ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كسي ميتونه در مورد خريد يه كامپيوتر جيبي منو راهنمايي كنه ؟

soooot
30-01-2006, 20:10
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام یه کامپیوتر جیبی بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین خصویاتی که در مورد اون برام مهمه اینه که یه دیکشنری فوق العاده قوی ( یه چیزی تو مایه های بابیلون ) به زبانهای مختلف مثل آلمانی و فرانسوی و روسی و انگلیسی به فارسی داشته باشه و اگر هم دیکشنری فنی برق رو داشته باشه که دیگه محشره ضمنا قیمتش هم مناسب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن با ذکر مدل و قابلیتها و قیمت و اگر ممکنه با گذاشتن عکس اون به من کمک کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی کمک کنه الهی دستش درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soooot
08-02-2006, 16:26
يعني هيچ كس تا حالا اسم كامپيوتر جيبي هم به گوشش نخورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كي كمك كنه الهي پاهاش هم درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

30naa
08-02-2006, 21:01
ّبینم منظورت از کامپوتر جیبی organiserه یا PDA?
اگه منظورت ارگانایزره بهت پیشنهاد می کنم یه Asus A730 بخر
617 تومن فک کنم
البته قبلش بگرد ببین دیکشنری چند زبانه واسش هست یا نه
من امشب از یکی از بچه ها میپرسم که تو کار پاکت پی سی هست و بره نرم افزار بهت خبر میدم
اگه هم ارگانایزر که اطلس سخن گو یسری ارگانایزر زده با دیکشنری چند زبانه
ضمنا پاکت پی سی EVEREX و HP به هیچ وجه نگیر
سی پی یو هاش سامسونگه

soooot
09-02-2006, 19:05
اينايي رو كه گفتي اسمشون هم تا حالا به گوشم نخورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميخواستم 600 هزار تومن بدم كه ديگه كامپيوتر جيبي نميخريدم يه لباس با يه جيب گنده ميخريدم همين كامپيوترم رو مينداختم تو جيبش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من يه كامپيوتر جيبي حد اكثر 50 تومني ميخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر كامپيوتر جيبي با اين قيمت پيدا نكردي حداقل بگو اون كامپيوتر 600 تومنيه رو كجا ميفروشن با 50 تمنم يه پاكت تخمه بخرم برم يه دل سير از پشت ويترين نگاش كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي منظورت از پاكت پي سي همون جعبه كامپيوتره يا اينكه پاكت پي سي اسم يه جور كامپيوتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
09-02-2006, 19:16
پاكت پي سي يه نوع پي سي هست
50 تومن هم من پيشنهاد مي دم ماشين حساب بخري
براي ديدن هم برو پايتخت تو ميرداماد

Hsnti
09-02-2006, 19:24
با 50000 تومن ماشين حساب هم نميتوني بخري

ali_pari
15-08-2006, 19:06
يه كامپيوتر جيبي مي خام تو مايه هاي اوركس اي900 چي پيشنهاد مي كنيد اگه ميشه تا 500هزار تومان

ali_pari
15-08-2006, 19:09
راستي كيفيت mp3 برام مهمه

webamin
07-02-2009, 00:34
بابا تو دیگه کی هستی .......
نکنه منظورت اونای که دکمه شو می زنی آهنگ میزنه !!!!