مشاهده نسخه کامل
: چطور حافظه usb یا کارت فلش را بدون خارج کردن از داخل xp فعال کنم؟
jedivssith
09-03-2009, 12:02
درود
کارت حافظه در داخل رم ریدر یا یک حافظه USB به پورت USB سیستم متصل است و من از Safly Remove Hardware آن را قطع می کنم. اما از داخل ویندوز چطور می توانم دوباره ارتباط آن را با ویندوز برقرار کنم و آن را فعال کنم که بتوانم به حافظه آن دسترسی داشته؟ یعنی بدون اینکه حافظه را بطور دستی از کامپیوتر جدا و دوباره وصل کنم تا روشن شود.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام
بعد از چندین وقت جوابت رو پیدا کردم اونم تو ضمیمه کلیک تو این هفته این ترفند رو زده بود گفتم بزارم شاید واسه گاهیا لازم بشه. :31:
اتصال مجدد usb
استفاده از حافظههاي فلش روزبهروز بيشتر ميشود و اين نوع حافظهها در موارد بسيار زيادي به انجام کارهاي مختلفي همچون انتقال فايل از يک رايانه به رايانه ديگر سرعت ميبخشند.
استفاده از اين ابزار بسيار ساده است، اما سختترين قسمت استفاده از اين ابزار زماني است که کيس (رايانه شما در جاي بستهاي قرار گرفته و درگاههاي يواسبي آن نيز فقط از پشت کيس قابل استفاده است. در چنين حالتي اتصال يک حافظه فلش به کيس را ميتوان سختترين مرحله کار به شمار آورد. اما از اين مرحله که بگذريم، گاهي پس از اتصال حافظه فلش مورد نظر و انتقال فايلها، با استفاده از گزينه Safely Remove در ويندوز، فلش را آماده جداسازي ميکنيد اما ناگهان متوجه ميشويد يک فايل را فراموش کردهايد به فلش منتقل کنيد. در چنين شرايطي تنها کاري که ميتوانيد انجام دهيد جدا کردن حافظه فلش و اتصال مجدد آن به درگاه مربوط است که اين عمل در تمام مواردي که پورت يواسبي در پشت کيس قرار دارد، کاري مشکل و وقتگير است. اگر ميخواهيد اين کار را انجام ندهيد و عمليات جدا کردن و اتصال مجدد حافظه فلش را شبيهسازي کنيد، ميتوانيد طبق روش زير عمل کنيد:
1- روي آيکون My Computer کليک راست و گزينه Properties را انتخاب کنيد.
2- سپس از تب Hardware گزينه Device Manager را انتخاب کنيد و در پنجره جديدي که به نمايش درميآيد، از منوي View گزينه Devices by Connection را کليک کنيد.
3- درگاه يواسبي مورد نظر شما ميبايد در بخش USB Root Hub با يک علامت خطر زرد رنگ مشخص شده باشد. آن را انتخاب کنيد و پس از کليک راست روي آن گزينه Disable را کليک کنيد.
4- در نهايت، همان درگاه انتخاب شده در مرحله 3 را مجددا انتخاب و پس از کليک راست گزينه Enable را کليک کنيد.
ميبينيد که اتصال حافظه فلش شما با رايانه دوباره برقرار شده و ميتوانيد به انتقال فايل در آن بپردازيد (استفاده از اين روش در ويندوزهاي ويستا و 7 نيز امکانپذير است).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.