مشاهده نسخه کامل
: آموزش دريافت فايل Certificate با راهنمای تصویری
دوستان كسي برنامه signer ميتونه جاي ديگه اي اپلود كنه؟
تو تاپيك ساين كردن بودش اما دانلود نميشد و اون تاپيك هم كه بسته شده به همين خاطر مجبور شدم اينجا درخواست بدم!
سلام یونوس جون.
از این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندا سر وکی میشه گرفت.
سلام دوستان من برنامه x-plore رو ساین کردم ولی وقتی میخام نصب کنم این پیغام رو میده Requested application access not granted مشکل از چیه کمک کنین لطفا ......
Plz
سلام دوستان من برنامه x-plore رو ساین کردم ولی وقتی میخام نصب کنم این پیغام رو میده Requested application access not granted مشکل از چیه کمک کنین لطفا ......
Plz
آقا اینجا آدم زنده نیست هر وقت پست میدیم بی جواب میمونه این چه انجمنیه دیگه :18: کسی نیست اینجا رسیدگی کنه مدیر ها و همکار لطفا بررسی کنین :10:
اقا جمع کنین بندو بساطتون اینجا آدم زنده نیست
هك كردن گوشي با نرمافزارهاي helloOX و يا استفاده از اين روشها چقدر ريسك داره، يعني امكان داره امنيت گوشي شكسته بشه و كسان ديگه بتونن از اطلاعات داخل گوشي (از طريق بلوتوث، sms , ...) و يا از تماسها و مكالمات آگاهي پيدا كنند؟ و يا ويروسها بتونند به فايلهاي سيستم دسترسي پيدا كنند.و اينكه بعدا ميشه گوشي رو واقعا به شرايط اوليه بازگردوند؟
ممنون ميشم اگه دوستان جواب بدند.
alishahvali
05-08-2009, 13:28
سلام دوستان
من بعد از ثبت نام و قبل از اينكه شماره ها را وارد كنم مشكل دارم
به اين عكس توجه كنيد به نظر ميرسه يه چيزيش كمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم كمكم كنيد
Plz
آقا اینجا آدم زنده نیست هر وقت پست میدیم بی جواب میمونه این چه انجمنیه دیگه :18: کسی نیست اینجا رسیدگی کنه مدیر ها و همکار لطفا بررسی کنین :10:
اقا جمع کنین بندو بساطتون اینجا آدم زنده نیست
اون نسخه از X-Plore که شما میخوای نصب کنی ویرایش شده وبرای نصبش حتما" باید گوشیت هک شده باشه...
هك كردن گوشي با نرمافزارهاي helloOX و يا استفاده از اين روشها چقدر ريسك داره، يعني امكان داره امنيت گوشي شكسته بشه و كسان ديگه بتونن از اطلاعات داخل گوشي (از طريق بلوتوث، sms , ...) و يا از تماسها و مكالمات آگاهي پيدا كنند؟ و يا ويروسها بتونند به فايلهاي سيستم دسترسي پيدا كنند.و اينكه بعدا ميشه گوشي رو واقعا به شرايط اوليه بازگردوند؟
ممنون ميشم اگه دوستان جواب بدند.
خیر دوست عزیز...شما فقط موقعی که احتیاج داری گوشیتو تو حالت هک میزاری...به دلخواه خودت...
سلام یونوس جون.
از این سایت
چندا سر وکی میشه گرفت.
با یه اکانت هر چقدر بخوای میتونی بگیری ولی به این شکل که با درخواست Cert جدید قدیمیه پاک میشه از سرور...!
دوستان كسي برنامه signer ميتونه جاي ديگه اي اپلود كنه؟
تو تاپيك ساين كردن بودش اما دانلود نميشد و اون تاپيك هم كه بسته شده به همين خاطر مجبور شدم اينجا درخواست بدم!
ضمیمه شده...چه مشکلی داره؟
=========================
عنوان ویرایش شد...
آموزش جدید رو هم در پست 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دادم...
شاد باشید:40:
ممنون از legend بخاطر پاسخشون.
ميشه يه سوال ديگه من رو جواب بدين: روشهاي مختلفي براي ساين كردن گوشي ها وجود داره مزيتشون نسبت به هم چيه؟
مثلا با وجودي كه در روش HelloCarbide نياز به فايل cer يا key نيست و راحتتر هستش باز خيليها دنبال روش ساين عادي يعني گرفتن فايل از سايت OPDA و ........ هستند. چرا؟
ممنون از legend بخاطر پاسخشون.
ميشه يه سوال ديگه من رو جواب بدين: روشهاي مختلفي براي ساين كردن گوشي ها وجود داره مزيتشون نسبت به هم چيه؟
مثلا با وجودي كه در روش HelloCarbide نياز به فايل cer يا key نيست و راحتتر هستش باز خيليها دنبال روش ساين عادي يعني گرفتن فايل از سايت OPDA و ........ هستند. چرا؟
چون با اومدن ورژن فریمور جدید برای گوشی ها روش های قدیمی مثل HelloCrbide و SecMan دیگه پاسخگوی هک گوشی ها نیستند و به روش های جدید مثل HelloOX احتیاج هست..
