مشاهده نسخه کامل
: ااBadaboom Media Converter اا تبدیل فرمت های ویدیویی توسط کارت های گرافیک NVIDIA اا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F)
Badaboom Media Converter به راحتی فایل های ویدیو یا DVD های شما رو به فرمت های دلخواهتون برای iPhone, iPod, Apple TV, YouTube, PSP, XBOX 360, PlayStation 3 و هر رزولوشن و تنظیماتی که شما بخواهید (تا 1080p) تبدیل می کنه. خب تا اینجا که مثل همه برنامه های دیگه است! ولی Badaboom Media Converter چیزی بالاتر از یک Media Converter معمولی و ساده به حساب میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که Badaboom Media Converter رو از بقیه برنامه های مشابه متمایز می کنه نحوه انجام Conversion هست که کمی با بقیه تفاوت داره.
اکثر برنامه ها برای Convert کردن ویدیو ها از قدرت CPU شما استفاده می کنند که هم باعث میشه لود CPU شما بالا بره و عملکرد سیستم شما موقع Conversion در برنامه های دیگه (Media Player, Web Browser, ...) به شدت پایین بیاد و هم این عملیات Conversion مدت خیلی زیادی طول بکشه. مثلا Convert کردن به یک ویدیو یک ساعته 720p در اکثر سیستم های معمولی با برنامه های عادی به چند ساعت هم ممکنه برسه.
Badaboom Media Converter از شیوه به کل متفاوتی استفاده می کنه. این برنامه به جای استفاده از CPU در تبدیل فایل های ویدیویی از GPU کارت گرافیک شما استفاده می کنه. کارتهای گرافیک فعلی با قابلیت فوق العادشون در پردازش موازی (توسط NVIDIA CUDA) می تونند عملیات Conversion رو با سرعتی بسیار بالاتر از CPU انجام بدن به علاوه اینکه CPU شما برای انجام سایر Application ها کاملا آزاد خواهد بود. مثلا شما موقع Conversion به راحتی می تونید فیلم نگاه کنید و همزمان یک فایل رو هم Compress کنید، یا همراه وب گردی آهنگ هم گوش کنید و CD هم رایت کنید بدون اینکه به Conversion شما لطمه ای وارد بشه یا سرعت سیستمتون پایین بیاد.
توضیحات بیشتر در سایت برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F%3Fq%3Dnode%2F1)
مواد لازم برای استفاده از Badaboom Media Converter:
فقط یک کارت گرافیک NVIDIA Geforce 8 یا سری های جدیدتر.
دانلود همراه با کرک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود آخرین نسخه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اماستیاف
05-03-2009, 13:22
اگر اینجوری باشه که خیلی عالیه.
من اکثر فیلمام رو به Mp4 تبدیل میکنم و توی گوشی میبینم.خیلی کار زمانبریه.
حالا اینو تست میکنم.
فقط اگر ممکنه لینک دانلود با کرکشو اصلاح کنید و یک جای دیگه آپلود کنید
هی میگه بعدا تلاش کنید
The limit of traffic for your country is exceeded. Please retry later.
اگر اینجوری باشه که خیلی عالیه.
من اکثر فیلمام رو به mp4 تبدیل میکنم و توی گوشی میبینم.خیلی کار زمانبریه.
حالا اینو تست میکنم.
فقط اگر ممکنه لینک دانلود با کرکشو اصلاح کنید و یک جای دیگه آپلود کنید
هی میگه بعدا تلاش کنید
the limit of traffic for your country is exceeded. Please retry later.
لینک تبدیل شد به رپیدشر.
iraniran2
06-03-2009, 02:07
آرمان عزيز، به نظر شما به خاطر اين تكنولوژي هم كه شده، بهتر نيست در هنگام خريد كارت گرافيك فقط به كارتهاي nvidia فكر كنيم.
البته شنيدم كارتهاي ati هم يه تكنولوژي مشابه همين كودا داره؟ ولي فكر كنم برنامههايي كه با كودا سازگاره تعدادش در حال حاضر بيشتره. نظر شما چيه؟ (از اينكه سوالم زياد ربطي به اين تاپيك نداره عذر ميخوام)
آرمان عزيز، به نظر شما به خاطر اين تكنولوژي هم كه شده، بهتر نيست در هنگام خريد كارت گرافيك فقط به كارتهاي nvidia فكر كنيم.
