مشاهده نسخه کامل
: NETSpeedBoost ابزاری برای بهینه سازی و افزایش 1200 برابری!! سرعت اینترنت
satttanism
06-03-2009, 15:01
NETSpeedBoost Professional Edition v6.0 l 1.59 MB
NETSpeedBoost ابزاری برای بهینه سازی و افزایش 1200 برابری سرعت اینترنت Dial-Up, Lan, Cable, DSL, و Satellite . طراحی و تست شده برای ویندوزهای Windows 95, 98, ME, NT, 2000 و XP . این برنامه برای نصب و اجرا به .NET Framework نیاز دارد.
ویژگی های برنامه:
- آپدیت نامحدود و مادام العمر برنامه
- پشتیبانی فنی نامحدود و مادام العمر برنامه
- تست شده و سازگاری کامل با ویندوز ویستا
- طراحی و تست شده برای ویندوزهای 95, 98, ME, NT, 2000, XP و Vista
- بهینه سازی , افزایش کارایی و سرعت اینترنت Dial-Up, Lan, Cable, DSL, و Satellite
- افزایش 1200 برابری سرعت اینترنت (الگوریتم طراحی شده بر پایه بیش از 1000000 کاربر برنامه و رضایت از عملکرد آن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Unforgiven
07-03-2009, 19:13
NETSpeedBoost.Professional.Edition.v6.0.WinAll.Reg ged-CRD
ehsankalak
07-03-2009, 19:20
اگه کسی تستش کرده و جواب گرفته ( 1200 تا هم نباشه مشکلی نیست 200 درصد هم خوبه نشد 20 هم خوبه ) بگه آخه فکر نکنم با زیرساختای مخابراتی و تجهیزاتی که isp های ما دارن جواب بده ! حتی اکثرا نتیجه برعکس میده !!
Ehsan PCbase
09-03-2009, 10:13
NETSpeedBoost Professional Edition v6.0
سلام.
خیلی ممنون نرم افزار عالی بود
NETSpeedBoost Professional Edition v6.50 (New Version) | 5.16 Mb
کسی تست کرده ، واقعا تاثیری در سرعت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
کسی تست کرده ؟؟؟
20 تا 10 درصد هم کفایت می کنه ....
نتیجه تست چی شود؟؟؟؟؟؟
mhshaker71
17-09-2009, 15:54
دوستان چی شد
کسی تست نکرد؟
mhnmohsen
17-09-2009, 16:53
با سلام خدمت دوستان گرامی باید در رابطه با این نرم افزار عرض کنم بدون اغراق یکی از بهترین Tweakerها است و من از 100 نمره به این برنامه 100 می دم چون واقعان حداقل در ویندوز xp 5% بر سرعت اینترنت بنده افزود این برنامه را بنده بر روی دیال آپ و اینترنت پرسرعت تست کردم که خدا وکیلی دم برنامه نویساشون گرم. حداقل کار این برنامه اینه دوستان که سرعت بارگذاری صفحاتتون رو به صورت باور نکردنی زیاد میکنه فرقی نداره چه مرورگری باشه دیگه توی سرعت هم باید خودتون تست بزنید و ببینید چقدر تفاوت داره
===========================================
در آخر تنها ضعف این برنامه پشتیبانی نکردن از ویندوز 7 هست
----------------------------
:11:
mohammadkhajoo
17-09-2009, 18:03
دوستان ورژن جدیدش کی میاد و این که از ویندوز 7 پشتیبانی میکنه یا نه ؟
با سلام خدمت دوستان گرامی باید در رابطه با این نرم افزار عرض کنم بدون اغراق یکی از بهترین Tweakerها است و من از 100 نمره به این برنامه 100 می دم چون واقعان حداقل در ویندوز xp 5% بر سرعت اینترنت بنده افزود این برنامه را بنده بر روی دیال آپ و اینترنت پرسرعت تست کردم که خدا وکیلی دم برنامه نویساشون گرم. حداقل کار این برنامه اینه دوستان که سرعت بارگذاری صفحاتتون رو به صورت باور نکردنی زیاد میکنه فرقی نداره چه مرورگری باشه دیگه توی سرعت هم باید خودتون تست بزنید و ببینید چقدر تفاوت داره
===========================================
در آخر تنها ضعف این برنامه پشتیبانی نکردن از ویندوز 7 هست
سلام دوست من
تویه سرعت دانلود تاثیر داره چون این مهم تر هستش ...........
