PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تنظیمات Nod32 و Smart Security ← تنظیمات نسخه 4 در پست دوم

صفحه ها : 1 [2]

N.P.L
12-07-2008, 00:16
برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از اونجا user password مجانی بگیر و با اون آپدیت کن.

ممنونم دوست عزیز:11:

sama_65
22-07-2008, 12:44
سلام دوستان
من یه ماه (شایدم یه کم بیشتر) میشه که نود32 ورژن 2.7.39 رو نصب کردم و تا الان برای آپدیتش مشکلی نداشته
از دو روز پیش من آپدیت نکردم و حالا که اومدم این کارو بکنم ازم یوزر و پسورد میخواد
اینم نمونه ش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی هست کمکم کنه؟!

Lord_theOne
06-08-2008, 19:24
سلام مي گم آپديت ناد 32‌نسخه سومش را چطوري بردارم؟ ممنون

majid20
06-08-2008, 21:01
سلام مي گم آپديت ناد 32‌نسخه سومش را چطوري بردارم؟ ممنون

برای نسخه های 3 آنتی ویروس ناد32

در ویندوز XP
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles

در ویندوز Vista
X:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles

X نام درایو ویندوز هستش

شما آپدیت ها رو یه جا ذخیره کن بعد که مجددا ناد32 رو نصب کردی بصورت یه سرور پوشه حاوی آپدیت ها رو معرفی کن و به راحتی آپدیت کن

موفق باشید

Lord_theOne
07-08-2008, 07:33
ممنون مجيد جان موش قهرمان(آواتور)

Ali Soltan
09-08-2008, 16:46
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من از نود 32 در گیم نت و روی سرور استفاده می کنم و حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی فایروال آنتی ویروس روشنه کلاینت ها نمی تونن با سرور ارتباط برقرار کنن و من باید برای اینکه کلاینت ها با سرور ارتباط برقرار کنند فایروال را خاموش کنم . در ضمن من از گیم پورت استفاده مکنم روی دستگاها . حالا راهی تنظیمی چیزی هست که من بدون اینکه فایروال را خاموش کنم فقط به پورت گیم پورت اجازه دسترسی به سرور را بدم ؟

Ali Soltan
11-08-2008, 18:21
من از نود 32 در گیم نت و روی سرور استفاده می کنم و حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی فایروال آنتی ویروس روشنه کلاینت ها نمی تونن با سرور ارتباط برقرار کنن و من باید برای اینکه کلاینت ها با سرور ارتباط برقرار کنند فایروال را خاموش کنم . در ضمن من از گیم پورت استفاده مکنم روی دستگاها . حالا راهی تنظیمی چیزی هست که من بدون اینکه فایروال را خاموش کنم فقط به پورت گیم پورت اجازه دسترسی به سرور را بدم ؟
ممنون از اینکه بعد از 2 روز جواب ما را ندادند بچه های این فروم .
ما که رفتیم سراغ کسپراسکای و با کسپر دیگه این مشکل را ندارم .

shahbab
15-08-2008, 01:30
هر بار كه به آنتي ويروس ورژن سه نود 32،يوزر و پاس جديد مي دهم...شروع به آپديت كامل با حجم بالاي 10 مگا بايت مي كند !با آنكه مثلا چند روز پيش آپديت شده... عينهو زماني كه تازه اين نرم افار را نصب كرده بوديم...در حالي كه بايد تنها ديتاي افزوده شده را دانلود كند...
براي حل اين مشكل چكار مي توانم انجام دهم...؟

masoud81
17-08-2008, 19:21
با درود

من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option مدام از حالت show hiden خارج میشه ، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به windows32 , system volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.

لطفا راهنمایی کنید

majid20
17-08-2008, 20:43
با درود

من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option مدام از حالت show hiden خارج میشه ، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به windows32 , system volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.

لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز شما مشکل خودتون رو در تاپیک زیر پیگیری کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن برای رفع چنین مشکلاتی بخش اورژانس سیستم های آلوده درنظر گرفته شده

masoud81
19-08-2008, 15:00
با درود

چرا nod در حالت قرمز است (Protection status) و میگه Faild to read firewall configuration.

