ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از بالا اومدن ویندوز ، بدون اینکه کاری انجام بدیم پردازنده روی 20 تا 25 % داره کار می کنه

Aloneboy
05-03-2009, 16:04
سیستم خودم با اینکه پایین تره (یک گیگ رم مادربورد اینتل و پردازنده 3 گیگ اینتل ) ولی موقعی که کاری انجام نمیدم پردازنده فوقش تا 1 تا 2 % کار کنه ولی یه سیستم تازگی یکی از دوستان خریده با دو گیگ رم و مادربورد ایسوز حدود 300 و یه پردازنده ای ام دی بالا فک کنم 9850 یا برعکس گفتم 8950 خریده کل سیستم یک و 400 دراومده اما با اینکه مطمئن هستم هیچ ویروسی نداره 20 تا 25% پردازنده کار می کنه مشکل از کجاست؟
(ویندوز عوض کردیم و انتی ویروس 2009 نورتون همراه با جدیدترین اپدیت هم نصب کردیم و هیچ ویروسی پیدا نکرده)

asiamakli2
05-03-2009, 16:17
با سلام: من هر كاري ميكنم usp port كامپيوترم كار نميكنه.وقتي به ان مثلا موبايل را وصل ميكنم.پيغام ميدهد كه موبايل در حالت شارژ ميباشد.در ضمن ويندوزه من اكس پيه professional ميباشد كمك.مرسي

Aloneboy
08-03-2009, 15:21
با سلام: من هر كاري ميكنم usp port كامپيوترم كار نميكنه.وقتي به ان مثلا موبايل را وصل ميكنم.پيغام ميدهد كه موبايل در حالت شارژ ميباشد.در ضمن ويندوزه من اكس پيه professional ميباشد كمك.مرسي
دوست عزیز شما نباید سوالتون در تاپیکی که من ایجاد کردم بپرسید باید در تاپیک اصلی سوالتون رو مطرح کنید

DJ POLESTAR
08-03-2009, 23:53
سیستم خودم با اینکه پایین تره (یک گیگ رم مادربورد اینتل و پردازنده 3 گیگ اینتل ) ولی موقعی که کاری انجام نمیدم پردازنده فوقش تا 1 تا 2 % کار کنه ولی یه سیستم تازگی یکی از دوستان خریده با دو گیگ رم و مادربورد ایسوز حدود 300 و یه پردازنده ای ام دی بالا فک کنم 9850 یا برعکس گفتم 8950 خریده کل سیستم یک و 400 دراومده اما با اینکه مطمئن هستم هیچ ویروسی نداره 20 تا 25% پردازنده کار می کنه مشکل از کجاست؟
(ویندوز عوض کردیم و انتی ویروس 2009 نورتون همراه با جدیدترین اپدیت هم نصب کردیم و هیچ ویروسی پیدا نکرده)
دوست عزیز احتمالا شرکتی که این سیستم رو به شما داده روش نرم افزار سنگینی چون فتوشاپ CS3 یا...(الان حضور ذهن ندارم یکی یکی توضیح بدم) و همین طور خود اون نورتون 2009 کلی از فضای رم و پردازه زو اشکال میکنند. شما باید Control+alt+delete پروکسستونو چک کنید ببینید کدوم برنامه جایه بیشتری اشکال کردن که اگه لازمشون نداشتین end Process کنید.
به کمک نرم افزارهایی چون TuneUp Utilities یا system Michanic و... بطور خیلی ساده همراه با آیکن نرم افزار اقدام به حذف برنامه از پروکسس شوید.

Hossein bandarie
09-03-2009, 09:22
داخل Task Manager نگاه كنيد ببينيد كدوم پروسه است . احتمال Spy ware ( ويروس نه ) هم هست .