با تشکر
به نظر من که تاثیری نداره
mhnmohsen
19-09-2009, 14:56
سلام دوست من
تویه سرعت دانلود تاثیر داره چون این مهم تر هستش ...........
با تشکر
==============================================
با سلام خدمت شما دوست عزیز توی سرعت دانلود بر روی دیال آپ حداقل 1 و حداکثر 2 کیلوبایت تغییر ایجاد میشه و در اینترنت پرسرعت هم بسته به نوع سرویس از 5 تا 50 تغییر میکنه
================================================== ==
در رابطه با این نرم افزار باید عرض کنم خدمت سروران گرامی این برنامه دوستان فقط تنظیمات رجیستری رو دستکاری نمیکنه که در نرم افزارهای در این رده فقط رجیستری دستکاری میشه در این نرم افزار به جز رجیستری ، مرورگر تغییرات اعمال میشود. در ظمن این نرم افزار از یک الگوریتم خواصی در برنامه نویسی بهره می گیره تا حداکثر توان پهنای باند و حداکثر قدرت توان مودم و ویندوز رو به کار میگیره :27::46: که خیلی جالب هست
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مطمئن باشید دوستان اگر این نرم افزار برای ویندوز 7 هم ارائه بشه دیگه ویندوز 7 می ترکونه
================
من 2روز پیش این برنامه رو از همینجا دان کردم و نصبش کردم دیدم فایده ای نداره یعد رفتم cfos speed رو نصب کردم واقعا تفاوت سرعت رو احساس میکنم نمیدونم تلقینه یا نه
==============================================
با سلام خدمت شما دوست عزیز توی سرعت دانلود بر روی دیال آپ حداقل 1 و حداکثر 2 کیلوبایت تغییر ایجاد میشه و در اینترنت پرسرعت هم بسته به نوع سرویس از 5 تا 50 تغییر میکنه
================================================== ==
در رابطه با این نرم افزار باید عرض کنم خدمت سروران گرامی این برنامه دوستان فقط تنظیمات رجیستری رو دستکاری نمیکنه که در نرم افزارهای در این رده فقط رجیستری دستکاری میشه در این نرم افزار به جز رجیستری ، مرورگر تغییرات اعمال میشود. در ظمن این نرم افزار از یک الگوریتم خواصی در برنامه نویسی بهره می گیره تا حداکثر توان پهنای باند و حداکثر قدرت توان مودم و ویندوز رو به کار میگیره :27::46: که خیلی جالب هست
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مطمئن باشید دوستان اگر این نرم افزار برای ویندوز 7 هم ارائه بشه دیگه ویندوز 7 می ترکونه
================
اگه اینطوری باشه که شما مگید adsl 64 برداریم و با سرعت 512 دانلود کنیم عالی میشه.
واسه ویندوز 7 که اومد خودم میگیرم هم رو دیال آپ وهم رو اینترنت پر سرعت امتحان میکنم.