و روی یه سیستم دیگه nod رو آپدیت کردم و خواستم computer scan کنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده؟

میگه نمی تونه تغییرات اعمالی رو ذخیره کنه؟

Ali-ss
28-08-2008, 20:07
اون عزیزانی که آموزش تنظیمات این آنتی ویروس خوب رو گذاشتند دستشون درد نکنه اما مثل اینکه تا حالا با دیل آپ به اینترنت وصل نشدند؟
لود کردن 68 عکس برای ما ها یعنی فاجعه اگر فایل پی دی اف تنظیمات و پی دی اف آپدیت دست این آنتی ویروس رو دارید برامون بزارید
ممنون

moslem.b
29-08-2008, 17:44
چرا همیشه جلوی قسمت "Number of blocked attacks" برای من نوشته صفر ؟
یعنی هیچ کس تا حالا سعی نکرده به کامپیوتر من وصل بشه ؟

majid20
18-09-2008, 17:26
برخی دوستان پس از نصب اسمارت سکیوریتی در شبکه با مشکل قطع ارتباط کلاینت ها با سرور مواجه می شوند

برای رفع این مشکل اینگونه عمل کنید

1- در محیط برنامه F5 را زده و به بخش Personal firewall فایروال برید (تمام کار ما در این بخش انجام می شود)

2- در این بخش ابتدا حالت فایروال را بر روی Interactive mode قرار دهید

3- در مسیر زیر ، باید گزینه Allow sharing تیک دار کرده و OK کنید

... Personal Firewall → Rules and zones → Trusted zone → Setup

4- در مسیر زیر باید تمام گزینه ها ی Allowed services تیک دار باشند

Personal Firewall → IDS and advanced options

موفق باشید

ila
21-09-2008, 22:06
با سلام..چه جوری میشه اسمارت سکوریتی روجوری تنظیم کردکه وقتیی ککول دیسک میذاری اگه ویروس داشت بازش نکنه کول دیسک رو....یا قبل از اینکه بازش کنه و ویروس ها وارد سیستم بشه اونها رو پاک یا قرنطینه کنه؟
ممنون

hamilton
21-09-2008, 22:37
با سلام..چه جوری میشه اسمارت سکوریتی روجوری تنظیم کردکه وقتیی ککول دیسک میذاری اگه ویروس داشت بازش نکنه کول دیسک رو....یا قبل از اینکه بازش کنه و ویروس ها وارد سیستم بشه اونها رو پاک یا قرنطینه کنه؟
ممنون

ببينيد اگر ويروس موجود در حافظه هاي فلش از نوع AutoRun باشه بمحض اتصال اين حافظه ها به سيستم آنتي ويروس جلوي عملكرد آنرا گرفته و آنرا حذف ميكنه.اما اگر اين حافظه ها داراي فايلهاي ويروسي باشند كه حالت اتوران نداشته باشد تنها راه شناسايي و حذف اين ويروسها اسكن آنها قبل از هركاري ميباشه.

mohammadgame
30-09-2008, 13:16
اون عزیزانی که آموزش تنظیمات این آنتی ویروس خوب رو گذاشتند دستشون درد نکنه اما مثل اینکه تا حالا با دیل آپ به اینترنت وصل نشدند؟
لود کردن 68 عکس برای ما ها یعنی فاجعه اگر فایل پی دی اف تنظیمات و پی دی اف آپدیت دست این آنتی ویروس رو دارید برامون بزارید
ممنون

کاملاً با حرف ایشون موافقم
به اندازه حجم دانلود nod32 فقط باید صبر کنیم تا این عکسها لود بشن یه نفر زحمت می کشید pdf این آموزش رو درست می کرد خیلی عالی می شد

یه سوال ؟
من nod رو با اون کدی که دوستمون گفته تا 2009 می شه استفاده کرد آپدیت کردم
حالا چند وقتی سیستم رو روشن می کنم nod وقتی از startup اجرا میشه خیلی روش فکر می کنه یعنی طول می کشه تا شکل nod از رو desktop بره دلیلش چیه ؟
و این که آیا امکانش هست من nod رو با آخرین آپدیتم رو cd رایت کنم برای یه نفر که دیگه اون نیازی به آپدیت کردن نداشته باشه ؟

majid20
30-09-2008, 23:22
تصویر ناد32 بر روی دسکتاپ بخاطر اسکن استارت آپ تا لود کامل سیستم هستش

برای انتقال آپدیت ها هم در پست اول تاپیک اختصاصی ناد32 ( در امضا مشخصه ) نحوه آپدیت دستی توضیح داده شده

AKBAR132
15-10-2008, 14:29
الان حدود یه ماهی میشه که تنظیمات رو اعمال کردم اما احساس میکنم دیگه مثل قبل کار خودش رو انجام نمیده و در ضمن آپدیت هم نمیشه چون یوزرنیم و و پسورد میخواد !!!!!! البته خدا رو شکر قبل از اعمال تنظیمات آپدیت کامل کرده بودم . الان ویروس autorun اومده روسیستمم و نود هیچ عکس العملی انجام نداده آپدیت هم پسورد میخواد ..... فایل همراه اوتوران 08dgu.com هستش.

majid20
15-10-2008, 15:28
دوست عزیز تنظیمات تعیین شده نه تنها قدرت ناد32 را کاهش نمیدهد بلکه سبب بهبود عملکرد و قدرت شناسایی آن خواهد شد

در ضمن تنظیمات بگونه ای تعیین شده که بطور خودکار تمام تهدیدات رو خودش پاک کنه

( در حالت پیش فرض در صورت مشاهده هر تهدید سریعا به شما اطلاع داده میشد و از شما برای رفع تهدید نظر میخواست)

آلوده شدن سیستم شما دلایل دیگری باید داشته باشه

شما برای رفع آلودگی به تاپیک زیر مراجعه کنید ( 4 پست اول را مطالعه کرده و نوع ویروس خود را شناسایی کنید)

روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نحوه رفع آلودگی سیستم خود را در همانجا پیگیری کنید

اما مشکل آپدیت پیش آمده ...

