alil1369
12-03-2009, 18:46
سلام
اگر امکان هست چند سیستم مدیریتی خوب برای بخش های زیر بهم معرفی کنید
صفحه اصلی :
یه سیستم میخوام تو یه چیزی مایه صفحه اول سایت P30world.com
سایتم شخصی هست و بیشتر جنبه ارگنایزر داره
گالری :
یه سیستم سبک و زیبا که قابلیت البوم ( دسته بندی ) و رمز گزاری روی البوم ها و عکس هارو داشته باشه یا فقط یوزها بتونن عکس ها رو ببینن ( برای عکس های شخصی خودم و فامیل )
تو Fantastico یه Gallery بود که جالب بود ولی خیلی سنگین بود و جنبه مارکتینگ داشت
َّFAQ (سوال و جواب) :
یه قسمت هم برای سوال جواب تکنیکال تیم نیاز دارم که قابلیت دسته بندی و ارشو داشته باشه + لایو چت
سبک و زیبا باشه با کلی امکانات
ادرس وب سایت ها (لینک) :
میخوام تمام ادرس URL های سایت هایی که تو بوک مارک م ( Bookmark ) دارم رو به صورت انلاین مدیریت کنم و افراد دیگه هم بتونن به اونا دسترسی داشته باشن یا حتی ادرس های خودشون رو هم اضافه کنن
برای بلاگ هم از ورد پرس استفاده کردم و برای فروم هم از SMF
اگه چیزی هم برای دسته بندی فایل صوتی اپلود شده روی سرور هم هست بهم بگید برای پلی کردن و ....
روی پنل سرور هم Fantastico رو دارم که توش اینا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موجوده !؟ اگه میبینید چیز جالبی به چشمتون خورد بگید نصب کنم
همه جور چیزی نیاز دارم !!!!
مرسی
اگر امکان هست چند سیستم مدیریتی خوب برای بخش های زیر بهم معرفی کنید
صفحه اصلی :
یه سیستم میخوام تو یه چیزی مایه صفحه اول سایت P30world.com
سایتم شخصی هست و بیشتر جنبه ارگنایزر داره
گالری :
یه سیستم سبک و زیبا که قابلیت البوم ( دسته بندی ) و رمز گزاری روی البوم ها و عکس هارو داشته باشه یا فقط یوزها بتونن عکس ها رو ببینن ( برای عکس های شخصی خودم و فامیل )
تو Fantastico یه Gallery بود که جالب بود ولی خیلی سنگین بود و جنبه مارکتینگ داشت
َّFAQ (سوال و جواب) :
یه قسمت هم برای سوال جواب تکنیکال تیم نیاز دارم که قابلیت دسته بندی و ارشو داشته باشه + لایو چت
سبک و زیبا باشه با کلی امکانات
ادرس وب سایت ها (لینک) :
میخوام تمام ادرس URL های سایت هایی که تو بوک مارک م ( Bookmark ) دارم رو به صورت انلاین مدیریت کنم و افراد دیگه هم بتونن به اونا دسترسی داشته باشن یا حتی ادرس های خودشون رو هم اضافه کنن
برای بلاگ هم از ورد پرس استفاده کردم و برای فروم هم از SMF
اگه چیزی هم برای دسته بندی فایل صوتی اپلود شده روی سرور هم هست بهم بگید برای پلی کردن و ....
روی پنل سرور هم Fantastico رو دارم که توش اینا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موجوده !؟ اگه میبینید چیز جالبی به چشمتون خورد بگید نصب کنم
همه جور چیزی نیاز دارم !!!!
مرسی