شاد باشی:40:
خيلي ممنون، موفق باشي legend
سلام به همه ...
همونطور که میدونید فروم معروف OPDA نحوه ی گرفتن Cert رو تغییر داده ... خوشبختانه با این تغییرات مشکل OP هم حل شده ... برای یاد گیری با من همراه
شوید ...
اگه ثبت نام نکردید اول باید ثبت نام کنید ...
به آدرس زیر برید و طبق عکس روی گزینه ی ثبت نام کلیک کنید
حالا فیلد های زیر رو بنابر عکسی که گزاشتم پر کنید و گزینه ی تایید رو بکلیکید : دی
بعد از Log In به صفحه ی زیر میرید .. روی آیکونی که مشخص کردم کلیک
کنید ...
بنابر عکس فیلد ها رو پر کنید ...
یه نکته در مورد شماره تلفن ... اولش با 13 - 15 یا 18 شروع بشه و یازده رقم
بیشتر نباشه ..یعنی همراه اون ارقامی که گفتم 11 رقم بشه ...
بعد به این صفحه میرید ...
حالا باید 12 تا 36 ساعت صبر کنید تا فایل هاتون حاضر شه ...
بعد از صبر کردن دوباره Log In شین و مثل عکس زیر Cert رو دان کنید ...
شرمنده اگه عکس ها زیاد واضح نبود به بزرگی خودتون ببخشید ..
برای ساین کردن برنامه ها هم از نرم افزار SignSiS استفاده کنید ...
خوشبختانه الان متوجه شدم این سایت نسخه انگلیسی هم داره و میتونید از اون استفاده کنید ... طبق همین آموزش هم میتونید از نسخه ی انگلیسیش استفاده کنید ...
قابل توجه دوستان ... این سایت در عرض 10 ساعت به شما Cert ... و هر چقدر بخواید می تونید بگیرید ... .
استفاده از این مطلب با ذکر نام
P30World مانعی ندارد
عکس ها قیلتره .............. ؟!
واسه من میاد!
ضمیمه شد .
فکر نکنم ...تو Frezzpic آپ کردم ...
در هرحال یونس ممنون ...
extreme edition
14-08-2009, 20:07
سلام دوست عزیز از آموزش بسیار خوبت ممنونم
بلا خره این opda زبان انگلیسی رو به منوی سایتش اضافه کرد.دیگه راحت شدیم:26:
سلام دوستان من یه شماره ای ام ای رو دادم به این سیستم جدید opda حواسم نبودتو کافی نت بودم یه اکانت جدید ساخته بودم
حالا نمیدونم اکانته اسمش چیه الان یه اکانت سایختم نمیتونم همون شماره رو سرچ کنم ایا راهی هست
من که تقریبا تمام روش ها رو امتحان کردم
بعد از 6 روز هنوز هیچکدومشون جواب ندادن
...
قبلا این کار اینقدر دردسر نداشت
keykavoos
18-08-2009, 17:12
سلام
آقا من فايلا رو گرفتم، ساين هم كردم اما بازم نصب نميشه. چيكارش كنم؟
فايل cer رو كه باز مي كنم، يه علامت مثلث زرد رنگ كنارش داره اون بالا. اين طبيعيه يا فايل مشكل داره؟
P A R S A
18-08-2009, 21:50
سلام
آقا من فايلا رو گرفتم، ساين هم كردم اما بازم نصب نميشه. چيكارش كنم؟
فايل cer رو كه باز مي كنم، يه علامت مثلث زرد رنگ كنارش داره اون بالا. اين طبيعيه يا فايل مشكل داره؟
مشکل باید از نرم افزار ساینر شما باشه! با یه برنامه دیگه ساینش کنید.
پیشنهاد من : Free Signer (Mobile Version)
Ali_BlueBoy
19-08-2009, 00:49
اقا این
BBS return:非常感谢您的注册,现在将以 员身份登录论坛。 چه اروریه میده...
اقا این چه اروریه میده...
از آموزشی که تو امضام هست استفاده کن...انگلیسی هم هست ... OPDA جدید ... 6 ساعته CERT میده ...
برای معنی اون هم :
معنی اون هم :
انگلیسی :
BBS return: Thank you very much for the registration, will now Chuan? Forum Members log
فارسی :
بسیار متشکرم برای ثبت نام ، شما در حال حاضر Chuan؟ بخش اعضا ورود است.
گوگل ترسنلیت خودمون
keykavoos
19-08-2009, 09:09
مشکل باید از نرم افزار ساینر شما باشه! با یه برنامه دیگه ساینش کنید.