1- از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟ 2- از کرک ( چه نوع ) یا سریال برای آپدیت استفاده میکردید؟

AKBAR132
15-10-2008, 15:54
اون روشها رو انجام دادم نشد

NOD32 2.70.39 ...... NOD32.FiX.v2.2-nsane.exe

majid20
15-10-2008, 18:21
اون روشها رو انجام دادم نشد

NOD32 2.70.39 ...... NOD32.FiX.v2.2-nsane.exe
برای مقابله با ویروس های اتوران توصیه میشه

1- از آخرین نسخه 3 ناد32 استفاده کنید و آن را کاملا آپدیت کنید

2- System Restore رو غیرفعال کرده و وارد Safe Mode شوید

3- کل سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید

4- برای پاک کردن ردپای به جا مانده هم توصیه های تاپیک فوق رو مدنظر بگیرید

اما در زمینه مشکل کرک فکر کنم خیلی وقته که کرک nsane 2.2 توسط ناد32 شناسایی شده و از کار میفته ،

بهتره از nsane 2.1 برای نسخه 2 ناد32 استفاده کنید

پس اول کرک و خود ناد32 را کاملا پاک کنید و پس از نصب مجدد ناد32 بلافاصله کرک را نصب کرده و ریست کنید

( یادتان باشد پس از نصب کرک به هیچ وجه بر روی گزینه Full Version کلیک نکنید و در ضمن هیچوقت بهش سریال ندید)

چون بحث داره از موضوع تاپیک خارج میشه بهتره در تاپیک های اختصاصی موضوع رو مطرح کنید

roberto ravaneli
11-11-2008, 11:53
)1چرا با توجه به اینکه نود 32 ورزن 2 هر روز اتوماتیک ابدیت میشه ولی اعلام میکنه out of dateو چراق وایروس بروتکشن دز بخش سگوریتی سنتر هنوز قرمزه.

)2) معنی اصطلاح سرور کانکشن فیلر server conection failure د ر هنگام ابدیت نود 32 چیست؟

majid20
12-11-2008, 11:08
1- یک تصویر از بخش آپدیت بگذارید ... در ضمن از کرک ( چه نوعی ) استفاده میکنید یا سریال ؟

2- یعنی ناد32 قادر به ارتباط با سرور نیست (بنابراین آپدیت امکان پذیر نخواهد بود )

Mahiar0
13-11-2008, 15:21
)1چرا با توجه به اینکه نود 32 ورزن 2 هر روز اتوماتیک ابدیت میشه ولی اعلام میکنه out of dateو چراق وایروس بروتکشن دز بخش سگوریتی سنتر هنوز قرمزه.

)2) معنی اصطلاح سرور کانکشن فیلر server conection failure د ر هنگام ابدیت نود 32 چیست؟

براي منم همين مشكل امروز شد
قرمز روشن شده!!!

عكس از ورژن node من

majid20
13-11-2008, 22:04
بهتر بود موضوع را در تاپیک اختصاصی ناد32 مطرح میکردید

شما تصویری از بخش آپدیت و تصویری از ارور مزبور ( که در صفحه اصلی ناد32 مشخص شده ) را بگذارید

Mahiar0
14-11-2008, 09:22
بهتر بود موضوع را در تاپیک اختصاصی ناد32 مطرح میکردید

شما تصویری از بخش آپدیت و تصویری از ارور مزبور ( که در صفحه اصلی ناد32 مشخص شده ) را بگذارید

امروز خود به خود روشن كردم كامپيوتر ووصل شدم درست شد
ديروز معلوم نيست چرا اينطوري شد

Akhavan
19-11-2008, 00:38
در اینجا می توانید بهترین تنظیمات مربوط به Eset Smart Security Nod32 v.3 رو ببینید.
این محصول شامل آنتی ویروس، آنتی اسپای، فایروال و ... است بنابراین تنظیمات آن شامل Eset AnTIVIRUS هم خواهد بود.
دوستانی که از ورژن 2 استفاده می کنند می توانند از تنظیمات کرکی (پست بعدی) استفاده کنند.

