ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از کانکت شدن سیستمم هنگ میکنه

ten_soldier
08-03-2009, 15:00
سلام دوستان . بچه ها به تازگی کامپیوترم دچار یک مشکل اساسی شده .
نزدیکه 4 5 روزه که وقتی به اینترنت وصل میشم تا 10 دقیقه ویندوزم هنگ میکنه و بعد خود به خود درست میشه!
من تو این چند روز هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم و آنتی ویروسمم nod32 هست که به روز هم هست.
و با adsl به اینترنت وصل میشم.
قبلا هم با اکانت های دایل آپ این مشکل رو واسم پیش اومده بود ( تابستون) که با تعویض ویندوز درست شد اما الان دارم برنامه دانلود میکنم و نمیتونم ویندوز عوض کنم .
اگه میشه و راهی بلدید کمکم کنید .. :40:

Hossein bandarie
09-03-2009, 16:42
عمده مشكلات به اين شكل مربوط به يه برنامه يا سخت افزار يا به خصوص يه درايور ناسازگاره . اگه اين مشكل باشه پيدا كردنش سخته و به صورت سعي و خطا انجام ميشه .
1- سخت افزار جديد به سيستم اضافه شده ؟
2- برنامه يا درايوري بوده كه تو اين مدت آپديت بشه ؟
در مجموع بهتره خوب فكر كنيد ببينيد چه عملي انجام شده كه اين مشكل پيش اومد و عكس اون كار رو انجام بديد .
موفق باشيد .

ten_soldier
10-03-2009, 01:54
ممنون از راهنمایی تون .. اما نه من هیچ سخت افزاری نه بروز کردم نه جدید نصب کردم ..
سیستم من دقیقا خیلی خوب کار میکرد اما یوهو اینجوری شد ..! و فقطم زمانی که کانکشن (دو تا مونیتورا) میرن کنار ساعت سیستمم هنگ میکنه برای مدت 10 دقیقه و من باید ctrl + alt + del بزنم ( به تعداد زیاد) تا از هنگی درباید ..
تعجب خودمم از اینه که بدون دیدل اینجوری شده و سری پیش هم باز بدون دلیل اینجوری شده بود ..

djsystem
10-03-2009, 08:33
بعد از alt +ctrl +dlete تو قسمت پروسسها چیزی که تو قسمت cpu عدد بزرگی نوشته باشه نداره