پیشنهاد من : Free Signer (Mobile Version)
از همين برنامه هم استفاده كردم، از BINPDA هم استفاده كردم. درواقع از همون بسته اي كه Legend لينك داده بود استفاده كردم. اما جواب نداد. مشكل از اون علامت زرده نيست؟ ممكنه فايل سرتيفيكيتم خراب باشه؟
سلام دوستان
من امروز فايل cer و كليد رو از سايت opda دانلود كردم ولي ويندوز اونو بعنوان سرتيفيكت نميشناسه و unknown هست چيكار كنم مال برادرم هم همين جوريه قبلا" اينجوري نبود
با سپاس
سلام دوستان
من امروز فايل cer و كليد رو از سايت opda دانلود كردم ولي ويندوز اونو بعنوان سرتيفيكت نميشناسه و unknown هست چيكار كنم مال برادرم هم همين جوريه قبلا" اينجوري نبود
با سپاس
یه بار دیگه دان کن ... احتمالا خوب دانلود نمی کنی ... حالا شاید اینم کار کنه تست کن ..
دوست عزیز بار اولم نیست چندها بار این کار رو کردم این شماره رو هم تتا حالا دو بار دانلود کردم نمیشناسه باید خود دراخر فایل اونو rename و .cer ر. به اخرش اضافه کنی تا درست شه
اصلا" شما برو تو اکانتم و دانلودش کن اگه درست بود برام بزارش اینم اکانتش
matin22
رمز
101010
منظرم لطفا"
با تشکر
دوست عزیز بار اولم نیست چندها بار این کار رو کردم این شماره رو هم تتا حالا دو بار دانلود کردم نمیشناسه باید خود دراخر فایل اونو rename و .cer ر. به اخرش اضافه کنی تا درست شه
اصلا" شما برو تو اکانتم و دانلودش کن اگه درست بود برام بزارش اینم اکانتش
matin22
رمز
101010
منظرم لطفا"
با تشکر
بفرما ... صحیح و سالم :
تشکر یادت نره ...!:10:
دوست عزیز تورو خدا تو یه سایت دیه مثل 4شیرد و غیره دانلود کن همین الان راپبد مشکل دارم ممنون
signinfo
25-08-2009, 07:14
سلام
می خواستم ببینم این رو چیکار باید بکنم! بعد از 10 روز معطلی 2 تا برنامه ساینر چینی تحویل می ده فقط
هرکدوم از گزینه های اونجا که فلش زدم رو انتخاب می کنم و دکمه آبی رو می زنم، یه فایل Zip میده بهم که یکیش هست Signtool و دیگری Signtool2 که تو هرکدومش یه برنامه ساینر به زبان چینی هست. فایل های Cer و Key رو از کجاش باید بگیرم؟
ممنون
shervin_bamaze
25-08-2009, 17:56
salam unes jan man iphonamo hak kardam in n85am hanoz hak nashode badaz in ke in failaro gereftam chi kar konam?alan filaro daram ama nemidonam chi kareshon konam mamnon misham komakam koni
بعد از دانلود هم فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید و برنامه ها رو ساین کنید!
شاد باشید:40:[/quote]
با برنامه SignSiS ساین کن برنامرو...!
آدرس CER و KEY و برنامه رو بهش میدی برات ساین میکنه...:46:
سلام
می خواستم ببینم این رو چیکار باید بکنم! بعد از 10 روز معطلی 2 تا برنامه ساینر چینی تحویل می ده فقط
هرکدوم از گزینه های اونجا که فلش زدم رو انتخاب می کنم و دکمه آبی رو می زنم، یه فایل Zip میده بهم که یکیش هست Signtool و دیگری Signtool2 که تو هرکدومش یه برنامه ساینر به زبان چینی هست. فایل های Cer و Key رو از کجاش باید بگیرم؟
ممنون
من اصلا iMobile رو قبول ندارم ... از OPDA که روش جدیدش تو امضام هست بگیر حدود 10 ساعت بهت Cert میده .. انگلیسی هم هست ...!
اقا من رفتم تو iMobile.com.cn ثبت نام کردم IME خود دادم حالا که میرم فایل سرتفکیک خودم رو بگبرم این صفحه میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جایی که دانلود زدم وقتی کلیک میکنم فایلی به اسم SignTool2 میده وقتی هم گزینه روبروش رو عوض میکنم و میزنم دانلود SignTool رو میده لطفا کمک کنید
mani_lak62
28-08-2009, 05:51
[quote=ddavod;4137101]اقا من رفتم تو iMobile.com.cn ثبت نام کردم IME خود دادم حالا که میرم فایل سرتفکیک خودم رو بگبرم این صفحه میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جایی که دانلود زدم وقتی کلیک میکنم فایلی به اسم SignTool2 میده وقتی هم گزینه روبروش رو عوض میکنم و میزنم دانلود SignTool رو میده لطفا کمک کنید
سلام منم دقیقا" همین مشکلو دارم.بعد از کلی انتظار... الانه که اشکم درآد.دیگه خسته شدم بخدا!
mani_lak62
28-08-2009, 05:58
راستی H.VIKE عزیز اکه امکان داره زحمت اینارو هم میکشی؟ یه دنیا ممنون...
