ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: آیا استفاده از unicode UTF-8 برای ذخیره سازی فایل ها ممکنه موجب دردسر بشه؟ ?!؟

DaRiOuShJh
04-03-2009, 16:23
میگم اگه فایل ها رو با utf-8 ذخیره کنیم ممکنه رو هاست های مختلف به مشکل بخوره؟
یعنی مثلا یه هاستی ساپورت نکنه؟

eAmin
04-03-2009, 17:26
میگم اگه فایل ها رو با utf-8 ذخیره کنیم ممکنه رو هاست های مختلف به مشکل بخوره؟
یعنی مثلا یه هاستی ساپورت نکنه؟
نه آخه به خود هاست که ربطی نداره، ولی توی php فکر کنم بعضی جاها گیر بده، دقیق نمی دونم کجاش!

neopersia
04-03-2009, 21:44
به هاست که ربطی نداره ولی با بعضی توابع php مثل session_start و header مشکل جدی پیدا میکنه.
بهترین فرمت برای فایلهای php اینه:
utf-8 without BOM!

DaRiOuShJh
04-03-2009, 22:49
اخه من امتحان کرده وبدم قبلنا
مثلا اون webng با بعضی فایل ها که utf بودن مشکل پیدا میکردو عجق مجق نشون میداد!

utf-8 without BOM!

این چی بیده خوردنیه؟

neopersia
05-03-2009, 00:07
ها ای BOM یا همون Byte Order Mark یه چند تا کاراکترن که بعضی نرم افزارای ویندوز مثل نوت پد وقتی که فایل رو با فرمت utf-8 ذخیره میکنن اول فایل میزارن که بفهمن اون فایل انکودینگش utf-8 ه
البته خوب این کاراکترها توی ویرایشگرهای معمولی دیده نمیشن ولی php اونا رو میخونه و چون خارج از تگ <?php هستن اونا رو میفرسته برای کاربر. مشکلم از همینجا شروع میشه چون یه تعداد از توابع php هستن که باید قبل از ارسال هر گونه اطلاعاتی به کاربر فراخوانی بشن.
من توی همه نرم افزارایی که کار کردم توی قسمت تنظیمات انکودینگ فایل این utf-8 without BOM رو داشتن (یعنی utf-8 بدون اون کاراکترای اضافی) حالا این تنظیمات یا توی تنظیمات کلی برنامه هست یا توی پراپرتیز فایل یا از طریق منوهای برنامه میشه اونو انتخاب کرد!

DaRiOuShJh
05-03-2009, 02:24
آهر دیدمشون
یه 6-7 تا کاراکتره که عجق مجق نشون میده!

این webng ]م بعضی اوقات که قاط میزد اینا رو نشون میداد

خوب حالا باید با چه برنامه ای با این فرمت utf-8 without BOM ذخیره کرد فایل رو؟

neopersia
05-03-2009, 09:05
فقط برنامه های صرفاً ویندوزی فکر کنم نداشته باشن :31:
دریم ویور داره. ++Nopepad داره. phpdesigner داره zend studio داره. NetBeans IDE داره ...
تا جایی که کار کرده بودم و یادم بود برنامه ها رو نوشتم حالا بگو کدوم یکی رو داری تا بگم چطوری انکودینگشو تنظیم کنی :31:

DaRiOuShJh
05-03-2009, 13:27
هه هه هه!
دسته شما درد نکنه

نمیشه همینطوری یه فایل txt رو باز کرد سیوش کرد؟

اینا رو همیچ کدوم غیر از اولی ندارم اون اولی رو هم نمیدونم تو کدوم سوراخ سنبه چپوندم!

neopersia
05-03-2009, 15:50
خو بابا این کوچولو (++Nopepad) رو دانلوودش کن به درد اینکه مدام باهاش کار کنی نمیخوره ولی آچار فرانسه خوبیه حجمشم فکر کنم دو مگ بیشتر نباشه!
راحت یه منوی Format داره که همه انکودینگ فایلت رو ازش انتخاب میکنی.
غیر از اینم خیلی کاربردای دیگه داره فکر نکنم پشیمون شی از دانلودش

DaRiOuShJh
05-03-2009, 16:56
داشتمش قبلنا
آخه یه دم میپرید وسط نخوده آش میکرد خودش رو
ما نیز بر ایشان غضب گرفته! به طناب شیفت دیلت آویختیمشان!×!

حالا دوباره دانلود میکنم
مرسی یاسر جان

راستی اون موضوعه هاسته چی شد؟ گرفتی یا خشکه حساب کردی؟

neopersia
06-03-2009, 02:03
قرار شد دو گیگ هاست ریسلری بگیرم پشتیبانیش رو هم خودشون انجام میدن من فقط بفروشم بعلاوه یه پلن هاستینگ برای سایت خودم :31:
آخه الانم دارم یه سایت بزرگ برای همونا درست میکنم که خیلی میخوان روش سرمایه گذاری کنن این جور که مشخصه برا همین میشه گفت بهشون اعتماد پیدا کردم
منم که فعلاً سایت دو تا از مشتریام رو با همین هاسته پیش طراحی کردم یعنی پیش پرداختشو گرفتم که طراحی کنم:31: :دی

راستی این نوت پد پلاس پلاسه که بیچاره فضول نبود چرا پاکش کردی؟ تنظیماتش رو دستکاری میکردی درست میشدا! من که پرتابلشو دارم اصلاً تو هیچی دخالت نمیکنه نصبیاشم داشتم فضولی نمیکردن!