ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : "run time error" در نرم افزار حسابداری سما ( دانشگاه آزاد )

esmoeil
07-03-2009, 17:52
با سلام
من حسابدار مدرسه سما ( زیر نظر دانشگاه آزاد ) هستم و با نرم افزار هیچ مشکلی نداشتم تا وقتی که یک فایل رو از سرور گرفتم و وارد برنامه کردم ، بعد از اون وقتی می خوام ترازهای فصلی دی ماه رو ببینم این ارور رو می ده و نمی دونم چیکارش کنم . ( بانک ها در نرم افزار اکسس هستند ، و SQL Server هم روی سیستم نصب هست ) لطفاً راهنمایی کنین :

run time error
invalid objec name "t_temp_fasli_6_view_2_3

و وقتی می خوام از دفتر معین گزارش بگیرم ای ارور رو می ده :

run time error
invalid object name " view_tal_1

لطفن راهنمایی کنید و بگین چطور درستش کنم ؟

esmoeil
08-03-2009, 18:41
به کب بگم من کمک لازمم . والا اگه نتونم به موقع حسابامو تحویل بدم اخراجم

freeman2005
09-03-2009, 14:06
به کب بگم من کمک لازمم . والا اگه نتونم به موقع حسابامو تحویل بدم اخراجم

دوست عزیز اطلاعاتی که دادی کافی نیست و البته حق هم داری چون شما اطلاعات خاصی در مورد چگونگی ایجاد این مشکل نداری و خوب ساختار بانک اطلاعاتی هم در دسترس بچه های فروم نیست پس توانایی حل این مشکل به نظر من وجود ندارد. البته اگه backup از بانک اطلاعاتت (مربوط به قبل از آپدیت) داری حتماً Restore کن. ان شاء اله مشکل حل بشه. موفق باشی و پیروز.

esmoeil
09-03-2009, 23:47
خب شما بگین چه اطلاعاتی لازمه تا مشکل حل بشه خودم میرم دنبال حلش .

majj
12-03-2009, 10:26
چیزی که شما میگید بیان کننده این مطلب هست که یکی از اشیاء پروژه که نامهاشون رو داره بهتون میده رو پیدا نمیکنه و احتمالا view در sql شما هست اونها رو چک کنید ببینید مشکل از اونها نیست البته من دقیقا متوجه نشدم شما چکار کردین و بانک برنامه شما چی بوده و چجوری بوده یکم بیشتر راهنمایی کنید ممکنه جواب بگیرید