354829020393413 و 355739025180203 جفتشون n95 8g هستن.
راستی H.VIKE عزیز اکه امکان داره زحمت اینارو هم میکشی؟ یه دنیا ممنون...
354829020393413 و 355739025180203 جفتشون n95 8g هستن.
ای بابا ... حالا هادی جان یه بار زحمتشو برای شما کشید وگرنه اینجا که جای درخواست Cert نیست که ...!
+
دوستانی که نمیدونن جچوری از iMobile فایلاشونو بگیرن برای ترجمه صفحه ی به
مراجعه کنن ...
mohammadr_n
28-08-2009, 12:05
اینم یه روش جدید:
iMobile.com.cn
به این آدرس برید:
I - برای ثبت نام روی آیکون شکل زیر کلیک کنید.
II - فرم به این ترتیب پر کنید:
نام کاربری
پست الکترونیکی (ایمیل)
پسورد
تایپ دوباره پسورد
حروف توی عکس رو وارد کنید
روی آیکون آبی کلیک کنید.
III - بعد از اینکه ثبت نام کامل شد مرورگر باید شما رو به این صفحه منتقل کنه:
روی آیکون سبز کلیک کنید.
IV - با وارد کردن کد #06#* در گوشی مورد نظر شماره 15-17 رقمی رو با دقت وارد کنید. ( در هر دو کادر )
و آیکون سبز رو کلیک کنید.
این پیغام نمایش داده میشه:
که موفقیت ثبت IMEI رو نشون میده.
V - بعد از حدود 6-12 ساعت دوباره به آدرس مذکور رفته
و با وارد کردن نام کاربری و پسورد وارد شوید.
VI - بعد از وارد شدن به تب دوم بروید (مطابق شکل) و روی قسمت مشخص شده کلیک کنید برای دانلود:
بعد از دانلود هم فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید و برنامه ها رو ساین کنید!
با سلام سوالي كه براي من پيش آمده اين است كه اين سايت فايل cer و Key را مي دهد حالا ما مي خواهيم با نرم افزار ساين را انجام بدهيم رمز(password)آن چي ميشه در نرم افزار ساين چه Pass بايد بزنيم با تشكر
با سلام سوالي كه براي من پيش آمده اين است كه اين سايت فايل cer و Key را مي دهد حالا ما مي خواهيم با نرم افزار ساين را انجام بدهيم رمز(password)آن چي ميشه در نرم افزار ساين چه Pass بايد بزنيم با تشكر
پس نمیخواد...همون که هست رو بزار باشه...:46:
mani_lak62
28-08-2009, 12:36
ای بابا ... حالا هادی جان یه بار زحمتشو برای شما کشید وگرنه اینجا که جای درخواست Cert نیست که ...!
منظورت چیه دوست عزیز!!! من اولین باریه که درخواست دادم. اونم چون به مشکل برخوردم مجبور شدم...
+
دوستانی که نمیدونن جچوری از iMobile فایلاشونو بگیرن برای ترجمه صفحه ی به
مراجعه کنن ...[/quote]
این قدری که شما توضیح دادی بلدم.اگه خودت یه سر به IMOBILE بزنی متوجه میشی مشکل از کجاست.
mohammadr_n
28-08-2009, 13:10
با سلام ميشه به من بگين بهترين نرم افزاري كه بشود برنامه را ساين كرد چي؟
تو اين پست چند تا لينك گذاشته كه كار نميكنه ميشه 1لينك سالم بزاريد من خودم برنامه SignSiS.exe را دارم نمي دونم به درد مي خورد يا نه اگه ميشه راهنمايي كنيد
pass بايد همان 0000 باشد تغييري ندهيم؟
با تشكر واقعا آموزش كاملي داديد من به هر دو روش isign و opda ثبت نام كردم الان 12 ساعت ولي هنوز جواب نداده به نظر شما چند روز يا ساعت طول مي كشد با تشكر
DariushGreat
28-08-2009, 14:54
سلام
من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست. :41:
چی کار کنم؟؟؟ :41:
سلام
من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست. :41:
چی کار کنم؟؟؟ :41:
سلام داریوش جان....اتفاقا منم این مشگل رو دارم....الان اومدم بگم دیدم شما هم مشگل منو داری ...به جای این گزینه:
این گزینه اومده:
و چیزی به غیراز یه فایل 980 کیلوبایتی و 3 و خورده ای مگابایتی خبری از سرت نیست.
mohammadr_n
28-08-2009, 23:03
سلام داریوش جان....اتفاقا منم این مشگل رو دارم....الان اومدم بگم دیدم شما هم مشگل منو داری ...به جای این گزینه:
این گزینه اومده:
و چیزی به غیراز یه فایل 980 کیلوبایتی و 3 و خورده ای مگابایتی خبری از سرت نیست.