در ورژن 3 شرکت ESET تنظیمات بهتری در حالت پیش فرض برای محصولات خود نسبت به نسخه 2 در نظر گرفته و با این کار حجم تنظیماتی رو که شما باید انجام بدهید رو کاهش داده است.
در زیر این تنظیمات رو با هم مرور می کنیم تنظیمات انجام شده، بالاترین درجه تنظیمات است و محصول شما را در بالاترین درجه امنیت قرار خواهد داد

اگر توضیح بیشتری در مورد وب آنتی ویروس لازم دارید این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید

[

]

اینهایی که نقل قول کردم گیلترن ، هر کی میتونه جای دیگه آپ کنه.

Akhavan
19-11-2008, 23:37
پشیمون شدم احتیاجی نیست.
مرسی:11:

farhad resalati
10-12-2008, 16:24
سلام راهي هست من كه يوزر هستم پسورد نود رو بردارم

majid20
10-12-2008, 18:11
سلام راهي هست من كه يوزر هستم پسورد نود رو بردارم
دوست عزیز در پست اول تاپیک اختصاصی ناد32 عنوان شده بود

برداشتن پسورد NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m1d1y
19-12-2008, 00:14
سلام
دوستان در nod 32 نمیشه چطوری میشه از طریقه کلیک راست بر روی فلش یا هر فایلی اقدام به اسکن اون فایل کرد
تنظیمات خاصی داره ؟
در nod من این گزینه در هنگام راست کلیک ظاهر نمیشه و باید از طریق اجرای برنامه و انتخاب custom scan اقدام به scan اون فایل کرد!

majid20
19-12-2008, 19:14
سلام
دوستان در nod 32 نمیشه چطوری میشه از طریقه کلیک راست بر روی فلش یا هر فایلی اقدام به اسکن اون فایل کرد
تنظیمات خاصی داره ؟
در nod من این گزینه در هنگام راست کلیک ظاهر نمیشه و باید از طریق اجرای برنامه و انتخاب custom scan اقدام به scan اون فایل کرد!

فعال (غیرفعال) کردن گزینه اسکن NOD32 در منوی راست کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حکمت متعالی
03-01-2009, 09:25
بهتر است که تنظیمات اون دستکاری نشه چون ورژن آخرش همه احتمالات رو برای حفاظت رعایت کرده

hamilton
03-01-2009, 10:55
بهتر است که تنظیمات اون دستکاری نشه چون ورژن آخرش همه احتمالات رو برای حفاظت رعایت کرده

دوست عزيز درسته كه شما ممكنه از آخرين نسخه اين محصولات استفاده كنيد اما بايد توجه داشته باشيد كه شركتهاي امنيتي در نسخه هاي جديد اشكالات و باگهاي نسخه هاي قبلي را برطرف كرده و ممكنه تغييراتي در قسمتهاي مختلف برنامه بدهند اما در همگي آنها تنظيمات بصورت پيش فرض در حد نرمال بوده و هر كاربر متناسب با سطح دانش و كاركردي كه داره ميتونه بيشترين محافظت را با همين نسخه هاي آخر نيز انجام بده و كاربري ديگه به تنظيمات نرمال پيش فرض اكتفا كنه.پس تنظيمات از كاربري به كاربر ديگه ميتونه كاملا متفاوت باشه.

ila
11-03-2009, 16:54
من این نسخه جدید رو که نصب می کنم ..یعنی همین نسخه 4 اسمارت سکوریتی
بعد از چند دقیقه که به اینترنت وصل می شم نارنجی میشه و میگه باید تمام درایوراتو آ÷دیت کنه...یک جایی دیگه هم =رسیدم گفتن که قبلا آکوزش دادیم ولی من هر چی گشتم نفهمیدم باید چی کار کنم؟
میشه لینک /اموزش یا دوباره توضیح بدید اگه میشه

hamilton
11-03-2009, 17:47
من این نسخه جدید رو که نصب می کنم ..یعنی همین نسخه 4 اسمارت سکوریتی
بعد از چند دقیقه که به اینترنت وصل می شم نارنجی میشه و میگه باید تمام درایوراتو آ÷دیت کنه...یک جایی دیگه هم =رسیدم گفتن که قبلا آکوزش دادیم ولی من هر چی گشتم نفهمیدم باید چی کار کنم؟
میشه لینک /اموزش یا دوباره توضیح بدید اگه میشه

دوست عزيز پاسخ سوال قبلا در تاپيك اختصاصي nod32 از سوي همكار محترم انجمن مجيد عزيز داده شده است.

ila
11-03-2009, 18:41
دوست عزيز پاسخ سوال قبلا در تاپيك اختصاصي nod32 از سوي همكار محترم انجمن مجيد عزيز داده شده است.