من 2روز پیش این برنامه رو از همینجا دان کردم و نصبش کردم دیدم فایده ای نداره یعد رفتم cfos speed رو نصب کردم واقعا تفاوت سرعت رو احساس میکنم نمیدونم تلقینه یا نه
سلام
منم این نرم افزار رو دانلود کردم( البته از یک جایی دیگه)
ولی هر چی موندم نصب نمی شد
نسخه اون برنمه 3.5 رو هم دانلود کردم
ولی نصب نشود
حالا این برنامه که شما می فرمایید تویه سرعت دانلود چقدر تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
منم این نرم افزار رو دانلود کردم( البته از یک جایی دیگه)
ولی هر چی موندم نصب نمی شد
نسخه اون برنمه 3.5 رو هم دانلود کردم
ولی نصب نشود
حالا این برنامه که شما می فرمایید تویه سرعت دانلود چقدر تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟
من همیشه شبا ساعت 1 به بعد با سرعت 50kbps -55 دان میکردم ولی از وقتی cfos speed رو نصب کردم سرعتم بین60-64 شد
البته بازم تاکید میکنم شاید شرکت adsl سرعت رو برده بالا شاید فقط تلقینه
به هر حال من فعلا خیلی راضیم:8:
من همیشه شبا ساعت 1 به بعد با سرعت 50kbps -55 دان میکردم ولی از وقتی cfos speed رو نصب کردم سرعتم بین60-64 شد
البته بازم تاکید میکنم شاید شرکت adsl سرعت رو برده بالا شاید فقط تلقینه
به هر حال من فعلا خیلی راضیم:8:
خوب شما برنامه رو باک کن ببین سرعت چه طور میشه بعد دوباره نصبش کن.
parsayanalireza
22-09-2009, 18:57
جلوی ملت ایران هرچی نگذاری فقط بلدند تعریف کنند
خطوط tl ایران دارای ریکتاکتورهای خانبی برای راهاندازی موقطه اسلا این برنامه ها سودی روی سرعت اینتر نت نداره
هرکسی هم تفاوت سرعت دیده خودش را یه روانپزشک معرفی کنه یا احتمالا فشار خون داره یه اسپریم بخوره
خطوط tl ایران دارای ریکتاکتورهای خانبی برای راهاندازی موقطه اسلا این برنامه ها سودی روی سرعت اینتر نت نداره
هرکسی هم تفاوت سرعت دیده خودش را یه روانپزشک معرفی کنه یا احتمالا فشار خون داره یه اسپریم بخوره
مرسی از پیشنهادت دوست عزیز حتما اینکارو میکنم
ورژن 6.5 ریجستر نمیشه دوستان سریالی براش هست
ورژن 6.5 ریجستر نمیشه دوستان سریالی براش هست
آنلاین شو و یکی ازون سریالهارو وارد کن.حتما باید آنلاین باشی
شما هم سریعا نهضت سوادآموزی ثبت نام کن:27:
ببخشید ورژنی اومده که از ویندوز 7 پشتیبانی کنه؟؟؟؟؟؟
mhshaker71
27-09-2009, 13:09
ما هم همینطور داریم حسرتش رو می خوریم
تا کی بشه که برای 7 هم بیاد
NETSpeedBoost 6.5 Professional [Download accelerator 1200%] Serial
REQUIREMENT: NET Framework 2.0
Download
Quote:Code:
hamid090
09-03-2010, 15:38
ایرانی ها افراد باهوش و استعدادی هستند که شخصیت خود را مجانی بدست نیاوردند تا اجازه دهند که هر کس از راه برسد و به نوعی آنرا بخواهد مخدوش کند!
دوست عزیز مطمئنا خیلی از افراد این انجمن از ساز و کارهای مخابرات و سیستم هاش اطلاع دقیق و به روزی دارند لذا نیازی به اینگونه اظهار نظرات خام و غیر مودبانه جنابعالی نیست!!!
hamid090
09-03-2010, 15:42
ایرانی ها افراد باهوش و استعدادی هستند که شخصیت خود را مجانی بدست نیاوردند تا اجازه دهند که هر کس از راه برسد و به نوعی آنرا بخواهد مخدوش کند!
دوست عزیز مطمئنا خیلی از افراد این انجمن از ساز و کارهای مخابرات و سیستم هاش اطلاع دقیق و به روزی دارند لذا نیازی به اینگونه اظهار نظرات خام و غیر مودبانه شما نبوده و نیست!!!
NETSpeedBoost 6.5 Professional [Download accelerator 1200%] Serial
REQUIREMENT: NET Framework 2.0
Download
Quote:Code:
لینک خرابه. لطفا لینک جدید بدین
htt p://rapidshare.com/files/289078804/NETSpeedBoost.Professional.Edition.v6.5.rar
به نظر من این نرم افزارها بیخودن /کاری از این نرم افزارها با این نت زغالی ما بر نمیاد /این خانه پای بست ویرانست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.