با سلام من هم همين مشگل را دارم فايل zip مي دهد كه وقتي بازش مي كنيم فايل exe داخل آن است
كسي هست راهنمايي كند چه بايد كرد
DariushGreat
29-08-2009, 10:00
من هنوز استاد نشدم؛ پس با اجازه فقط یه نظر کوچول موچول میدم :دی
فکر کنم این هم شده جزو اون سایت هایی که نخست باس 10 تا پست بدی تا بتونی لینک دانلود رو ببینی و دانلود کنی... :13:
shervin_bamaze
30-08-2009, 12:51
salam toro khoda komak konid plz bebinid man in faile ro gereftam az in sait chiniye vase ---- goshim ama to file zip barname exe hast na faile cer ya file key lotfan komak konid barname ro ke vaz mikonam azam mikhad ker an key besh bedam +fayli ke mikham sain konam ta sain she lotfan komak konid key and ker nistttttttttttttttttttttttttttttt
shervin_bamaze
31-08-2009, 10:30
سلام یونس جان فایل key va cer را گرفتم اما بازهم فایل ساین نمیشه لطفآ کمکم کن دارم از دست گوشیم خسته میشم من باHelloOX2 تا حالا 2تا گوشی رو هک کردم اما رو گوشی خودم نتیجه نمیگیرم رهنماییم کن
DJ_IT_110
31-08-2009, 10:47
سلام ...
من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل cer و key گرفتم اما پسورد key نمیدونم چنده ... توخود سایت هم چیزی ندیدم ...
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ...
ممنون ...
ninja3000sh
31-08-2009, 11:30
سلام.
دوستانی که تو سایت i-mobile نمیتونن cer و key رو دریافت کنند پیشنهاد میکنم از سایت opda دریافت کنند که زبان انگلیسی هم داره و هم راحته آموزشش هم میلاد جان گذاشته.
سایت opda هم cer و key رو زودتر میده و هم راحتره.
ninja3000sh
31-08-2009, 11:33
سلام ...
من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل cer و key گرفتم اما پسورد key نمیدونم چنده ... توخود سایت هم چیزی ندیدم ...
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ...
ممنون ...
دوست عزیز پسوردش همون 4 تا صفره که خودش داره.
frontlines
31-08-2009, 11:59
من همین دیشب بعد از حدود دو هفته از سایت isign گرفتم هردو فایل cer و key هم توش بود. حجمش هم 12 کیلوبایت . اما با هر برنامه ای ساین میکنم جواب نمی ده تا حالا 5 تا برنامه رو امتحان کردم کسی دلیلشو میدونه راهنمایی کنه
ممنون
iranian_ boy
31-08-2009, 12:19
من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟؟؟
سلام به همه دوستان. منم همین مشکل رو پیدا کردم ولی بیخیال شدم بهتره همه از سایت opda دریافت کنن. من رفتم اونجا نوشم حالا منتظرم بیاد. از دوست عزیز legend هم میخوام پست شماره 4 مربوط به صفحه اول رو پاک کنه که بچه ها سر در گم نشن چون همه اول صفحه اول رو مطالعه میکنن یه وقت دوباره معطل نشن مثل ما.
ممنون
frontlines
31-08-2009, 12:24
من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست.
چی کار کنم؟؟؟
فکر نکنم به این زودی ها بذاره حداقل 1 هفته!
mohsenmsi
02-09-2009, 23:48
سلام اینطوریکه معلومه روش سایت imobile عوض شده و دیگه cer & key نمیده در عوض imei رو میگیره و بعد از 15 ساعت این امکان رو توی اکانت خودمون ( هر شخصی توی اکانت خودش ) میده که فایل ساین نشده رو آپلود کنیم و در عرض چند ثانیه فایل ساین شده رو تحویل میده. اینم مراحل به صورت تصویری.
1- وارد کردن imei
2- تب پنجم برای آپلود کردن فایل ساین نشده
3-دریافت فایل ساین شده ( برنامه ها رو نمیخوات یکی یکی ساین کنین یک دفعه helloox2 -2.2 رو ساین کنین رو گوشی نصب کنین بعد از اون برنامه ها رو ساین نشده رو گوشیتون نصب کنین چون بعد از اجرای helloox2 گوشیتون هک میشه.
:40:
سلام
دوستان برای درخواست فایل Cert و Key به این تاپیک مراجعه کنید و درخواست بدید.
اقا من از سایت
در خواست دادم و فایل cer و key رو بهم داد.ولی وقتی میخوام مثلا با برنامه signsis ساین کنم
ازم یه password برای فایل key میخواد و بدون اون ساین نمیکنه و error میده .
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
:18::18::18::13::13::13:
B.I.O.H.A.Z.A.R.D
12-09-2009, 18:14
سلام
ببخشید میپرسم. من فایل cer و فایل key برای گوشی خودم رو دانلود کردم. گوشیم 5800
میخواستم ببینم بعدش چیکار کنم. برنامه HelloOX هم که نصب نمیشه....
