مشاهده نسخه کامل
: پسورد برای wlan
سلام...من برنامه ای برای پیدا کردن پسورد wlan می خوام..چون برای استفاده از شبکه به من این پیغام رو داد wep key for wireless
و از یکی 2نفر که پرسیم گفتن باید با برنامه پسورد رو پیدا کنم.ممنون ..یا علی
ehsankalak
04-03-2009, 18:17
پسوردی رو که تو کانفیگ کارت شبکه وایرلس ذخیره شده یا نه پسوردی رو که رو هواست ؟؟ یکم واضحتر plz !!
راستشو بخواین من اولین باره ازش استفاده می کنم..ومنظورتون رونمی فهمم ..فقط من وقتی شبکه رو پیدا کردم بعدش از من یه چیزی مثل پسورد میخواست.
ehsankalak
04-03-2009, 19:41
ok پس احتمالا پروژه وایرلس هکینگ هست!! ( با اسکن کردن یه شبکه پیدا کردی حالا میخوای بهش وصل بشی ولی ازت پسورد میخواد درسته ؟) ببین دوست عزیز اولا اینجور بحثا توی این فروم ممنوع هست درثانی wep یا wpa کرکینگ یه خورده مشکله ! پس بیخیالش بشی بهتره !
دوست عزیز بعضی مکان ها یا شرکت هایی هستند که برای کارکنانش لن گذاشتند . توی بعضی از مکان های عمومی هم هست مثل فرودگاه ها که رایگانه ! ولی برای شرکت ها هر شخصی که به لن احتیاج داره میتونه یه پسوورد اختصاصی برای خودش بگیره و هر کسی نتونه از خدماتش استفاده کنه .
خب این طور که معلومه باید فعلا بی خیال این قضیه بشم..به هرحال ممنون...یاعلی
البته شما میتونی به جاهایی بری که لن رو به صورت رایگان قرار میدن مثل فرودگاههای بین المللی !
shahshahani
08-03-2009, 11:18
اوووووووه تا اونجا بره بيچاره واسه وايرلس؟
بابا مجتمع پايتخت هم ميتوني بري...اونجا هم وايرلس ميدن رايگان.البته اگه تهران تشريف داريد.
موفق باشي.
mohsenamira
17-01-2011, 19:41
سلام.برای من یک دردسر درست شده.تو ویندوز 7 هر موقع میخوام از وای فای مادربردم استفاده کنم از من پسورد می خواد،پسوردشو پیدا نمی کنم.پسوردشو ندارم.برنامه ای است که بشه پسوردشو پیدا کنه. motherboard: M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition
rezaa_gh
18-01-2011, 20:18
بیخیال بشی بهتره چون پسورد میزارن که هر کسی استفاده نکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.