البته شنيدم كارتهاي ati هم يه تكنولوژي مشابه همين كودا داره؟ ولي فكر كنم برنامههايي كه با كودا سازگاره تعدادش در حال حاضر بيشتره. نظر شما چيه؟ (از اينكه سوالم زياد ربطي به اين تاپيك نداره عذر ميخوام)
ATI Stream که رقیب NVIDIA CUDA هست مدتیه عرضه شده و پیشرفت های خوبی هم داشته. البته مشخصه که هنوز به پختگی CUDA نیست و بین برنامه نویس ها هم محبوبیت CUDA رو نداره. ولی داره پیشرفت می کنه.
ATI هم یک Media Converter مشابه Badaboom داره به اسم ATI Avivo Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که از طریق Stream Processor ها Conversion رو انجام می ده. من تجربه کار کردن با ATI Video Converter رو فقط در حد تست دارم برای همین بهتره یکی از دوستان که بیشتر ازش استفاده کرده اون رو معرفی کنه.
Badaboom™ takes a fundamentally different approach to video format conversion from other solutions. Instead of performing format conversion on the CPU, it harnesses massively parallel GPUs from NVIDIA. By using the power of the GPU, the time required for video conversion is reduced. As an added bonus, you can still use the CPU for normal everyday tasks such as email and internet browsing. Anyone can now painlessly convert video between formats including AVCHD, leaving more time to enjoy the video and eliminating the frustration of video conversion delays. Not only is the Badaboom™ Media Converter fast and easy to use, it provides high quality output (up to 1080p!) to keep your videos looking crisp and clear.
Home
Badaboom.v1.1.1.194_CRKEXE-FFF
App + crack
میرور رپید پست بالا :
bleu2u4u
09-03-2009, 22:42
یعنی این برنامه تو کامپیوتر من که ati دارم کار نمیکنه
سلام
منم میخواستم بدونم با کارتهای سری قدیمی انویدیا کار نمیکنه ؟
مثلا 7900 ؟
نه, چون توی این سری قابلیت cuda در هسته ها پشتیبانی نمیشه !
________
من برنامه رو نصب کردم ولی هنوز تست نکردم ...
یعنی این برنامه تو کامپیوتر من که ati دارم کار نمیکنه
خیر کار نمی کنه.
سلام
منم میخواستم بدونم با کارتهای سری قدیمی انویدیا کار نمیکنه ؟
مثلا 7900 ؟
سلام
نه
فقط کارتهای گرافیک CUDA Enabled می تونند از این برنامه پشتیبانی کنند (سری Geforce 8 به بعد)
bleu2u4u
11-03-2009, 02:37
اسم برنامه ای که برای قابلیت مشابه cuda در کارتهای ati است چه می باشد
اسم برنامه ای که برای قابلیت مشابه cuda در کارتهای ati است چه می باشد
مراجعه کنید به پست شماره 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک:
ATI Stream که رقیب NVIDIA CUDA هست مدتیه عرضه شده و پیشرفت های خوبی هم داشته. البته مشخصه که هنوز به پختگی CUDA نیست و بین برنامه نویس ها هم محبوبیت CUDA رو نداره. ولی داره پیشرفت می کنه.
ATI هم یک Media Converter مشابه Badaboom داره به اسم ATI Avivo Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nology%2Favivo%2Ftechnology.html) که از طریق Stream Processor ها Conversion رو انجام می ده. من تجربه کار کردن با ATI Video Converter رو فقط در حد تست دارم برای همین بهتره یکی از دوستان که بیشتر ازش استفاده کرده اون رو معرفی کنه.
ali_ranger22
11-03-2009, 10:41
آرمان جان خودت Badaboom رو تستش کردی ؟ سرعتش چطوریه ؟
سرعت عالی و کیفیت تبدیل فوق العاده
فیلم بلوری 720p در مدت 25 دقیقه به mp4 تبدیل شد با کارت گرافیک 9800
این جالب ترین مطلبی بود که تا به حال دیدم!!
با ati کار کردید سرعتش چطوره مثلا یه 4670 از cpu دوهسته ای سریع تره؟؟
یا با بالا بودن نوع کارات گرافیک سرعتش هم بیشتر میشه؟
یا هر اطلاع دقیق تری؟؟((مقایسه ati , nvidia)) تو این زمینه ؟؟
خیلی ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین جا رو کامل ببینید!