راهنمایی کنید لطفاً
با تشکر
Sajad2006
12-09-2009, 20:02
اقا من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر خواست دادم و فایل cer و key رو بهم داد.ولی وقتی میخوام مثلا با برنامه signsis ساین کنم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
مگه شما درخواست cer نداده بودی؟
حاضره!
از اون استفاده کن!
Hadi King
13-09-2009, 16:32
اقا من از سایت
در خواست دادم و فایل cer و key رو بهم داد.ولی وقتی میخوام مثلا با برنامه signsis ساین کنم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوســت عزیز از چهار تا 0000 استفاده کنیـــد ...
سلام
ببخشید میپرسم. من فایل cer و فایل key برای گوشی خودم رو دانلود کردم. گوشیم 5800
میخواستم ببینم بعدش چیکار کنم. برنامه HelloOX هم که نصب نمیشه....
راهنمایی کنید لطفاً
با تشکر
با برنامه SignSiS باید برنامه HelloOX رو ساین کنید بعد روی گوشیتون نصب کنی
اونجا که نوشته SIS File برنامه رو قرار بده و Cer File & Key File هم که معلومه بعد اون پایین Sign The Sis رو بزنید تا برنامه ساین بشه و نصب بشـــه :11:
موفق باشید!:40:
برای اطلاع دوستان که با برنامه های sign مشکل پسورد دارن باید بگم من هم این مشکل داشتم
با فایل های cer و key سایت s60certkey.com با تمام برنامه های ساین کردن و با هر پسوردی error میداد .
و از cer.opda.cn فایل cer key گرفتم و به راحتی برنامه ها را ساین کردم و error نداد این سایت حالت انگلیسی هم دارد.
مشکل از فایل cer key بود امیدوارم مشکل شما حل بشه . من که چند روزی الاف شدم.
signsis هم پسوردش 0000 گذشتم.
سلام من قبلا از سایت imobile.com.cn برای دریافت فایل استفاده کزدم و چند تا هم بدون مشکل گرفتم اما حالا که خواستم بگیرم ظاهرا همه چیز مثل قبله و فایلم آماده شده اما لینکی برای دانلود نیست
در واقع یک لیست دو تایی می یاد که باید یکی را انتخاب کرد برای دانلود و هر دو هم برنامه های ساین هستند
کسی این مشکل را نداشته ؟
Sajad2006
17-09-2009, 17:15
سلام من قبلا از سایت imobile.com.cn برای دریافت فایل استفاده کزدم و چند تا هم بدون مشکل گرفتم اما حالا که خواستم بگیرم ظاهرا همه چیز مثل قبله و فایلم آماده شده اما لینکی برای دانلود نیست
در واقع یک لیست دو تایی می یاد که باید یکی را انتخاب کرد برای دانلود و هر دو هم برنامه های ساین هستند
کسی این مشکل را نداشته ؟
سلام.
خوب فک کنم هنوز حاضر نشده!
بهترین و سریع ترین راه استفاده از اون تاپیکی هست که لینکش تو امضامه!
در زمان ثبت سریال به شما زمان آماده شدن فایل ها را اعلام می کند که برای من 1 روز بعد بود !!!
پس قاعدتا باید اماده شده باشه ...
Hadi King
19-09-2009, 16:45
در زمان ثبت سریال به شما زمان آماده شدن فایل ها را اعلام می کند که برای من 1 روز بعد بود !!!
پس قاعدتا باید اماده شده باشه ...
دوســـت عزیز بعضی مواقع ها تاریخ دریافت رو همنجوری میزنن :13:
hadi_khan2
08-10-2009, 21:49
ضمن عرض سلام وخسته نباشيد خدمت دوستان:
من cer و key رو از سايت opda گرفتم ولي نمي دونم چطور برنامه ها رو توش ساين كنم يعني جايي نيست كه اين كارو انجام بدم؟
لطفا راهنمايي؟
ضمن عرض سلام وخسته نباشيد خدمت دوستان:
من cer و key رو از سايت opda گرفتم ولي نمي دونم چطور برنامه ها رو توش ساين كنم يعني جايي نيست كه اين كارو انجام بدم؟
لطفا راهنمايي؟
سلام
دوست عزیز کافیه ضمیمه این پست رو دانلود کنی...
بعد بهش آدرس برنامه و cer و key رو بده و با همون پسورد Sign SiS رو بزن...:46:
من فایل cer و key رو گرفتم ولی وقتی میخوام با signsis ساین کنم خطا میده و میگه :
signSIS.exe encountered an error
بعد مینویسه نمیتونه cer و key رو بخونه !
soroush20
24-10-2009, 22:53
آقا هرکاری کردم فایلای گوشیمونداد.
omid-p30
27-10-2009, 22:02
من وقتی برنامه ساین رو باز میکنم و به قسمت وارد کردن فایل sis میرم این برنامه فایل های sis رو نشون نمیده. یعنی هیچ فایل sis رو نیتونم open کنم و بهش بدم. چه کار کنم ؟
Hadi King
28-10-2009, 13:58
من فایل cer و key رو گرفتم ولی وقتی میخوام با signsis ساین کنم خطا میده و میگه :
signSIS.exe encountered an error
بعد مینویسه نمیتونه cer و key رو بخونه !
