PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ]چندتا سوال در مورد اتصال به adsl با كابل lan

behnam_tr
04-03-2009, 16:15
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز.......

من چند روزه كه آكانت adsl گرفتم ولي نميتونم درست كانكت بشم....

من وقتي مودم رو با كابل lan به كامپيواتر وصل كردم به صورت اتوماتيك local arae connection كه از قيل در سيستم وجود داشت فعال شده و من بدون اينكه كانكشني بسازم ميتونستم برم تو وب سايت ها و حتي دانلود هم بكنم ...در واقع يه جورايي كانكت هستم....!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:10:حالا سوالم اين هست كه بايد اين جوري كانكت شد يا علاوه بر اين بايد يه كانكشن adsl هم بسازم و با اون هم كانكت بشم...

اينم بگم كه هنوز درايور مودم رو نصب نكردم.....

:10:و يه سوال ديگه اينه چراغ adsl data بايد ثابت باشه يا چشمك زن ؟؟ چراغ ethernet چطور ؟؟؟

اگه لطف كنيد كنيد و جواب بديد ممنون ميشم.....

♥ Pegah ♥
04-03-2009, 16:41
سیستم لن طوریه که به صورت اتوماتیک کانکت میشه و دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست و کارت شبکه وجود داره
تنها مودم های تک کاربر یا DSL هستن که نیاز به ساخت کانکشن PPPoE یا .. دارن
DSL Status همیشه چشمک میزنه و مشکلی نیست ولی ethernal تا اونجا که من دیدم ممکنه نوسان داشته باشه ولی چشمک نه ( شاید مودمتون اینطوریه ... زیاد چشمک زدن مهم نیست )

یعنی Plug & Play هست مودمتون ؟ بعید میدونم ... پس درایور مودم و پیکره بندی رو مطابق راهنمای مودم نصب کنید
موفق باشید

ehsankalak
04-03-2009, 17:03
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز.......

من چند روزه كه آكانت adsl گرفتم ولي نميتونم درست كانكت بشم....

من وقتي مودم رو با كابل lan به كامپيواتر وصل كردم به صورت اتوماتيك local arae connection كه از قيل در سيستم وجود داشت فعال شده و من بدون اينكه كانكشني بسازم ميتونستم برم تو وب سايت ها و حتي دانلود هم بكنم ...در واقع يه جورايي كانكت هستم....!!
:10:حالا سوالم اين هست كه بايد اين جوري كانكت شد يا علاوه بر اين بايد يه كانكشن adsl هم بسازم و با اون هم كانكت بشم...

اينم بگم كه هنوز درايور مودم رو نصب نكردم.....

:10:و يه سوال ديگه اينه چراغ adsl data بايد ثابت باشه يا چشمك زن ؟؟ چراغ ethernet چطور ؟؟؟

اگه لطف كنيد كنيد و جواب بديد ممنون ميشم.....

سلام دوست عزیز و مبارکه :31:
شما وقتی کانکت هستی دیگه نیاز به ساختن کانکشن نداری چون کانکشن pppoe وقتی میسازن که با استفاده از usb مودمتو به کامپیوتر وصل کرده باشی پس درحال حاضر نیازی به usb نداری ( Ethernet هم نویزش کمتره هم قطعیش ) درباره چراغ های مودتمت هم بستگی به مودم داره ولی کلا چراغ Ethernet وقتی که مودم به pc وصله باید همیشه روشن باشه ! چراغ adsl هم تا وقتی خط رانژه نشده چشمک زنه وقتی رانژه شد ثابت میشه !!
چراغ data هم موقع send و receive چشمک میزنه !!
البته بازم بسته به نوع مودم فرق داره چون بعضی مودم ها دوتا چراغ دارن ولی درکل زیاد رو این چیزا زوم نکن !

موفق باشی

behnam_tr
04-03-2009, 17:19
سیستم لن طوریه که به صورت اتوماتیک کانکت میشه و دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست و کارت شبکه وجود داره
تنها مودم های تک کاربر یا DSL هستن که نیاز به ساخت کانکشن PPPoE یا .. دارن

ok:11::11::11:

DSL Status

:20:الان ethernet آروم گرفته و گاه گاهي چشمك ميزنه.......

