ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی رایگان؟

morbidtale82
06-03-2009, 18:51
سلام.
آیا آنتی ویروس و فایروال رایگان برای دانلود در وب وجود داره؟ حوصله دنبال کرک این و اون نرمافزار گشتن رو ندارم، پول هم ندارم که اورژینال بخرم. بنابراین دنبال مجانی هاش هستم.

naseronline
06-03-2009, 19:59
آره... تو اینترنت دنبال avg بگرد... از خیلی از انتی ویروس های پولکی هم قدرتمند تره...

majid20
07-03-2009, 00:33
در بین اینترنت سکیوریتی های رایگان ، معروفترین محصول Comodo هستش

اینترنت سکیوریتی Comodo فایروال بسیار خوبی داره ولی آنتی ویروس آن چندان معتبر نیست

بهرحال توصیه میکنم از ترکیب یک فایروال و آنتی ویروس رایگان بجای یک اینترنت سکیوریتی رایگان استفاده کنید

از جمله آنتی ویروس های رایگان معتبر میتوان به Avira ، Avast و AVG اشاره کرد

Avast Home Edition تقریبا یک آنتی ویروس رایگان کامل هستش و با توجه به رایگان بودنش کارایی مناسبی دارد

و می توان از آن بعنوان آنتی ویروس اول استفاده کرد

نسخه رایگان آنتی ویروس AVG محصول پرطرفداری است اما فاقد وبگارد بوده و قادر به شناسایی روتکیت ها نیست

Avira Free هم از آنتی ویروس های محبوب و قوی به شمار میره که البته این محصول هم فاقد وبگارد بوده

و قادر به شناسایی اسپایورها هم نیست ( با تمام این اوصاف بنظرم گارد Avira از AVG بهتر باشه )

در زمینه فایروال ، فایروالهای رایگان خوب زیادی رو میتوانید پیدا کنید

Comodo
PC Tools Firewall Plus
Online Armor
Netchina S3
.
.
.
موفق باشید

morbidtale82
07-03-2009, 21:00
مرسی. به نظرم از ترکیب comodo + avast استفاده کنم خوب باشه.

morbidtale82
11-04-2009, 13:39
ببخشید دوباره مزاحم میشم. آنتی اسپایور رایگان هم داریم؟ HIPS/Behavioral Blocker رایگان چی؟
ممنون.

milaaad
11-04-2009, 22:38
ولی تو نسخه 9 اویرا وبگارد هم اضاف شده دوست عزیز.به نظر من که با همه انتی ویروس ها کار کردم avira خیلی از avast بهتره...مطمئن باش بیخود حرف نمیزنم...

majid20
12-04-2009, 19:04
ببخشید دوباره مزاحم میشم. آنتی اسپایور رایگان هم داریم؟ HIPS/Behavioral Blocker رایگان چی؟
ممنون.
آنتی اسپایورهای رایگان معمولا فاقد گارد هستند صرفا برای پاک کردن و اسکنر بکار میروند

از بهترین آنتی اسپایور های رایگان

Malwarebytes' Anti-Malware
SUPERAntiSpyware
A-Squared Free

اما در زمینه Behavior Blockers و HIPS ها هم میتونید از نسخه رایگان ThreatFire استفاده کنید

ولی تو نسخه 9 اویرا وبگارد هم اضاف شده دوست عزیز.به نظر من که با همه انتی ویروس ها کار کردم avira خیلی از avast بهتره...مطمئن باش بیخود حرف نمیزنم...
در نسخه رایگان 9 آویرا بخش وبگارد اضافه نشده بلکه گارد آنتی اسپایور به آن اضافه شده است

البته آنتی اسپایور موجود در نسخه پولی آویرا پیشرفته تر از نسخه رایگان آن است

بهرحال اضافه شدن گارد آنتی اسپایور به نسخه رایگان آویرا ، آن را بسیار قدرتمندتر کرده است

و این امر مسلما بر محبوبیت و کاربران این نسخه تاثیر بسزایی خواهد داشت

albert12
12-04-2009, 21:35
اما در زمینه Behavior Blockers و HIPS ها هم میتونید از نسخه رایگان ThreatFire استفاده کنید

در مورد ThreatFire بیشتر توضیح بدید؟ که چه محصولی هست و عملکردش به چه صورته و چطور باید باهاش کار کرد؟ ( لطفا آدرس سایتش رو هم برای دانلود بدید)

morbidtale82
13-04-2009, 10:48
مجید جان متشکرم از راهنماییت. من فقط نمیدونم HIPS/Behavioral چی هست؟ میشه یه توضیحی بدی؟

majid20
13-04-2009, 17:24
مجید جان متشکرم از راهنماییت. من فقط نمیدونم HIPS/Behavioral چی هست؟ میشه یه توضیحی بدی؟
خب پیشتر در تاپیک های گوناگون در مورد آن بحث شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ThreatFire بیشتر توضیح بدید؟ که چه محصولی هست و عملکردش به چه صورته و چطور باید باهاش کار کرد؟ ( لطفا آدرس سایتش رو هم برای دانلود بدید)
خب اگر به پاسخ فوق دقت کرده باشید ThreatFire هم از جمله برنامه های Behaivor Blocker می باشد

که با زیرنظر گرفتن رفتار هر پروسه (تغییر در رجیستری ، دسترسی آن به فایلهای دیگر ، اعمال تغییرات ، تزریق کدها و ...)

ضمن معرفی رفتار هر پروسه به کاربر ، اقدام به شناسایی کد های مخرب میکند

فایلهایی که گاها حتی از دید بهترین آنتی ویروس ها هم پنهان مانده و سیستم را آلوده میکنند

morbidtale82
14-04-2009, 09:20
متشکرم.
فکر کنم نهایتا مجبور شم برم کسپرسکی بخرم. از تو این مجانیا چیزی در نمیاد.... . :d

ponejon
18-05-2009, 09:00
سلام به دوستان
من كرك آنتي ويروس نوترونو مي خوام كي داره؟
هر كي داره به من بده ممنون ميشم

p_s_m
29-05-2009, 06:34
فایروال zone alarm از قلم افتاد آقا مجید :31: