ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايا vga و cpu و ram با هم در ارتباط هستند؟

aaaammmm87
09-03-2009, 10:46
سلام
عنوان تاپيك كه نامفهومه :31:
منظورم اينه كه من اگه يه گرافيك توپ بخرم ايا بايد cpu و ram ‹و هم افزايش بدم يا نه ؟ مگه پردازشگر گرافيك از cpu تغذيه ميشه يا نه از خود گرافيك ؟
براي مثال اگه من يه
cpu : 3 fullتك هسته اي (يا پايين تر رو )
ram 512
vga geforce 9400gtx
ايا ميشه كه از كل قدرت گرافيك استفاده كرد يا نه ؟

vioman
09-03-2009, 18:13
سلام
عنوان تاپيك كه نامفهومه :31:
منظورم اينه كه من اگه يه گرافيك توپ بخرم ايا بايد cpu و ram ‹و هم افزايش بدم يا نه ؟ مگه پردازشگر گرافيك از cpu تغذيه ميشه يا نه از خود گرافيك ؟
براي مثال اگه من يه
cpu : 3 fullتك هسته اي (يا پايين تر رو )
ram 512
vga geforce 9400gtx
ايا ميشه كه از كل قدرت گرافيك استفاده كرد يا نه ؟

دوست عزیز
کارت های گرافیک بطور مجزا دارای حافظه ی Ram و پردازشگر هستد ، بعضی از کارت های گرافیک از میزان فضای رم سیستم استفاده میکنند اما کارت هایی با حافظه ی Real بطور مجزا دارای رم هستند .
شما برای استفاده از حداکثر پرفورمنس یک قطعه باید بستر خوبی رو برای اون آماده کنید:20:

aaaammmm87
09-03-2009, 19:00
يعني يه نفر با قطعات بالا كه گفتم ميتونه از حداكثر prformenS قطعات استفاده كنه ؟

Payman_62
11-03-2009, 14:15
سلام.
بله قدرت گرافیک به نمایش دادن با کیفیت تصاویر بر میگرده. حالا اگه شما بیای cpu آخرین مدل رو با گرافیک پایین بندازی کیفیت پایینه. چون Cpu کارش پردازشه و نمیتونه کیفیت پایین تصاویر رو جبران کنه. در مقابل گرافیک بالا با cpu پایین بندازی کیفیت تصاویر بالاست ولی خوب سرعت سیستمت به علت cpu ضعیف پایینه.
در کل اینا مستقل از هم کار میکنن.

bermoda_khatar69
12-04-2009, 11:08
با سلام
معلومه که این سه تا باهم در ارتباط هستند مثل اینه که تو یک لاک پشت رو بزاری مسابقه بده با دو تا شیر که سرعتشون خیلی بالاست اگر میخوای که خوب کارایی داشته باشه باید هر دو تا قطعه (گرافیک-رم) رو با cpuهماهنگ کنی وگرنه سرعت بقیه رو هم می گیره