اين يعني چه ؟؟؟؟؟:41::41:

behnam_tr
04-03-2009, 17:23
1- سلام دوست عزیز و مبارکه :31:
2- شما وقتی کانکت هستی دیگه نیاز به ساختن کانکشن نداری چون کانکشن pppoe وقتی میسازن که با استفاده از usb مودمتو به کامپیوتر وصل کرده باشی پس درحال حاضر نیازی به usb نداری ( Ethernet هم نویزش کمتره هم قطعیش )

3- درباره چراغ های مودتمت هم بستگی به مودم داره ولی کلا چراغ Ethernet وقتی که مودم به pc وصله باید همیشه روشن باشه ! چراغ adsl هم تا وقتی خط رانژه نشده چشمک زنه وقتی رانژه شد ثابت میشه !!
چراغ data هم موقع send و receive چشمک میزنه !!
البته بازم بسته به نوع مودم فرق داره چون بعضی مودم ها دوتا چراغ دارن ولی درکل زیاد رو این چیزا زوم نکن !

موفق باشی

1- مرسي مبارك هر دومون باشه........!!!:31:

2- ok

3- مودم من :: SMC (7901BRA3) ADSL2+ Combo Router

♥ Pegah ♥
04-03-2009, 17:25
ok:11::11::11:

اين يعني چه ؟؟؟؟؟:41::41:

یعنی بدون نیاز به درایور
خود سیستم عامل و سخت افزار به صورتی هستن که باعث تنظیم شدن اتوماتیک میشن !
ولی مودم بعید میدونم اینطوری باشه !

behnam_tr
04-03-2009, 17:37
lموقع ارسال و دريافت هر دو چراغ چشمك زن هستند طبيعيه ؟؟؟؟؟

وقتي دان نميكنم و تو وب سايت ها هم نميرم در واقع زماني كه از نت استفاده نميكنم چراغ adsl data خاموش و چراغ ethernet هم روشن و هم ثابت است....

behnam_tr
04-03-2009, 17:40
یعنی بدون نیاز به درایور
خود سیستم عامل و سخت افزار به صورتی هستن که باعث تنظیم شدن اتوماتیک میشن !
ولی مودم بعید میدونم اینطوری باشه !

:10:آره دوست من من وقتي براي اولين بار مودم رو با lan به كامي جون !! وصل كردم بعد از 2 دقيقه كانكت بودم بدون اينكه چيزي رو تنظيم يا تغيير بد م.............

:21:اصلا چرا همچين چيزي امكان نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

:31:نكنه معجزه شده من نميدونم ۀ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsankalak
04-03-2009, 17:56
مودمتو از خود isp گرفتی ؟؟؟
اگه از isp گرفتی احتمالا کانفیگش کردن بهت دادن !

behnam_tr
04-03-2009, 18:10
مودمتو از خود isp گرفتی ؟؟؟
اگه از isp گرفتی احتمالا کانفیگش کردن بهت دادن !

بله از isp گرفتم اتفاقا كانفيگش هم كردن.....

ehsankalak
04-03-2009, 18:19
خوب پس جای تعجب نداره که خود به خود وصل میشه !!

lop2lop
03-02-2010, 21:53
سلام
من تازه كارم
ADSL خريدم ولي نميتونم وصل بشم
وصل ميشم به طوري كه Sent ميكنه ولي Recived نمي كنه و نه سايت باز ميكنه نه دانلود ميكنه
به نظر شما مشكلش چيه كمكم كنيد ضروريه !!!!!!!

jabi7joon
04-02-2010, 13:54
من یه tp-link گرفتم ته پورت..وصلش کردم..کوئیک استارت داشت..نکست زدم چند بار و چند تا گزینه رو درست کزدم و کانفیگ شد و بعدشم کانکت..کلا 2 دقیقه...

amironica
05-02-2010, 02:03
الان مودم های جدید که ای اس پی ها می دن اکثرا مودم روتر هستند و از همان داخل مودم کانکشن pppoe را خودش وصل می کنه که این خودش بسیار مزیته بزرگیه نسبت به مودم های قدیمی
الات تا سیستم شما بالا بیاد شما، به سرور وصل شدید و اگر مودم وایرلس داشته باشه بودن نیاز به کامپیوتر با موبال یا کامپیوتر دیگه می تونید از اینترنت استفاده کنید

lop2lop
05-02-2010, 21:17
سلام
من تازه كارم
ADSL خريدم ولي نميتونم وصل بشم
وصل ميشم به طوري كه Sent ميكنه ولي Recived نمي كنه و نه سايت باز ميكنه نه دانلود ميكنه
به نظر شما مشكلش چيه كمكم كنيد ضروريه !!!!!!!