نوشته با cpu بالاتر سرعته انکد کردنه کارت ati از انویدیا بیشتره
در عوض انویدیا cpu کمتری اشغال میکنه
ATI Avivo Video Converter Does Not Support Stream
فقط منظورش رو از این جمله نفهمیدم!!؟
دوست عزیز این مسائل ارتباطی به این تاپیک نداره. به موضوع تاپیک دقت کنید می بینید که این تاپیک برای معرفی برنامه Badaboom Media Converter ایجاد شده نه صحبت درباره ATI و NVIDIA و مقایسه اشون در این زمینه.
سوالی درباره این تکنولوژی دارید در انجمن کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید. اگه قصد صحبت درباره ATI Avivo Media Converter دارید یک تاپیک جدید برای این برنامه ایجاد کنید. صحبت های شما کاملا بی ارتباط با موضوع تاپیک است.
avecina.ir
28-03-2009, 14:08
سلامم..
فقط کارتهای گرافیک CUDA Enabled می تونند از این برنامه پشتیبانی کنند (سری Geforce 8 به بعد) توووی این صفحه که میگم زیر قسمت Supported GPUs لیست پردازنده های گرافیکی رایج که از CUDA پشتیبانی میکنن را نوشته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی جای سوال پیش میاد که چرا nvidia.com هم مثلن 9600M GT را بعنوان CUDA Enabled تایید کرده ولی صفحه ی زیر تایید نکرده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسمت راستش Mobile GPUهای رایج را لیست کرده......GPUهای کلاس3 که هیچ....کلاس2 هم جز GeForce 9700M GT بقیه طبق مشخصاتشون که نوشته شده هیچکدوم از CUDA پشتیبانی نمیکنن!!.....توی کلاس 1 هم از GeForce 9700M GTS به پایین جزوش نیستن
سلامم..
توووی این صفحه که میگم زیر قسمت Supported GPUs لیست پردازنده های گرافیکی رایج که از CUDA پشتیبانی میکنن را نوشته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی جای سوال پیش میاد که چرا nvidia.com هم مثلن 9600M GT را بعنوان CUDA Enabled تایید کرده ولی صفحه ی زیر تایید نکرده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسمت راستش Mobile GPUهای رایج را لیست کرده......GPUهای کلاس3 که هیچ....کلاس2 هم جز GeForce 9700M GT بقیه طبق مشخصاتشون که نوشته شده هیچکدوم از CUDA پشتیبانی نمیکنن!!.....توی کلاس 1 هم از GeForce 9700M GTS به پایین جزوش نیستن
وقتی سایت NVIDIA تایید می کنه یعنی پشتیبانی میشه. اگه این سایت که سایت رسمی NVIDIA نیست بگه پشتیبانی نمی کنه مشخصه اشتباه می کنه. گرچه در اون سایت چیزی درباره پشتیبانی 9600M GT از CUDA گفته نشده نه اینکه بگه پشتیبانی نمی کنه.
در این صفحه NVIDIA محصولات CUDA Enabled رو نوشته که Geforce 9600M GT رو هم شامل میشه:
در این قضیه اطلاعات سایت NVIDIA سند هست نه اطلاعات سایت Notebookcheck !
+
این مبحث ارتباطی به این تاپیک نداره. در صورتی که سوالی یا نکته مبهمی درباره پشتیبانی قطعات خاصی از CUDA دارید در محل مناسب (انجمن کارت گرافیک) مطرح کنید.
نرم افزار بادابوم انویدیا از اختصاصی ای ام دی خروجی و عملکرد بهتری دارد(هر چند کندتر و غیر رایگان است).
نرم افزار ای ام دی با محصولات انویدیا هم عمل می کند. به طور خلاصه نرم افزار تبدیل شرکتی دیگر از چیپ گرافیکی این شرکت بهتر استفاده کرده ـ سایبرلینک.
hamham hami
11-05-2009, 17:38
سلام من از این نرم افزار استفاده میکنم و واقعا خوبه اما یه سوال پیش اومد برام
فناوری و تکنولوژی ساخت توی سرعت این نرم افزار تاثیر داره؟
من با یه 9600 امتحان کردم
با یه 275 یا 285 سرعت بالا تر میره یا نه؟
باور خودم اینه که میره.....
H M R 0 0 7
12-05-2009, 00:18
ممنون آرمان جان
یه سوال که شاید بی ربط باشه ولی یکم ربط داره
قبلا شنیدم میخوان GPu رو جایگزین CPU کنن.قضیش به کجا رسید؟
راسی اگه دیدی زیادی بی ربطه در جا پاکش کن :دی
سلام من از این نرم افزار استفاده میکنم و واقعا خوبه اما یه سوال پیش اومد برام
فناوری و تکنولوژی ساخت توی سرعت این نرم افزار تاثیر داره؟
من با یه 9600 امتحان کردم
با یه 275 یا 285 سرعت بالا تر میره یا نه؟
باور خودم اینه که میره.....
