ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست : آموزش کامل اکسس به صورت pdf

armin_software
11-03-2009, 14:19
سلام
من آموزش کامل اکسس به صورت pdf می خواستم.
بهترین باشه!

***Spring***
07-04-2009, 16:47
سلام ... انگلیسی زیاد هست ... برای فارسی تاپیک پایین رو داریم ... خدمت شما :

کتاب آموزشی Access / در قالب PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

احمد ترابی
17-05-2009, 17:56
دوست عزیزspring میشه لطف کنی انگلیسی به من معرفی کنی؟

***Spring***
18-05-2009, 01:54
دوست عزیزspring میشه لطف کنی انگلیسی به من معرفی کنی؟

سلام ... کتاب زیاده ، لطفآ اسم کامل و دقیق کتاب رو بفرمایید ... نمونه بعضی از تاپیکهایی که داریم :

Excel 2007 VBA Programmer's Reference - Programmer to Programmer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Excel VBA Programming for the Absolute Beginner - Second Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Office 2007 All in One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Office 2003 All-in-One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SharePoint 2007 and Office Development ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Office Excel 2007 Programming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft® Office Access™ 2007 Step by Step ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Teach Yourself VISUALLY Microsoft Office PowerPoint 2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Access VBA Programming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Access 2007 Bible ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای درخواست کتاب کامپیوتری در انجمن کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( دقیقآ همین لینک قبلی ) یه تاپیک درخواست بزنید و اسم دقیق رو بفرمایید ...
به انجمن کتاب های الکترونیک انگلیسی کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سر بزنید ، کتابهای کامپیوتری ( به زبان انگلیسی ) همه اونجا هستند ... از جستجو و سرچ هم میتونید استفاده بفرمایید ... موفق باشید ...

.

M_MAZIYAR
18-05-2009, 07:50
سلام
من آموزش کامل EXCEL 2007 به صورت pdf می خواستم.
بهترین باشه!
قارسي

***Spring***
18-05-2009, 22:15
سلام
من آموزش کامل EXCEL 2007 به صورت pdf می خواستم.
بهترین باشه!
قارسي

سلام ... تاپیکهای پایین رو داریم ، خدمت شما :

آموزش سریع و راحت اکسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش Word 2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کتاب آموزشی نرم افزار Excell/ در قالب PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش کار با نرم افزار Word / در قالب PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توابع آماری در اکسل ( فارسی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توابع ریاضی و مثلثات در اکسل ( فارسی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

استان خوزستان
21-07-2009, 07:42
آموزش word2007 , excel 2007 , powerpoint فارسی بفر ستید

bijibuji
22-07-2009, 03:39
آموزش word2007 , excel 2007 , powerpoint فارسی بفر ستید
دانلود آموزش Word فارسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ايراندوست
22-07-2009, 11:24
لطفا اموزش share point designer2007 رو بذاريد