ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 7610 Supernova رو چجوری فرمت کنم؟؟؟

Street.Boy
07-03-2009, 01:33
من گوشیم 7610 سوپرنواست، می خوام فرمتش کنم ولی نمی تونم. دو تا راه رو تو Forum پیدا کردم که برای گوشیم کار نکرد. یکی *#7370# یکی هم * - 3 - Call رو نگه دارم که جواب نداد.
می خوام گوشیم رو فرمت کنم لطفا بگین چجوری می تونم اینکار رو بکنم. ممنون می شم راهنماییم کنین.

Street.Boy
07-03-2009, 19:11
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟
لطفا کمک کنین.

Mohammad King
07-03-2009, 20:02
شما میخواین رمتون را فرمت کنید؟؟؟ اگر میخواین هم از داخل خود گوشی در قسمت مموری کارت اونجا گزینه ی فرمت هست.

Mashde
07-03-2009, 20:16
من گوشیم 7610 سوپرنواست، می خوام فرمتش کنم ولی نمی تونم. دو تا راه رو تو forum پیدا کردم که برای گوشیم کار نکرد. یکی *#7370# یکی هم * - 3 - call رو نگه دارم که جواب نداد.
می خوام گوشیم رو فرمت کنم لطفا بگین چجوری می تونم اینکار رو بکنم. ممنون می شم راهنماییم کنین.

سلام دوست عزیز
این گوشی قابل فرمت نیست
باید گوشی فلش بشه
البته اگه مشکل گوشی رو بگی شاید بتونم راهنماییت کنم
با سپاس

Street.Boy
07-03-2009, 23:10
سلام دوست عزیز
این گوشی قابل فرمت نیست
باید گوشی فلش بشه
البته اگه مشکل گوشی رو بگی شاید بتونم راهنماییت کنم
با سپاس

آخه من مشکلی که الان دارم اینه که Phone Memory من 32 MB حجم داره و وقتی حجم اشغال شده رو نگاه می کنم فقط 6 MB زده. در صورتی که حجم خالی رو 5 MB زده. از وقتی آپگرید کردم گوشیمو اینجوری شده. می خوام فرمت کنم و دوباره برنامه بریزم توش ولی نمی تونم. یعنی Phone Memory من 10-15 MBش رو نشون نمی ده در صورتیکه روزه اول که گوشی رو گرفتم خیلی بیشتر Free Memory رو نشون می داد.

فلش کردن چجوریه؟ و چی کار می کنه؟ خودم می تونم اینکار رو بکنم؟؟؟

Mohammad King
08-03-2009, 13:14
آخه من مشکلی که الان دارم اینه که phone memory من 32 mb حجم داره و وقتی حجم اشغال شده رو نگاه می کنم فقط 6 mb زده. در صورتی که حجم خالی رو 5 mb زده. از وقتی آپگرید کردم گوشیمو اینجوری شده. می خوام فرمت کنم و دوباره برنامه بریزم توش ولی نمی تونم. یعنی phone memory من 10-15 mbش رو نشون نمی ده در صورتیکه روزه اول که گوشی رو گرفتم خیلی بیشتر free memory رو نشون می داد.

فلش کردن چجوریه؟ و چی کار می کنه؟ خودم می تونم اینکار رو بکنم؟؟؟

نه عزیز خودت نمیتونی فلش کنی چون دستگاه داره///

فلش کردن کل گوشیت پاک میشه؟ و گوشی نو میشه./

و برنامه گوشیت ورجن گوشیت میره بالا./

Street.Boy
08-03-2009, 16:58
نه عزیز خودت نمیتونی فلش کنی چون دستگاه داره///

فلش کردن کل گوشیت پاک میشه؟ و گوشی نو میشه./

و برنامه گوشیت ورجن گوشیت میره بالا./

فکر کنم تو این سایت یا یه سری سایتهای دیگه دیدم که زدن طریقه فلش کردن گوشی که تا اونجا که یادمه با نرم افزار اینکار رو می کنن. من خودم نمی تونم فلش کنم؟؟؟؟؟