میشه لینکشو بذارید..گشتم =یدا نکردم...لطف میکنید

majid20
12-03-2009, 00:17
دوستان به زودی تنظیمات و راهنمای کامل نسخه 4 محصولات ESET را در اختیارتان خواهم گذاشت ... فقط اندکی صبر کنید

میشه لینکشو بذارید..گشتم =یدا نکردم...لطف میکنید
به پست زیر رجوع کنید

aluminum
12-03-2009, 22:40
nine جان چند تا عکس از پست اول پاک شده
اگه میتونی یه حالی بهش بده

majid20
14-03-2009, 22:09
آموزش تنظیمات و راهنمای استفاده از نسخه 4 محصولات
NOD32 .. ..و.....Smart Security ..

در این آموزش منهای راهنمایی تنظیمات ، به توضیح پیرامون بخش های کاربردی پرداخته شده است

نکته 1 : تنظیمات داخلی و ظاهری NOD32 و Smart Security کاملا مشابه هم است
............ و فقط در Smart Security دو بخش اضافی ( فایروال و آنتی اسپم) وجود دارد .
............به همین خاطر در این آموزش از Smart Security استفاده شده تا ضمن جامع بودند
............ برای هر دو گونه کاربران مفید باشد

نکته 2 : از آنجا که تنظیمات نسخه 3 و 4 مشابه هم هستند و صرفا در نسخه 4 چند بخش کوچک اضافه شده است ،
.............کاربرانی که از نسخه 3 استفاده میکنند ، می توانند از این PDF نیز استفاده نمایند

برای دانلود می توانید از هر کدام از سرورهای زیر اقدام کنید یا اینکه از پیوست دانلود نمایید

سرور اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FHelp%2FESET4.rar)

سرور دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FHelp%2FESET4.rar)

پسورد : forum.p30world.com

armia
22-04-2009, 11:09
خسته نباشید . من nod ورژن 4 رو تازه نصب کردم . آپدیت هم شد . فقط مشکلی که هست اول که نصب شد آیکون بغل ساعت سبز بود ولی الان تبدیل به زرد شده .چکار باید بکنم ؟

Masоud
22-04-2009, 14:10
خسته نباشید . من nod ورژن 4 رو تازه نصب کردم . آپدیت هم شد . فقط مشکلی که هست اول که نصب شد آیکون بغل ساعت سبز بود ولی الان تبدیل به زرد شده .چکار باید بکنم ؟
سلام

این بخاطر آپدیت نبودن ویندوز هست . روی دکمه Here که بارنگ نارنجی مشخص شده کلیک کن بعد از چند ثانیه به مایکروسافت وصل میشه و یه صفحه اینترنتی باز می کنه . و اون نشان نود هم به رنگ سبز درمیاد.

vaheb.com
17-07-2009, 09:13
سلام دوست عزیز
در nod ورژن 2 برای تنظیمات در قسمت action ابتدا Clean و سپس Delet را تیک میزدیم
سوال من این است که در نخسه جدید چطور این کار را انجام دهیم تا ویروس ها بطور اتوماتیک دلت شوند

majid20
17-07-2009, 19:07
سلام دوست عزیز
در nod ورژن 2 برای تنظیمات در قسمت action ابتدا Clean و سپس Delet را تیک میزدیم
سوال من این است که در نخسه جدید چطور این کار را انجام دهیم تا ویروس ها بطور اتوماتیک دلت شوند
دوست عزیز نسخه 2 تنظیمات فراوانی داشت ولی در نسخه 3 و 4 ضمن ساده کردن تنظیمات ، کیفیت کاری هم بهتر شد
شما چنانچه به پست بالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رجوع کنید میتوانید با کلیه تنظیمات ورژن 4 آشنا شوید

ali_ensam
22-07-2009, 14:24
در اینجا می توانید بهترین تنظیمات مربوط به Eset Smart Security Nod32 v.3 رو ببینید.
این محصول شامل آنتی ویروس، آنتی اسپای، فایروال و ... است بنابراین تنظیمات آن شامل Eset AnTIVIRUS هم خواهد بود.
دوستانی که از ورژن 2 استفاده می کنند می توانند از تنظیمات کرکی (پست بعدی) استفاده کنند.

