ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت منو در فلش

smt1383
10-03-2009, 16:20
با سلام
من می خواستم منوهای زیبا و پیچیده در فلش تهیه کنم و از آنها در برنامه های کاربردی مانند دلفی یا سی شارپ استفاده کنم. روش اصولی آن چیست. آیا کامپوننت هایی برای ایجاد منوهای زیبا وجود دارد؟ یا کدهای آماده آنرا می توان پیدا کرد؟
ممنون می شوم اگر مرا راهنمایی کنید

SIMON137
11-03-2009, 17:02
با سلام
من می خواستم منوهای زیبا و پیچیده در فلش تهیه کنم و از آنها در برنامه های کاربردی مانند دلفی یا سی شارپ استفاده کنم. روش اصولی آن چیست. آیا کامپوننت هایی برای ایجاد منوهای زیبا وجود دارد؟ یا کدهای آماده آنرا می توان پیدا کرد؟
سلام
کامپونت های خاصی برای این منظور هست ولی دقیقا یادم نیست ، شما هم بسته به دانشی که از فلش دارید و با کمی قدرت اسکریپت نویسی می تونید به راحتی منوهای زیبا و به قول خودتون پیچیده تهیه کنید . فکر می کنم کدهای آماده اون هم موجود باشه.

smt1383
27-04-2009, 11:09
با سلام خدمت دوستان
من نرم افزارهای ساخت منوی زیادی پیدا کردم و با آنها منوهای زیبا ساختم اما خروجی همه آنها برای صفحات وب مناسب است. یعنی برای هر کدام از دکمه ها فقط می توان یک url تعریف کرد. اما من می خواهم این منوها را در دلفی بیاورم. تصور نمی کنم این نرم افزار ها به درد کار من بخورد. آیا کسی از دوستان می تواند مرا راهنمایی کند.
با تشکر

nimax3d
03-06-2009, 08:01
با سلام

با برنامه 123 flash menu کارتون راه نمیفته؟

arshiamoj
03-06-2009, 10:08
به نظرم بهترین برنامه برای اینگار flash menu 123 هستش که همه جا پیدا میشه.

Tamirat.laptop
03-06-2009, 21:03
دوست عزیز این ها هم بد نیست

ولی خب ساده هستن
دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید