ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت DVD-Video خیلی طول میکشه! چرا؟

hamedchtsz
07-03-2009, 12:22
سلام.من یه دی وی دی رایتر LG IDE و یه دی وی دی رایتر Pioneer SATA دارم.
رایت یک فیلم DVD با رایتر پایونیر با سرعت 8 یا 16 ایکس حدود 13 دقیقه طول می کشه در حالی که با رایتر LG با سرعت 16 شش دقیقه و با سرعت 8 حداکثر هشت دقیقه طول می کشه.
مشکل رایتر LG اینه که پنج شش تا دی وی دی اول رو خوب رایت می کنه اما بیشتر که باهاش رایت می کنم روی دی وی دی بعد از رایت چندتا دایره دیده می شه مثل دی وی دی که چند بار روش رایت شده و چندتا خط رایت روش هست.در صورتی که پایونیر اینجوری نیست، به همین خاطر می خوام با پایونیر رایت کنم.

ضمنا با دوتا رایتر ال جی هم امتحان کردم همین مشکل رو داشته. همینطور با رایتر ال جی ساتا و پاونیره. البته رایتر پایونیر با رایت دی وی دی دیتا مشکلی نداره و توی پنج شش دقیقه رایت می کنه فقط با فیلم DVD مشکل داره.
هرچی هست به نظر می رسه مشکل از Read رایتر ال جی هست.
مدل دقیق رایتر ال جی HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 1.02
مدل دقیق رایتر پایونیر PIONEER DVD-RW DVR-216 1.09
ممنون می شم راهنمایی کنید.

hamedchtsz
08-03-2009, 19:27
کسی همچین مشکلی نداره؟
فیرم ویر رایتر ال جی رو از کجا باید دانلود کنم؟

gooogh
19-05-2009, 14:59
سلام
من هم يه دي وي دي رايتر ال جي مدل gh22np20 تازه خريدم يه برچسب سفيد كنار جعبه زده شده ونوشته كه ساخت چينه در حاليكه من در سايت ماديران ديده بودم كه نوشته ساخت كره جنوبي حالا نمي دونم كه مال من تقلبيه يا نه و همچنين فروشنده به من گفت كه اين دي وي دي رايتر ها دي وي دي را نمي خونند فقط رايت مي كنند ولي يه پچ تو نرم افزار nero دارن كه اگه اونو نصب كني دي وي دي رو هم مي خونند اگه مي شه درباره چيزايي كه نوشتم يه توضيحي بده و همچنين نكاتي درباره عملكرد اين دي وي دي رايتر قرار بده
با تشكر