در ورژن 3 شرکت ESET تنظیمات بهتری در حالت پیش فرض برای محصولات خود نسبت به نسخه 2 در نظر گرفته و با این کار حجم تنظیماتی رو که شما باید انجام بدهید رو کاهش داده است.
در زیر این تنظیمات رو با هم مرور می کنیم تنظیمات انجام شده، بالاترین درجه تنظیمات است و محصول شما را در بالاترین درجه امنیت قرار خواهد داد

اگر توضیح بیشتری در مورد وب آنتی ویروس لازم دارید این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

سلام دوست عزیز !
آقا دستت درد نکنه من از این آموزش تصویریت در رابطه با نود۳۲ استفادها کردم ! با اینکه زبان برنامهٔ آنتی ویروس من به سوئدی هست ،ولی‌ در کلّ من از این بخش چیزی نفهمیدم ، و یا ساده بگم اصلا پیداش نکردم! می‌شه راهنماییم کنی‌ !! مرسی‌
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:

ali_ensam
23-07-2009, 14:35
سلام آقا Nine
آقا من آنتی ویرس نود ۳۲ استفاده می‌کنم و طبقه دستورات شما و آموزش تصویری که شما زحمتش رو کشیده بودید تنظیم کردم ولی‌ الان به من آنتی ویرسم هشدار میده که (( نمی‌شود کامپیوتر را کاملا گارانتی کرد در مقابل ویرس ، مخصوصا در قسمت ایمیل و اینترنت )). و من می‌خواستم به دانم که چه را هشدار میده ؟ اصلا من چه توری می‌تونم که این تنظیمات رو به حالت اولش در بیارم ؟ با تشکر از شما.
آقا این هم عکسش !!

esoo
19-08-2009, 15:10
سلام دوستان
من ESET ورژن4 رو نصب كردم و تنظيمات و روي context menu scan گذاشتم اما تو منوي كليك راست گزينه هاي اسكن نمياد!

مستان386
19-08-2009, 17:23
سلام
با تشکر از متن بسیار مفیدتان

sara 3d
26-08-2009, 14:36
من چطور نودمو تنظیم کنم که به صورت اتوماتیک ویروس ها رو پیدا و پاکشون کنه

hamilton
02-09-2009, 11:31
سلام میخواستم بدونم چه طوری میشه از دست یوزر نیم و پسورد وارد کردن هفتگی برای اسمارت سکیوریتی 4 برای آپ دیت خلاص شد

مرسی

شما دوست عزيز بايد سوال خود را در تاپيك اختصاصي كرك و سريال NOD32 مطرح نماييد.

hamilton
08-09-2009, 19:33
برای غیر فعال کردن روز شمار نود 4 باید چه کار کرد تا نود بعد از 31 روز از کار نیافتد؟

موفق باشيد .

در پست اول كرك و سريال NOD32 توضيح داده شده.يا ميتونيد از نسخه رجيستر شده NOD32 كه از سايت سازنده NOD32 و با در اختيار داشتن سريال قابل دانلود ميباشه استفاده كنيد كه اصلا زمان انقضاء نداره.
در هر مورد سوالي داشتيد در تاپيكهاي اختصاصي NOD32 مطرح نماييد.

big W
28-10-2009, 16:08
با سلام

دوستان محترم ESET Smart Security به مدت تقریبا چهار ماهی است نصب کردم خیلی هم خوب کار میکنه

فقط نمیدانم چرا وقتی کامپییوتر را روشن میکنم اون آیکون بغل ساعت توی دسکتاب نمیاد و مجبورم

دستی از استارت پلوگرم استفاده و آنوقت جنب ساعت جناب آیکون پیداش میشه . آیا راهی هست که

اتوماتیک و برای همبشه موقع روشن کردن کامپییوتر خودش اجرا شود .

ممنون

Mr.Vahid
28-10-2009, 21:17
با سلام

دوستان محترم ESET Smart Security به مدت تقریبا چهار ماهی است نصب کردم خیلی هم خوب کار میکنه

فقط نمیدانم چرا وقتی کامپییوتر را روشن میکنم اون آیکون بغل ساعت توی دسکتاب نمیاد و مجبورم

دستی از استارت پلوگرم استفاده و آنوقت جنب ساعت جناب آیکون پیداش میشه . آیا راهی هست که

اتوماتیک و برای همبشه موقع روشن کردن کامپییوتر خودش اجرا شود .

ممنون

از بخش setting گزینه start on the startup را فعال کنید

alikhafan123
28-11-2009, 13:26
با سلام
منم سوال آفاي mmkashavarz را دارم.
من نميتونم نود4 را با روش جمع اوري اپديت و وارد كردن اون در نود اپديت كنم و مجبورم در حالت سيف مد فايلهاي اپديت را در پوشه نود كپي كنم.كه با اين كار نود اپديت ميشه ولي وقتي كه بخوام اون را دوباره از اينترنت اپديت كنم 20 مگابايت اپديت دوباره دانلود ميشه
با تشكر

hamilton
28-11-2009, 16:33
با سلام
منم سوال آفاي mmkashavarz را دارم.
من نميتونم نود4 را با روش جمع اوري اپديت و وارد كردن اون در نود اپديت كنم و مجبورم در حالت سيف مد فايلهاي اپديت را در پوشه نود كپي كنم.كه با اين كار نود اپديت ميشه ولي وقتي كه بخوام اون را دوباره از اينترنت اپديت كنم 20 مگابايت اپديت دوباره دانلود ميشه
با تشكر

پاسخ سوال شما در خصوص آپديت آفلاين NOD32 در راهنماي پست اول تاپيك اختصاصي NOD32 موجود ميباشه.ورژنهاي 3 و 4 روشهاي خودشون را دارند.ولي غالب كسانيكه از آن روشها استفاده كرده اند با مشكل آپديت دوباره مواجه بوده اند.در اين روش حتما بايد نسخه ها و محصولات يكي باشند.هر دو نسخه هم با سريال آپديت شده باشند.

