ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تازه وارد

acetaminophen
10-03-2009, 09:04
سلام :11:
من تازه شروع به خوندن مكس كردم و تجربه اي هم از برنامه هاي سه بعدي ساز تا حالا نداشتم ازتون مي خوام كمكم كنيد چه منابعي رو مطالعه كنم تا حرفه اي بشم. خودم الان فقط يه كتاب مي خونم.
بعد سوال ديگم اين كه با مكس يه توپ درست كردم كه بالا و پايين مي پره ولي نمي دونم چرا موقع حركت لبه هاش شارپ ميشه در حالت عادي لبه هاش هموار هست چه كار بايد بكنم؟

hadi665
10-03-2009, 10:11
سلام

به انجمن های P30World خوش اومدین دوست من

راستش برای یاد گیریه مکس تا درجه ی حرفه ای شما باید قدم به قدم و پله پله برید بالا
همون کتابی که شما دارید شما رو توی مراحل اولیه کمک میکنند بعد شما باید با تمرین زیاد دستتونو روون کنید
بعد برید سراغ سی دی های آموزشی که مباحث پیشرفته رو بهتون آموزش بدن
البته بدون این سی دی ها هم میشه مکسو کامل یاد گرفت اما یه خورده طولانی میشه

و در آخر اینکه مهمترین چیز علاقه و پشتکار خودتونه که باعث پیشرفت میشه
موفق باشید

acetaminophen
10-03-2009, 22:49
سلام

به انجمن های p30world خوش اومدین دوست من

راستش برای یاد گیریه مکس تا درجه ی حرفه ای شما باید قدم به قدم و پله پله برید بالا
همون کتابی که شما دارید شما رو توی مراحل اولیه کمک میکنند بعد شما باید با تمرین زیاد دستتونو روون کنید
بعد برید سراغ سی دی های آموزشی که مباحث پیشرفته رو بهتون آموزش بدن
البته بدون این سی دی ها هم میشه مکسو کامل یاد گرفت اما یه خورده طولانی میشه

و در آخر اینکه مهمترین چیز علاقه و پشتکار خودتونه که باعث پیشرفت میشه
موفق باشید

ممنونم از راهنماييتون. :46:
شما چه سي دي اي رو پيشنهاد مي كنيد؟ به نظرتون دي وي دي هاي خود سايت رو سفارش بدم كمكم مي كنه با توجه به اين كه زبانم در حد ترم يك هست؟

hadi665
10-03-2009, 23:24
dvd هایی که توی این انجمن هست گمونم یکمی سطحش پیشرفتست
اما میتونه کمک کنه

G LADIATOR
11-03-2009, 03:03
آموزش های CG Academy و Gnomon همچینی سطحشون بالاس فکر نکنم به درد الانه شما بخخوره...
اگه زبانت خوب بود هلپ خود مکس بات الی بود ولی...
به نظر من شما واسه شروع تو اینترنت بگر و مطالب اولیه رو یاد بگیر مثلا ساختن مهره های شطرنج رو تو گوگل سرچ کن.

acetaminophen
12-03-2009, 00:10
آموزش های CG Academy و Gnomon همچینی سطحشون بالاس فکر نکنم به درد الانه شما بخخوره...
اگه زبانت خوب بود هلپ خود مکس بات الی بود ولی...
به نظر من شما واسه شروع تو اینترنت بگر و مطالب اولیه رو یاد بگیر مثلا ساختن مهره های شطرنج رو تو گوگل سرچ کن.

خودم واسه شروع كار يه كتاب دارم مي خونم كه يه چيزايي از help برنامه رو توش نوشته و ساخت مهره هاي شطرنج رو هم آموزش داده.
بعد من اين آموزشاي خيلي حرفه اي رو واسه الانم نمي خوام تا كتابمو كه مي خونم تمومش كنم و يكم دستم راه بيوفته و بيشتر ياد بگيرم...
الانم برم گوگلو بگردم ببينم چيزي گيرم مياد.:blink:

libra.2
31-03-2009, 13:52
خب من دقیقا الان مرحله اول هستم

یعنی حتی منو ها رو بلد نیستم چه به چیه

pdf یا فیلم آموزشی در حجم زیر 100 مگ هست که منو راه بندازه ؟ در حدی که کار باهاشو یاد بگیرم و بعدا بتونم تمرین کنم ؟

_max_
04-04-2009, 18:01
سلام به دوستان...
من هم تقريبا تازه با max آشنا شدم يه كارهايي هم دارم انجام ميدم اما..
وقتي كار بقيه دوستان رو ميبينم به كل نااميد ميشم.
وسط كار خيلي سوال برام پيش مياد البته زياد سرچ ميكنم , تو اين سايت هم مطالب جالبي ديدم ولي اكثرا سطح بالاست وخوب متوجه نميشم.
نميدونم دوستاني كه كاراشون سطح بالاست كلاس رفتن, خودشون ياد گرفتن,...
اگه ميشه راهنمايي كنيد تا ما هم به يه جايي برسم.
پيشتر ممنون

_max_
05-04-2009, 13:46
سلام دوستان...
1 -من max 8 دارم .اين موتور رندره منتال ري,كجاي مكس هستش؟
آموزشهايي كه دوستان تو تاپيكهاي مختلف دادن رو ديدم اما... :43:
dayligh -2 تو قسمت light پس چرا من نميبينم:23:

ممنون ميشم اگه جواب بدين:10: