مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد raid 0
bijan666
07-03-2009, 13:32
دوستان یه سوال .
من raid 0 رو با دوتا هارد 320 فعال کردم گزینه strip رو 32k گذاشتم گزینه های بالاتر و پایین تر هم هست
گزینه های بیشتر رو انتخاب کنم سرعت بیشتر میشه یا گزینه های کمتر یا اصلا رو سرعت تاثیری نداره
توی حالت نرمال برای ویندوز و نصب چندین گیم با هم کدام گزینه مناسب تر و سرعت رو افزایش میده ؟؟؟
:8:
دوستان یه سوال .
من raid 0 رو با دوتا هارد 320 فعال کردم گزینه strip رو 32k گذاشتم گزینه های بالاتر و پایین تر هم هست
گزینه های بیشتر رو انتخاب کنم سرعت بیشتر میشه یا گزینه های کمتر یا اصلا رو سرعت تاثیری نداره
توی حالت نرمال برای ویندوز و نصب چندین گیم با هم کدام گزینه مناسب تر و سرعت رو افزایش میده ؟؟؟
دوست عزیز
Strip size کوچکترین واحد تقسیم بندی اطلاعات روی هارد ها در حالت RAID هستش.
هرچقدر این عدد بالاتر باشه پروسس کمتری روی اون انجام میشه و سرعت هم بالاتر میره ، اما هرچقدر این عدد کوچکتر باشه سرعت پائین تر میاد در عوض فضای بیشتری در اختیار شماست (البته این فضا محسوس نیست)
دوست عزیز
Strip size کوچکترین واحد تقسیم بندی اطلاعات روی هارد ها در حالت RAID هستش.
هرچقدر این عدد بالاتر باشه پروسس کمتری روی اون انجام میشه و سرعت هم بالاتر میره ، اما هرچقدر این عدد کوچکتر باشه سرعت پائین تر میاد در عوض فضای بیشتری در اختیار شماست (البته این فضا محسوس نیست)
vioman جان جابه جا نگفتی دادا؟:31:
strip size بزرگ معمولا وقتی استفاده میشه که کار کاربر با فایل های حجیم و بزرگ هست و وقتی کوچک انتخاب میشه که کار با فایل های کوچک و ریزه میزه هست........
در حالت نرمال عدد میانگین strip size را انتخاب میکنن
خوش باشی عزیز:11:
دوستان یه سوال .
من در NVRAID بهترین حالت رو برای Game ؛ 64K دیدم. (اکثرش رو یک سری تست کردم :دی)
bijan666
07-03-2009, 21:33
از همه دوستان که نظر شون رو اعلام کردن سپاسگذارم
من هم روی NVRAID میخوام رید صفر ببندم Stream عزیز گفتن که 64 بهترین حالت هست
حالا بین 64 و 128 کدوم بهتره ؟ این فضایی هم که میگن اشغال میشه خیلی زیاده یا در حد 5 یا 10 گیگ محدود میشه ؟؟؟
و بین این دو حالت بالا اختلاف سرعت محسوسی مشاهده میشه یا زیاد نیست ؟؟؟
از همه دوستان که نظر شون رو اعلام کردن سپاسگذارم
من هم روی nvraid میخوام رید صفر ببندم stream عزیز گفتن که 64 بهترین حالت هست
حالا بین 64 و 128 کدوم بهتره ؟ این فضایی هم که میگن اشغال میشه خیلی زیاده یا در حد 5 یا 10 گیگ محدود میشه ؟؟؟
و بین این دو حالت بالا اختلاف سرعت محسوسی مشاهده میشه یا زیاد نیست ؟؟؟
مقدار 64 معمولا حالت پیش فرض هست و به نظر بنده این عدد را تغییر ندی بهتره........
طبیعتا هرچه این مقدار بزرگتر باشه سرعت دسترسی به اطلاعات بالاتر میره ودر کنارش در صورتی امکان اتلاف فضای حافظه را هم داریم.....
البته این افزایش سرعت در صورتی برای شما محسوس هست که با فایل های حجیم کار داشته باشید
vioman جان جابه جا نگفتی دادا؟:31:
Strip size بزرگ معمولا وقتی استفاده میشه که کار کاربر با فایل های حجیم و بزرگ هست و وقتی کوچک انتخاب میشه که کار با فایل های کوچک و ریزه میزه هست........
در حالت نرمال عدد میانگین strip size را انتخاب میکنن
خوش باشی عزیز:11:
دوست من سلام
راستش من دوباره متن ارسالیم رو خوندم
در مورد فایل های حجیم چیزی رو نگفتم
من فقط در مورد میزان پروسس چیپ رید گفتم ، فکر نمیکنم اشتباه گفته باشم
به نظر شما جابجا گفتم؟:9:
bijan666
08-03-2009, 01:09
بازم تشکر میکنم از همه
من مقدار رو روی 64 گذاشتم سرعتم خیلی خوبه ویندوز رو نصب کردم با سرعت عالی نصب شد .
راستی من هارد ها مو رو sata 1 و sata 2 گذاشتم وهارد اصلاعاتم که یک گیگ هست رو روی sata 3 گذاشتم
این ترتیبی که گذاشتم مشکل نداره ؟؟
و مادربورد من چیپ silicon هم داره برای raid که من ترجیحا از همین NVRAID استفاده کردم فکر نکنم فرقی داشته باشن نظر شما چیه ؟
دوست من سلام
راستش من دوباره متن ارسالیم رو خوندم
در مورد فایل های حجیم چیزی رو نگفتم
من فقط در مورد میزان پروسس چیپ رید گفتم ، فکر نمیکنم اشتباه گفته باشم
به نظر شما جابجا گفتم؟:9:
wow
شرمنده بخدا..............
دوباره کامنت اولتون را خوندم با دقت......
من اشتباه برداشت کردم..........
عذر خواهی..................:40::11:
bijan666
09-03-2009, 00:12
بازم تشکر میکنم از همه
من مقدار رو روی 64 گذاشتم سرعتم خیلی خوبه ویندوز رو نصب کردم با سرعت عالی نصب شد .
راستی من هارد ها مو رو sata 1 و sata 2 گذاشتم وهارد اصلاعاتم که یک گیگ هست رو روی sata 3 گذاشتم
این ترتیبی که گذاشتم مشکل نداره ؟؟
و مادربورد من چیپ silicon هم داره برای raid که من ترجیحا از همین NVRAID استفاده کردم فکر نکنم فرقی داشته باشن نظر شما چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.