرمزه باید دکمه shift رو بزنی که تعداد پوینت بیشتری میگیری فکر کنم 4 تا که در حالت ابی فقط یک پوینت میده. البته باید تمام قدرت دریفت رو پر کنی تا بتونی shift رو بزنی یا همون قرمز بشه.
black.assassin
25-07-2010, 20:13
مرسی منم میخاستم همینو بدونم بازی یه سری احتیاجات داره که وقتی از سایت ها دانلود میکنی بهت نمیدن
خوب؟
مثل
win live
که البته به گفته دوستان این بازی نیازی به این نداره
میخام بدونم چه چیزایی نیاز این بازی هست؟
هیچی نداره . حتی فقط یه نسخه هست اونم اینترنشناله و تک زبانه نیست که بگیم بره شما تک زبانس . فقط یه directx داشت و physics هم داشت به احتمال زیاد . دیگه هیچی ... .
من بازی رو از جای دیگه تهیه کردم اجرا میشه تنظیمات دمو منو میاد اما موقع شروع بازم این ارور رو میده
:41:
black.assassin
26-07-2010, 11:08
من بازی رو از جای دیگه تهیه کردم اجرا میشه تنظیمات دمو منو میاد اما موقع شروع بازم این ارور رو میده
:41:
windows xp SP3 or Windows 7 رو نصب کن . ولی قبلش گرافیکتو یه آپدیت کنی بد نیست شاید مشکلت حل شد .
tommy vercetti
26-07-2010, 11:23
سلام
بچه ها من بازی رو برای Xbox گرفتم. اما وقتی بازی رو می ذارم میگه باید دیسک رو کیلین کنی !!! چی کار باید کنم ؟
windows xp SP3 or Windows 7 رو نصب کن . ولی قبلش گرافیکتو یه آپدیت کنی بد نیست شاید مشکلت حل شد .
مرسی اما مشکل از جای دیگه بود که حل شد
alpha007
27-07-2010, 13:43
آخرین درایور ATI که 10.7 باشه تو این بازی لنگ میزنه
کسی امتحان کرده؟
من دوباره 10.6 رو نصب کردم تا تیک هاش برطرف بشه
بعضی قسمتهاش واقعآ نامردی رو سرت دیوار خراب میشه ولی همین جذابش کرده..فقط کاش کیلومتر شمار ماشین هم نشون میداد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mghaffari49
10-09-2010, 16:04
آقا من این بازی رو بعد از مدتها بالاخره امروز نصب کردم، ولی گیمپدهام رو تو بخش اسپلیت اسکرین نمیشناسه. در صورتی که ازشون میتونم تو کوئیک پلی استفاده کنم. مشکل از کجاست؟
black.assassin
11-09-2010, 00:48
آقا من این بازی رو بعد از مدتها بالاخره امروز نصب کردم، ولی گیمپدهام رو تو بخش اسپلیت اسکرین نمیشناسه. در صورتی که ازشون میتونم تو کوئیک پلی استفاده کنم. مشکل از کجاست؟
فعلا که هیشکی ( حداقل بچه های تاپیک ) نتونستیم با دو تا گیم پد split screen بزنیم . شما تونستی به ما هم بگو :46:
این بازی بصورت کامل با Logitech Rumblepad 2 Gamepad سازگاری داره و هیچ مشکلی نیست
mghaffari49
11-09-2010, 16:24
این بازی بصورت کامل با Logitech Rumblepad 2 Gamepad سازگاری داره و هیچ مشکلی نیست
خارج از بحثه ولی چون شما فرستادن پیغام خصوصی رو غیرغعال کرده بودی همینجا می پرسم. این گیم پد دو نفره س؟ اگه آره کی و با چه قیمتی خریدینش؟ گارانتی هم داشت(داره)؟
فعلا که هیشکی ( حداقل بچه های تاپیک ) نتونستیم با دو تا گیم پد split screen بزنیم . شما تونستی به ما هم بگو :46:
شدنش که میشه شما به برنامه xpadder (مخصوصا ورژن 5.7) احتیاج دارید فقط یه خورده عملیات داره:31: مخصوصا اگه دسته Xbox 360 نباشه ولی در کل پیچیده نیست:
شما برنامه رو دانلود و قسمت setting باید کلیه کلیدهای گیم پد رو به برنامه بشناسونید,در حالی که این کار رو میکنید یکی یکی کلیدهای گیم پد رو صفحه اصلی برنامه نقش میبنده, وقتی کارتون تموم شد باید روی هر کدوم از کلیدهای شناخته شده چپ کلیک و جای اونها رو با کلیدهای کیبورد عوض کنید اونوقت توی بازی به جای کلیدهای کیبورد از گیم پد استفاده کنید....امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم:20:
البته از این روش برای تمام بازیها میتونید استفاده کنید مخصوصا که در این برنامه قادر هستید تموم حالات رو به صورت جداگانه سیو کنید:5:
همگی موفق باشید:46:
من تونستم بازیو دونفره کنم ولی با جواستیک نتونستم
با کیبورد میشه دونفره زد ولی من میخوام یکی با کیبورد و دیگری با جوی پد
میشه راهنمایی کنید؟
tnx
من تونستم بازیو دونفره کنم ولی با جواستیک نتونستم
با کیبورد میشه دونفره زد ولی من میخوام یکی با کیبورد و دیگری با جوی پد
میشه راهنمایی کنید؟
tnx
بازم همون برنامه ای که گذاشتم کارتون رو ره میندازه...طبق روشی که گفتم عمل کن و حالشو ببر:31:
sajad-tnt
12-09-2010, 19:20
سلام دوستان.:40:
من این بازیرو نصب کردم ولی سریالشو نمیدونم .:41:
تاحالا چندتا کرک هم دانلود کردم ولی این ارور رو میده (البته اول یه ارور دیگه بود نوشته بود یه فایل dll میخواد منم دان کردم وریختم تو ویندوز ولی بعد این ارور رو میده).:37:
حالا من باید چیکار کنم.:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.