صد درصد موثره.
هر چقدر تعداد Stream Processor ها بیشتر باشه و معماری GPU جدیدتر و بهتر باشه عملکردشون در CUDA بهتره.
ممنون آرمان جان
یه سوال که شاید بی ربط باشه ولی یکم ربط داره
قبلا شنیدم میخوان GPu رو جایگزین CPU کنن.قضیش به کجا رسید؟
راسی اگه دیدی زیادی بی ربطه در جا پاکش کن :دی
جایگزین نمیشه ولی فعلا یک سری از محاسبات رو که قبلا با CPU انجام میشد الان با GPU انجام میدن.
برای اطلاعات بیشتر درباره GPGPU تحقیق کنید:
Badaboom Media Converter 1.1.1.194 | 10.3MB
Badaboom v1.2.0.53 FRENCH setup + crack by TrapZero / FFF
English language is present - select it when installing
saeed774
17-06-2009, 13:12
Badaboom Media Converter 1.1.1.194 | 10.3MB
دوستان نود4 اين برنامه رو ويروس ميشناسه . W32/injector.PZ Trojan
از دوستاني كه از اين لينك برنامه رو دان كردن و نصب كردن و مشكل خاصي براشون پيش نيومده ، راهنمايي كنن تا منم برنامه رو نصب كنم .
دوستان نود4 اين برنامه رو ويروس ميشناسه . W32/injector.PZ Trojan
از دوستاني كه از اين لينك برنامه رو دان كردن و نصب كردن و مشكل خاصي براشون پيش نيومده ، راهنمايي كنن تا منم برنامه رو نصب كنم .
Badaboom.v1.2.0.85_CRKEXE-FFF
Setup + cracked,
Unforgiven
21-06-2009, 23:39
Badaboom.v1.2.0.85_CRKEXE-FFF
Unforgiven
29-06-2009, 19:06
Badaboom.Pro.v1.2.0.85-TE
FlightMedia
18-07-2009, 08:28
Badaboom.Pro.v1.2.0.85-TE
سلام
من اين برنامه رو دانلود و رو نوت بوكم نصب كردم ولي وقتي اون رو اجرا ميكنم با پيغام بلو اسكرين و رست شدن ويندوز مواجه ميشم
وقتي syscheck رو اجرا ميكنم اينا رو مينويسه
کرکر تو nfo نوشته این برنامه خیلی باگ داره و اینا به باگهای خود برنامه مربوطه.
mahtabjoon
08-10-2009, 01:53
سلام
راه وروش ایینه کردن دیسک.
که از چه طریقه ای می شود این را انجام داد
متشکرم.
Badaboom 1.2.1.74
میرور رپیدشر :
night lord
15-10-2009, 01:40
Features:
. Input video formats - MPEG2, H.264, RAW*, HDV**, AVCHD**
. Input audio formats - AC-3, MP2, PCM
. Input file types - .m2v, .mpg, .vob, .avi*, .trp, .ts, .m2t, .m2ts, .mpeg, .mts
. Input resolutions supported - 1920x1080 and below
. Output video formats supported - H.264 (MP4) Baseline Profile
. Output audio formats - AAC-LC (2 channel)
. Output resolutions supported - 1280x720 and below
. Hardware compatibility - Badaboom is compatible with all CUDA enabled NVIDIA GPUs which are described on the NVIDIA site.
. Software compatibility - Badaboom currently supports Microsoft Windows only. Windows Vista 32, Windows Vista 64, Windows XP 32 and Windows XP 64 are supported
*RAW 4:2:0 only
**H.264 decoding only supported with NVIDIA G84 or later cards
من وقتی یک ویدیو رو بوسیله ی badaboom به mp4 تبدیل می کنم، کیفیت صدا به شدت پایین میاد و در صدا خش و noise زیادی وجود داره حتی در بالاترین کیفیت. مشکل از کجاست؟
sepinood1
24-11-2009, 17:38
در هنگام نصب نرم افزار نباید آنلاین باشید .. بعد از نصب محتویات پوشه ی کرک برنامه رو در فولدری که نرم افزار رو نصب کردید بریزید ...!
Badaboom 2.0.0.128 | 34.3 MB
Unforgiven
22-04-2011, 16:00
Badaboom.v2.0.0.128-TE
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.