مشاهده نسخه کامل
: █دستم عرق میکنه!█
سلام..
دستم عرق میکنه ناجور!بدون هیچ دلیلی ..خیلیا میگن واسه اضطرابه!ولی تنها چیزی که تو عمرم تجربش نکردم اضطرابه!:27:
چی کار کنم؟
ممنون♥♥♥
mahtab70
10-03-2009, 22:24
یکی از دلایل عرق کردن دست می تونه اشکال در عملکرد غده تیروئید باشه اگر علائم دیگه ای مثل طپش قلب ،خستگی مفرط و ... داری یک آزمایش در این رابطه انجام بدید خیلی عالیه
اگر علائم دیگه ای مثل طپش قلب ،خستگی مفرط و ... داری
نه ازینا ندارم!!
دکتر هم رفتم میگفت اصلا خوب نمیشه!!!
jamshidjap
11-03-2009, 13:43
عرق کردن دست مشکل حادی نیست ... تازه میتونه مفید هم باشه برای جلوگیری از خشکی دست خصوصا تو سرما ...
Majid393
11-03-2009, 14:04
منم همین مشکل رو دارم ....... تازه کف پاهام عرق میکنه ...... :دی
دکتر هم رفتم چیز خاصی نگفت ........ یکیشون میگفت غده های عرقی دست و پات زیاده ....... :دی
چاره چیست ؟؟؟ :دی
عرق کردن دست مشکل حادی نیست ... تازه میتونه مفید هم باشه برای جلوگیری از خشکی دست خصوصا تو سرما ...
فقط تو سرما دستم عرق نمیکنه!خشکی به نظرم خیلی بهتره!
منم همین مشکل رو دارم ....... تازه کف پاهام عرق میکنه ...... :دی
دکتر هم رفتم چیز خاصی نگفت ........ یکیشون میگفت غده های عرقی دست و پات زیاده ....... :دی
چاره چیست ؟؟؟ :دی
منم همینطور:13:
amir_oyama
11-03-2009, 19:18
نه ازینا ندارم!!
دکتر هم رفتم میگفت اصلا خوب نمیشه!!!
خیلی خوبه
از سربازی هم معاف میشی
برو حال کن:8:
خیلی خوبه
از سربازی هم معاف میشی
فک نکنم در اون حد باشه!
jamshidjap
12-03-2009, 10:29
خیلی خوبه
از سربازی هم معاف میشی
معاف نمیشه ...
amir_oyama
12-03-2009, 12:20
معاف نمیشه ...
ممکنه بشه باید بره بپرسه
بیخیال معافی!
راه درمونشو کسی میدونه؟!
تو کمیسیون پزشکی برای معافی دستتو می شوری خشک می کنی
بعد 30 ثانیه باید کف دستت از عق خیس باشه
در این حد هست؟
mahtab70
12-03-2009, 22:15
اگر آزمایش خون شما نشون بده مشکل تیروئید نداری ؟،جای هیچ نگرانی نیست و این یک بیماری تلقی نمیشه :20:.
فقط نشون دهنده این هست که غدد عرق شما در ناحیه کف دست یا کف پا زیادی فعالیت داره.چاره دارویی نداره که مثلا بگن فلان دارو رو بخور خوب میشی یا فلان کرم رو بزن بهتر میشی:13:
فقط به نظر میرسه با جراحی بشه یه کارایی کرد.ولی واقعا ارزششو نداره:41:
من خودم هم این مشکل رو دارم مخصوصا وقتایی که استرس هم داشته باشم که دیگه چکه چکه می کنه:19:
دکتر هم رفتم همین حرفایی رو که الان من بیان کردم بهم زد:46:
درود..
1- چون تعريق شما حالت موضعي داره ( فقط كف دست)بسيار بعيده كه مربوط به يه مشكل ژنراليزه ( مثل تيروئيد) باشه ...البته انجام آزمايشات پايه و همينطور آزمايشات تيروئيدي براي شروع درمان لازم هست.
2- درمان مورد شما به دو دسته دارويي و غير دارويي تقسيم ميشه كه مي تونه تا حدودي از شدت تعريق كم كمنه
در دسته دارويي ممكنه پزشكتون از محلول هيدروكلريد آلومينيوم استفاده كنه يا اين كه در صورت نياز و شرايط خاص داروهاي خوراكي ويژه اي رو تجويز كنه ..با توجه به برخي عوارض خاص حتما به پزشك متخصص پوست مراجعه كنيد تا ايشون با در نظر گرفتن شرايط براتون داروي مورد نظر رو تجويز كنه
در دسته غير دارويي ممكنه از روش هاي الكتريكي به صورت متناوب استفاده بشه
به هر حال توصيه اكيد اين هست كه حتما به پزشك متخصص پوست مراجعه كنيد البته تو پست دومتون ديدم گفتيد كه دكتر رفتيد و گفته اصلا خوب نميشه ...ولي ميشه با روش هايي كه عرض كردم تا حدي مشكل رو كم كرد...
پاينده باشيد.
تو کمیسیون پزشکی برای معافی دستتو می شوری خشک می کنی
بعد 30 ثانیه باید کف دستت از عق خیس باشه
در این حد هست؟
نه!
اگر آزمایش خون شما نشون بده مشکل تیروئید نداری ؟،جای هیچ نگرانی نیست و این یک بیماری تلقی نمیشه :20:.
فقط نشون دهنده این هست که غدد عرق شما در ناحیه کف دست یا کف پا زیادی فعالیت داره.چاره دارویی نداره که مثلا بگن فلان دارو رو بخور خوب میشی یا فلان کرم رو بزن بهتر میشی:13:
فقط به نظر میرسه با جراحی بشه یه کارایی کرد.ولی واقعا ارزششو نداره:41:
من خودم هم این مشکل رو دارم مخصوصا وقتایی که استرس هم داشته باشم که دیگه چکه چکه می کنه:19:
دکتر هم رفتم همین حرفایی رو که الان من بیان کردم بهم زد:46:
درود..
1- چون تعريق شما حالت موضعي داره ( فقط كف دست)بسيار بعيده كه مربوط به يه مشكل ژنراليزه ( مثل تيروئيد) باشه ...البته انجام آزمايشات پايه و همينطور آزمايشات تيروئيدي براي شروع درمان لازم هست.
2- درمان مورد شما به دو دسته دارويي و غير دارويي تقسيم ميشه كه مي تونه تا حدودي از شدت تعريق كم كمنه
در دسته دارويي ممكنه پزشكتون از محلول هيدروكلريد آلومينيوم استفاده كنه يا اين كه در صورت نياز و شرايط خاص داروهاي خوراكي ويژه اي رو تجويز كنه ..با توجه به برخي عوارض خاص حتما به پزشك متخصص پوست مراجعه كنيد تا ايشون با در نظر گرفتن شرايط براتون داروي مورد نظر رو تجويز كنه
در دسته غير دارويي ممكنه از روش هاي الكتريكي به صورت متناوب استفاده بشه
به هر حال توصيه اكيد اين هست كه حتما به پزشك متخصص پوست مراجعه كنيد البته تو پست دومتون ديدم گفتيد كه دكتر رفتيد و گفته اصلا خوب نميشه ...ولي ميشه با روش هايي كه عرض كردم تا حدي مشكل رو كم كرد...
پاينده باشيد.
ممنون از همه:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.