Mohammad King
08-03-2009, 19:26
آره رفیق هست خوب به این تاپیک برو.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DJ.Mamal
08-03-2009, 23:03
دوست عزيز خود گوشي هم فرمت ميشه
شما يه ريست بزني حله...خواستي بگو بهت بگم چيكار كني

Street.Boy
08-03-2009, 23:28
دوست عزيز خود گوشي هم فرمت ميشه
شما يه ريست بزني حله...خواستي بگو بهت بگم چيكار كني

من ریست کردم (Restore ALL) ولی فقط Settings برگشت به حالت اول و اون چیزایی که خودم ریخته بودم پاک شد.
من نمی دونم چی شده که حجم Phone Memory من رو که حداقل 15-20 MB باید خالی باشه رو 5 MB خالی نشون می ده، از وقتی گوشیم رو آپگرید کردم اینجوری شده. یعنی می زنه Used Memory: 6 MB ---- Free Memory 5 MB در صورتیکه روز اول که گوشی رو گرفته بودم خیلی بیشتر خالی داشته. Phone Memory رو می گم نه Memory Card.
حالا می خوام جوری فرمت بشه که برگرده به حالت اوله اول انگار تازه گوشی رو گرفتی.
چیکار کنم؟؟؟؟

DJ.Mamal
09-03-2009, 10:56
64 مگابايت فون مموري داره چطور اينطوري نشون ميده؟
ايني كه شما ميگي فقط 11 تا ميشه پس بقيش؟
احتمالا اشتباهي نشون ميده شما يه تست كن پرش كن ببين چجورياس

Street.Boy
09-03-2009, 11:33
64 مگابايت فون مموري داره چطور اينطوري نشون ميده؟
ايني كه شما ميگي فقط 11 تا ميشه پس بقيش؟
احتمالا اشتباهي نشون ميده شما يه تست كن پرش كن ببين چجورياس

پرش کردم. دقیقا می زنه 5 MB خالی داره. همونقدر که پر می کنم دیگه فول می شه!!!!
شما می گی چیکار کنم که دوباره Phone Memoryم به حالت اول بر گرده و 64 MB خالی بشه که دوباره بتونم Firmware بریزم روش؟؟؟؟؟ خواهشا راهنماییم کنین.
مرسی.

DJ.Mamal
10-03-2009, 14:33
پرش کردم. دقیقا می زنه 5 mb خالی داره. همونقدر که پر می کنم دیگه فول می شه!!!!
شما می گی چیکار کنم که دوباره phone memoryم به حالت اول بر گرده و 64 mb خالی بشه که دوباره بتونم firmware بریزم روش؟؟؟؟؟ خواهشا راهنماییم کنین.
مرسی.
البته كل 64 مگ رو خالي نميذاره...يه مقدارش رو خود گوشي مصرف ميكنه...والا نميدونم چش شده...ولي اگه برات مهمه بده فلش كنن يا خودت آپديت كن

Street.Boy
11-03-2009, 00:32
جای مطمئنی که قطعات موبایل رو عوض نکنن و کارشون خوب باشه رو سراغ دارین ببرم پیششون فلش کنن؟؟؟؟؟

پارس ایراتل تو وزرا خوبه؟؟؟؟

DJ.Mamal
11-03-2009, 23:42
جای مطمئنی که قطعات موبایل رو عوض نکنن و کارشون خوب باشه رو سراغ دارین ببرم پیششون فلش کنن؟؟؟؟؟

پارس ایراتل تو وزرا خوبه؟؟؟؟
جاي خوب كه نه...چون نيست...وايسا همونجا فلش كنن گوشيو بهت بدن...اينطوري بهتره

Street.Boy
12-03-2009, 20:09
جاي خوب كه نه...چون نيست...وايسا همونجا فلش كنن گوشيو بهت بدن...اينطوري بهتره

دمت گرم دارم یاد می گیرم که خودم فلش کنم. مرسی