ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سئوال

Oracle_Eldorado
05-03-2009, 11:44
با سلام .
من امروز داشتم یه گشتی تو دنیای موبایل میزدم به چند سئوال برخوردم .
اول از همه اینه که تو مقایسه N73 و W960 اینطوری نوشته :

N73 : پلی فونیک 64 کاناله
W960 : پلی فونیک 40 کاناله

اینا یعنی چی و کدوم بهتره ؟

سئوال دیگه اینه که در مورد دوربین ، بزرگ نمایی N73 رو زده 20 برابر .
مال W960 رو زده 3.2 برابر !
کدوم بهتره ؟

یه سئوال دیگه اینه که تو قسمت ابزار گوشی ، Edge و HSCSD داره .
خواستم ببینم اینا چی هستن .

ممنون میشم جواب بدین . :11:

Legend
05-03-2009, 11:52
سلام
مورد اول که فکر کنم مربوط به تفکیک صدا خروجی اسپیکر هاست...واسه 73 گویا بهتره...

اون بزرگنمایی اصلا" به دردت نمیخوره پس روش حساب نکن...چه 2 برابر...چه 20 برابر...زوم دیجیتال جز کم کردن کیفیت عکس حاصلی نداره...میتونی عکس رو بندازی و بعد از رو عکس زوم کنی..

این 2 هم قابلیت های ارتباطی به سرعت های بالا هستند که تو ایران کاربردی ندارند...

شاد باشی:40:

Oracle_Eldorado
05-03-2009, 12:16
سلام
مورد اول که فکر کنم مربوط به تفکیک صدا خروجی اسپیکر هاست...واسه 73 گویا بهتره...

اون بزرگنمایی اصلا" به دردت نمیخوره پس روش حساب نکن...چه 2 برابر...چه 20 برابر...زوم دیجیتال جز کم کردن کیفیت عکس حاصلی نداره...میتونی عکس رو بندازی و بعد از رو عکس زوم کنی..

این 2 هم قابلیت های ارتباطی به سرعت های بالا هستند که تو ایران کاربردی ندارند...

شاد باشی:40:

پس این همه تعریف از کیفیت صدای w960 میکنن ، از n73 کمتره ؟!!!
!×!
منم میدونم به درد نمیخوره . فقط خواستم ببینم کدوم بیشتره .
!×!
خوب میشه یه توضیح بدی که چی هستن ؟

:11:

Matrix.V8
16-03-2009, 12:12
N73 : پلی فونیک 64 کاناله
W960 : پلی فونیک 40 کاناله

دوست عزیز صدای w960 از نظر کیفیت از n73 بهتره شک نکن. البته تو بلندی صدا n73 بیشتره.

اما در مورد کانالهای پولی فونیک... ببین ما دو نوع زنگ موبایل داشتیم قبلا ( منظورم وقتیه که هنوز گوشی ها mp3 پخش نمیکردن ) زنگهای مونوفونیک و زنگهای پولی فونیک... زنگهای مونوفونیک متشکل از فقط یک نوع صدا بودن. همین گوشی های قدیمی نوکیا مثل 3310 که زنگشون فقط یه نوع صدا داره. اما زنگهای پولی فونیک چندین صدای مختلف رو ساپورت میکنن. گوشی های جدیدتر مثل 1100 و ... که زنگشون چند صدای متفاوت داره... خوب به تعداد اون صداهای متفاوت که ساپورت میکنه میگن کانال... مثلا 64 کانال یعنی 64 صدای متفاوت رو تو زنگ موبایل ساپورت میکنه و ... البته این مورد فقط برای فایلهای midi .... و ربطی به زنگهای mp3 نداره... خلاصه کنم چیز زیاد مهمی نیست. یعنی وقتی تو میتونی یه فایل mp3 رو بزاری واسه زنگ موبایلت دیگه چه اهمیتی داره گوشیت فایل mid با 64 کانال رو ساپورت کنه یا 42....

دو تا سوال دیگه ت رو هم دوست خوبمون جواب کاملا درست رو دادن...

Matrix.V8
16-03-2009, 19:40
دوست عزیز صدای w960 از نظر کیفیت از n73 بهتره شک نکن. البته تو بلندی صدا n73 بیشتره.

اما در مورد کانالهای پولی فونیک... ببین ما دو نوع زنگ موبایل داشتیم قبلا ( منظورم وقتیه که هنوز گوشی ها mp3 پخش نمیکردن ) زنگهای مونوفونیک و زنگهای پولی فونیک... زنگهای مونوفونیک متشکل از فقط یک نوع صدا بودن. همین گوشی های قدیمی نوکیا مثل 3310 که زنگشون فقط یه نوع صدا داره. اما زنگهای پولی فونیک چندین صدای مختلف رو ساپورت میکنن. گوشی های جدیدتر مثل 1100 و ... که زنگشون چند صدای متفاوت داره... خوب به تعداد اون صداهای متفاوت که ساپورت میکنه میگن کانال... مثلا 64 کانال یعنی 64 صدای متفاوت رو تو زنگ موبایل ساپورت میکنه و ... البته این مورد فقط برای فایلهای midi .... و ربطی به زنگهای mp3 نداره... خلاصه کنم چیز زیاد مهمی نیست. یعنی وقتی تو میتونی یه فایل mp3 رو بزاری واسه زنگ موبایلت دیگه چه اهمیتی داره گوشیت فایل mid با 64 کانال رو ساپورت کنه یا 42....

دو تا سوال دیگه ت رو هم دوست خوبمون جواب کاملا درست رو دادن...

R@R#M@N
28-03-2009, 11:52
ضمن تایید پست بالا !! کلآ شما به این 64 یا 72 یا 40 و... توجه نکن
همونطور که گفتن فقط و فقط باسه آهنگهای میدی هست که الان از مد افتادن و هیچ ربطی به کیفیت آهنگهای mp3 ندارن

shahshahani
04-04-2009, 07:40
سلام
Edge قابلیت اتصال و دانلود با سرعت بیشتر ( حدود دو برابر ) سرعت معمول با جی پی آر اس هستش که بعضی از گوشی ها دارن. اهمیتش وقتی روشن میشه که مثلا همراه اول یا ایرانسل بگن آخر هفته ها اینترنت مجانیه... اونوقته که گوشیهای Edge دار برتری خودشون رو به بقیه تحمیل میکنن و گوشیهای دیگه به خاطر ترافیک زیاد شبکه نمیتونن وصل بشن ولی این گوشی ها وصل میشن.

قابلیت HSCSD تقریبا دیگه منسوخ شده و منظور استفاده از اینترنت بوسیله موبایل به روش Dial up است.یعنی اینکه شما بتونی مثل تلفن ثابت به یه جا زنگ بزنی و به اینترنت وصل بشی.دیگه با اومدن GPRS این قابلیت اهمیت چندانی نداره.
البته این در حد معلومات من بود. شایدم درست نباشه.
موفق باشی.