Cer & Key رو داری جای خودش میزاری ؟
شما فایل هاتون رو بدید من یه امتحانی کنــــم ...
آقا هرکاری کردم فایلای گوشیمونداد.
شماره IMEI گوشیتو بده تا برات درخواست بدم :20:
من وقتی برنامه ساین رو باز میکنم و به قسمت وارد کردن فایل sis میرم این برنامه فایل های sis رو نشون نمیده. یعنی هیچ فایل sis رو نیتونم open کنم و بهش بدم. چه کار کنم ؟
اگه با برنامه SignSiS داری ساین میکنی الان من امتحان کردم فایلهای Sis رو میشناسه ولی Sisx رو نه اینجور پسوندها احتیاج به ساین نداره !
omid-p30
28-10-2009, 14:23
اگه با برنامه SignSiS داری ساین میکنی الان من امتحان کردم فایلهای Sis رو میشناسه ولی Sisx رو نه اینجور پسوندها احتیاج به ساین نداره !به پسوندش دقت نکرده بودم. jar هست. اینها چه نوع فایل هایی هستند ؟ این هم ساین میخواست و باید براش چکار کنم ؟ ممنون
ویرایش : نه. مثل این که ساین نمیخواد
Hadi King
28-10-2009, 16:58
به پسوندش دقت نکرده بودم. jar هست. اینها چه نوع فایل هایی هستند ؟ این هم ساین میخواست و باید براش چکار کنم ؟ ممنون
ویرایش : نه. مثل این که ساین نمیخواد
امید جان پسوند jar که نمیخواد ساین کنی همینجوری روی گوشی نصب میشه ...
برنامه های SIS که تو گوشی ارور Cert بدن اینا باید ساین کنـــی !
بهترین سایت برای دریافت فایل های ساین همین s60certkey.com هست... ولاغیر!
ویرایش:
جملات بالا رو برعکس کنید.... این سایت برای دادن فایل های ساخته شده شما رو مجبور به دانلود یک تولبار حاوی تروجان میکنه!
فقط:
mkIANI_en
24-11-2009, 10:20
سلام دوستان
من قبلا از سایت Opda فایل سرتیفیکیت گرفته بودم حدود 6 تا ولی الن که میرم سریال گوشی رو وارد می کنم میگه سریال اشتباههبا چند تا سریال هم تست کردم
یه مدت بود سرور سایتشون برا درخواست مشکل داشت بعد که درست شد این اتفاق برا من افتاد برا بقیه دوستان چی مشکلی نیست
mojtaba_tanha
24-11-2009, 14:31
ببخشید دوستان من مبتدیم میخواستم بدونم فقط یه بار اگه این فایلای ساین و دریافت کنی با همینا میشه هر نرم افزاری رو ساین کرد؟ یا واسه هر نرم افزار باید یه بار این کارو انجام بدی؟
mkIANI_en
24-11-2009, 21:21
سلام دوست عزیز
ببخشید دوستان من مبتدیم میخواستم بدونم فقط یه بار اگه این فایلای ساین و دریافت کنی با همینا میشه هر نرم افزاری رو ساین کرد؟ یا واسه هر نرم افزار باید یه بار این کارو انجام بدی؟
شما هر فایل سرتیفیکیت رو که گرفتی برا یک گوشی هست نه برای یک نرم افزار یعنی هرچی نرم افزار خواستی میتونی ساین کنی ولی شما اگه گوشی رو هک کنی دیگه نیاز به ساین کردن نرم افزار ها نداری و برای همیشه از شر ساین خلاص میشی اینجا آموزش هک رو به طور کامل گفته :
Hadi King
27-11-2009, 12:24
سلام دوستان
من قبلا از سایت Opda فایل سرتیفیکیت گرفته بودم حدود 6 تا ولی الن که میرم سریال گوشی رو وارد می کنم میگه سریال اشتباههبا چند تا سریال هم تست کردم
یه مدت بود سرور سایتشون برا درخواست مشکل داشت بعد که درست شد این اتفاق برا من افتاد برا بقیه دوستان چی مشکلی نیست
دوســــت عزیز برای من اینجوری نیســــت هر درخواستی دادم به موقع حاضر شــــده :11:
در حال حاضر بهتریم روش برای ساین کردن و دریافت سر یه چه صورته
با تشکر
Hadi King
27-11-2009, 19:48
در حال حاضر بهتریم روش برای ساین کردن و دریافت سر یه چه صورته
با تشکر
بهترین روش درخواســـت دادن تو این تایپک (IMEI) و آماده کردن برای شــما ...