DaRyUsH AkRaMi
17-12-2009, 20:42
سلام
اقل مجید20 لطف میکنید دوباره اموزش تنظیمات nod32 رو اپلود کنید..
اخه از سرور پاک شده
مرسی

aluminum
19-12-2009, 17:53
دوستان توی نسخه 4 اسمارت فایلهای اپدیت رو از کجا میتونم دانلود کنم تا به صورت افلاینnod رو اپدیت کنم

hamilton
19-12-2009, 22:27
دوستان توی نسخه 4 اسمارت فایلهای اپدیت رو از کجا میتونم دانلود کنم تا به صورت افلاینnod رو اپدیت کنم

به راهنماي پست اول تاپيك اختصاصي NOD32 مراجعه نماييد.

aluminum
19-12-2009, 22:46
به راهنماي پست اول تاپيك اختصاصي NOD32 مراجعه نماييد.

اون رو خوندم
ولی ننوشته از کجا باید فایل اپدیت رو دانلود کنم

hamilton
20-12-2009, 10:18
اون رو خوندم
ولی ننوشته از کجا باید فایل اپدیت رو دانلود کنم

اگر سايتي ميخواهيد كه آپديتهاي آفلاين محصولات NOD32 را دانلود كنيد به آدرس زير مراجعه نماييد:

Mahiar0
30-12-2009, 12:49
رفتم ویندوز اپگرید کردم از 2 به sp3
الان نود قرمز شده این عکس ببینید

چی کنم؟

نمیشه فعال کرد

behjooei
30-12-2009, 13:46
من رو لپ تاپم ورژن 3 رو دارم. اما جديدا" تو نمايشگاه الكامپ نسخه 4 رو اشانتيون گرفتم و بصورت آفلاين هم آپديت ميشه(فايل آپديتش با ورژن 3 يكي است) اين ورژن 4 رو رو لپ تاپ دوستم نصب كردم. اما هنوز خودم نصب نكردم. بنظرتون برم براي خودم هم نصب كنم؟ يا خيلي با 3 فرقي نداره؟
حوصله Uninstall و ... رو ندارم. مگر اينكه واقعا" ارزشش رو داشته باشه.(البته هردو فقط آنتي ويروسند نه آنتي اسپاي ور و فايروال)
لطفا" راهنمايي كنيد.

hamilton
30-12-2009, 14:30
من رو لپ تاپم ورژن 3 رو دارم. اما جديدا" تو نمايشگاه الكامپ نسخه 4 رو اشانتيون گرفتم و بصورت آفلاين هم آپديت ميشه(فايل آپديتش با ورژن 3 يكي است) اين ورژن 4 رو رو لپ تاپ دوستم نصب كردم. اما هنوز خودم نصب نكردم. بنظرتون برم براي خودم هم نصب كنم؟ يا خيلي با 3 فرقي نداره؟
حوصله Uninstall و ... رو ندارم. مگر اينكه واقعا" ارزشش رو داشته باشه.(البته هردو فقط آنتي ويروسند نه آنتي اسپاي ور و فايروال)
لطفا" راهنمايي كنيد.

دوست عزيز اگر نگاهي به عنوان تاپيك داشته باشيد ميبينيد كه اين تاپيك در چه موردي ميباشه.
محصول NOD32 داراي تاپيكهاي اختصاصي در خصوص خود محصول و نيز كرك و سريال آن ميباشه.شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي NOD32 مطرح نماييد.

Mahiar0
30-12-2009, 18:23
رفتم ویندوز اپگرید کردم از 2 به sp3
الان نود قرمز شده این عکس ببینید

چی کنم؟

نمیشه فعال کرد

راهی پیدا نکردم
زدم نود رو پاک کردم دوباره نصب کردم
چطور میشه اپدیت ها رو داشت که مثلا ویروس یاب پاک کردیم اپدیت ها داشته باشیم

hamilton
31-12-2009, 12:35
چطور میشه اپدیت ها رو داشت که مثلا ویروس یاب پاک کردیم اپدیت ها داشته باشیم

در ارهنماي پست اول تاپيك اختصاصي NOD32 موجود ميباشه.

