ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریختن یک برنامه دو سی دی واسه jb در یک دی وی دی

arash_ebrahimi_nk
12-03-2009, 11:36
سلام
یه برنامه دارم که توسط JB TEAM در دو سی دی از بازار گرفتم
میخوام اون رو توی یه دی وی دی کپی کنم
قفل حجمی داشت که فایلها حجیم رو به حجم واقعی برگردوندم و ریختم توی هارد اما زمانی که میخوام از توی هارد اجرا کنم فایل setup.exe سی دی اوریجینال رو میخواد یعنی همون اول چک میکنه و اگه نبود اجر نمیشه فکر کنم JB TEAM از قفل tz copy protection استفاده میکنه ، آیا راهی هست که بتونیم این دو سی دی رو توی یه دی وی دی بریزیم؟
ویرایش شد(هخامنش)
لطفا فقط به بحث در خصوص رایت این 2 سی دی بر روی DVD بپردازید و نه شکستن قفل
با تشکر

kourosh_sos
12-03-2009, 20:07
به نظر من از دو تا cd بوسيله برنامه CloneCD يك image بگير و بعد ايميج cd2 رو به فايل ايميج cd1 اضافه كن و بعد يك فايل ايميج مجزا از دوتا cd داري كه ميتوني بوسيله خود CloneCd با سرعت بالا رايت كني

arash_ebrahimi_nk
12-03-2009, 21:47
مشکل اون فایل که گیر میداد رو با آموزشی که در این سایت بود (در مورد TZ Executable protector) حل کردم و الان همه فایلها رو بریزم توی هارد و بدون مشکل برنامه رو نصب کنم اما وقتی روی دی وی دی رایت میکنم وسط نصب میگه سی دی شماره دو رو بذارید ادامه نمیده عحیبه؟! کسی دلیل یا راه حلی میدونه؟

kourosh_sos
13-03-2009, 14:11
فكر ميكنم اصلا پست قبلي منو نخوندي عزيز دل گفتم شما با ايميج كار كني خيلي بهتره تا مستقيم بخواي فايل هارو مثلا با نرو Add كني و بعد رايتش كني

احمد ترابی
03-05-2009, 14:23
شما از majic dvd استفاده کن احتمالا بشه

negahefarda
28-05-2009, 19:24
از سی دی یک ایمیج و از سی دی دو هم ایمیج : با کلون + ویژوال کلون درایو .... حالا ایمیج ه و ویژوال کلون درایو .. به صورت دیتا معمولی روی دی وی دی رایت بزن :
حالا برای هر جای که بری کار میکنه .