Cer رو میگی دیـــگه چون نوشتین سر !!!
مهم : برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
برای ساین کردن هم از این برنامه که ضمیمه شـــده استفاده کنید.
استفاده ازش هم اسونـــــــه :46:
mkIANI_en
29-11-2009, 11:18
سلام دوست عزیز
دوســــت عزیز برای من اینجوری نیســــت هر درخواستی دادم به موقع حاضر شــــده
مشکل از سریال ها بود ممنون:31:
آقا من تولبارم از s60certkey.com دانلود کردم ولی بازم نمیشه فایلای cer و key رو دانلود
کرد....کمکککککککککککککککککک کککککککککککک
Hadi King
04-12-2009, 03:44
آقا من تولبارم از s60certkey.com دانلود کردم ولی بازم نمیشه فایلای cer و key رو دانلود
کرد....کمکککککککککککککککککک کککککککککککک
سلام دوست عزیز اینجوری نمیشه درخواست داد :41:
شما IMEI گوشیتون رو بفرمایید من براتون حاضر میکنـــم خوبـــه :20:
سلام دوست عزیز اینجوری نمیشه درخواست داد :41:
شما IMEI گوشیتون رو بفرمایید من براتون حاضر میکنـــم خوبـــه :20:
قربون دستت عزیز یه عمر دعات میکنم :42:
IMEI:356398029002712
بازم ممنونم:46:
Hadi King
06-12-2009, 03:35
قربون دستت عزیز یه عمر دعات میکنم :42:
IMEI:356398029002712
بازم ممنونم:46:
محتاجیــــم به دعـــا
بفـــرما عزیز برای شمـــا :46:
محتاجیــــم به دعـــا
بفـــرما عزیز برای شمـــا :46:
قربون دستت عزیز ...یه توضیح مختصرم درباره ی این دو تا فایلی که بعد extract ظاهر میشه بگی که باید چی کارشون کنم دیگه لطفتو در حق ما تموم کردی...نذر میکنم واست شله زرد بپزم خیرات کنم :46:
آقا موقع ساین پیغام Certificate file signing faild میده با چند تا نرم افزار مختلفم امتحان کردم فایده نداشتتتتتتتتتتتتتتت.....کچل کرد:41:
Hadi King
10-12-2009, 13:08
قربون دستت عزیز ...یه توضیح مختصرم درباره ی این دو تا فایلی که بعد extract ظاهر میشه بگی که باید چی کارشون کنم دیگه لطفتو در حق ما تموم کردی...نذر میکنم واست شله زرد بپزم خیرات کنم :46:
آقا موقع ساین پیغام Certificate file signing faild میده با چند تا نرم افزار مختلفم امتحان کردم فایده نداشتتتتتتتتتتتتتتت.....کچل کرد:41:
این دوتا فایل برای ساین کردن برنامه ها هستش که مخصوص مدل گوشی خودتونه کسی دیگه نمیتونه استفاده کنــــه هر برنامه ای که ارور Cer میده با ساین کردن میتونی راحت نصب کنی !!! شما میخوایید چی رو ساین کنید و از چه برنامه ای استفاده میکنی برای ساین کردن ؟
ebi66_boukan
13-12-2009, 12:53
اشتباه شد..
اشتباه شد..
اینجا درخواست بده دوست عزیز:
meysam622
18-12-2009, 22:32
آقاي H.IVK لطفا به دادم برس...
ime:359808019409336
لطفا cer.;key را بهم بده لطفا
قربون دستت
n73 imei : 357651015026155
6120c imei : 359808013685527
n79 imei : 356387027614701
مرسي .
Hadi King
22-12-2009, 10:02
آقاي H.IVK لطفا به دادم برس...
ime:359808019409336
لطفا cer.;key را بهم بده لطفا
قربون دستت
n73 imei : 357651015026155
6120c imei : 359808013685527
n79 imei : 356387027614701
مرسي .
دوستان درخواست خودتون رو اینجا مطرح کنیـــد ...
مهم : برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
356376027512148
N85
لطف می کنید
Hadi King
31-12-2009, 16:36
356376027512148
N85
لطف می کنید
دوست عزیز پست بالا رو خونده بودی بد نبـــود :20:
درخواست تو اون تایپک => آماده شـــد :40:
از این به بعد دوستان درخواست داشتین به تایپک بالا که آدرس دادم مراجعه کنید ...
اینجا درخواست داده نمیشه :41:
با سلام
6260slide
351929030555200
N I R V A N A
22-01-2010, 16:41
با سلام
6260slide
351929030555200
سلام دوست عزیز.
این تاپیک درخواست فایل سرتیفیکیت نیست. اینجا فقط آموزشش رو گذاشتن.
کافی بود پست بالایی رو میخوندی تا متوجه میشدی که آقا هادی گفتش تاپیک درخواست اینجاست.
یه بار دیگه تو لینک زیر درخواستتون رو بدید.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.