siavashsiavash
24-04-2010, 20:21
سلام
2روز هست وقتی می خوام وارد

وقتی پسورد ویوزر را وارد می کنم
یک سایت تیلیغاتی یه این اسم می اید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید طور می توانم از شر این سایت راحت شوم ؟؟
من نود دارم میشه در تنظیمات نود ادرس این سایت را وارد کنم واجازه باز شدن ندهد؟؟؟
اگر با نود این امکان وجود دارد
کجا این تنظیمات را انجام دهم

labitabela
25-04-2010, 10:08
من چرا عكس هاي تنظيمات آنتي ويروس رو نمي تونم ببينم

yasesepid
25-05-2010, 11:22
سلام تو قسمت نحوه غير فعال كردن نود 32 تصوير هاش نمياد و من نمي تونم انجام بدم لطفا يه بار كامل توضيح مي دي
در ضمن ورژن نود من 2.7 هست

amatis23
09-11-2011, 22:56
سلام
زمانی که وینوز لود می شه بعد از حدود 3 دقیقه آنتی ویروسم که نود32 هستش پیغام زیر رو می ده

communication whit eset nod32 antivirus kernel faild

amatis23
15-11-2011, 20:03
کسی نیس جواب ما رو بده ؟ الو ؟

omid-p30
15-11-2011, 20:15
این تاپیک قدیمی هست. تاپیک Nod32 اینجا هست و اینجا مطرح کنید :

~~~
12-02-2012, 20:50
خب اگه قدیمی هس چرا تایپیک رو نمیبندین که وقتشون الکی تلف نشه کسی نیس رسیدگی کنه

~~~
12-02-2012, 20:57
آموزش تنظیمات و راهنمای استفاده از نسخه 4 محصولات
NOD32 .. ..و.....Smart Security ..

در این آموزش منهای راهنمایی تنظیمات ، به توضیح پیرامون بخش های کاربردی پرداخته شده است

نکته 1 : تنظیمات داخلی و ظاهری NOD32 و Smart Security کاملا مشابه هم است
............ و فقط در Smart Security دو بخش اضافی ( فایروال و آنتی اسپم) وجود دارد .
............به همین خاطر در این آموزش از Smart Security استفاده شده تا ضمن جامع بودند
............ برای هر دو گونه کاربران مفید باشد

نکته 2 : از آنجا که تنظیمات نسخه 3 و 4 مشابه هم هستند و صرفا در نسخه 4 چند بخش کوچک اضافه شده است ،
.............کاربرانی که از نسخه 3 استفاده میکنند ، می توانند از این PDF نیز استفاده نمایند

برای دانلود می توانید از هر کدام از سرورهای زیر اقدام کنید یا اینکه از پیوست دانلود نمایید

سرور اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FHelp%2FESET4.rar)

سرور دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2FHelp%2FESET4.rar)

پسورد : forum.p30world.com

جناب اولی و دومی حذف شدن و سومی هم بعد از دانلود ارور میده و فایلش مشکل داره شما که یه فایلی میذاری نگاه کن ببن درسته

lovely20111
13-02-2012, 10:24

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

عکس ها پیلتر شده لطفا رسیدگی شود

./dana/1885/.
18-02-2012, 14:07
سلام،تو نسخه 5 "smart-nod32 " با اينكه آپديت هم هست بجاي اينكه لوگوي چشم مانند نود رو پايين كنار ساعت نشون بده يه لوگوي سبز رو كه وسطش i هست رو نشون ميده.
ميشه بگيد چرا همش اينو نشون ميده بجاي لوگوي اصليش؟

*Batman*
18-02-2012, 14:51
سلام،تو نسخه 5 "smart-nod32 " با اينكه آپديت هم هست بجاي اينكه لوگوي چشم مانند نود رو پايين كنار ساعت نشون بده يه لوگوي سبز رو كه وسطش i هست رو نشون ميده.
ميشه بگيد چرا همش اينو نشون ميده بجاي لوگوي اصليش؟

سلام.
با توجه به اینکه مطالب این تاپیک قدیمی شده و مدت زیادی از آخرین آپدیت لینکها و تصاویر سپری شده، بهتره سوال خودتون رو در تاپیک اختصاصی NOD32 مطرح کنید.

با تشکر

تاپیک اختصاصی NOD32 و Smart Security ← راهنمای تاپیک در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

جناب اولی و دومی حذف شدن و سومی هم بعد از دانلود ارور میده و فایلش مشکل داره شما که یه فایلی میذاری نگاه کن ببن درسته

لینک ضمیمه مشکلی نداره. با این حال من فایل آموزشی رو برای شما آپلود کردم(مربوطه به نسخه4)

دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه :
این تاپیک بسته میشه و در صورت لزوم بعد از انجام اصلاحات و بروز رسانی بازگشایی خواهد شد.