ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ریختن فایل تصویری در iriver E100 ؟

mt33
03-03-2009, 20:31
سلام خدمت دوستان خوبم

یکی از دوستان من mp4 iriver E100 داره اما هر کاری میکنه نمیتونه فایل تصویری بریزه ؟

نحوه ریختن فایلهای تصویری در این دستگاه چطوریه ؟

باچه نرم افزاری باید تبدیل کنه ؟

یه توضیحات و راهنمایی کامل میخواستم

ممنون

aria irani
04-03-2009, 10:53
مگه نرم افزار نداره؟ با نرمافزارش اول فیلم رو تبدیل باید بکنی به رزولوشن مطولبش بعد هم بریزی .

aria irani
04-03-2009, 10:54
حالا ببینم چه جور دستگاهی هست چون من شنیدمه که ال سی دیش یه نمه ضعیف می زنه. وزاویه دیدش یکم پایینه.صداش چه جوره؟

mt33
04-03-2009, 18:47
مگه نرم افزار نداره؟ با نرمافزارش اول فیلم رو تبدیل باید بکنی به رزولوشن مطولبش بعد هم بریزی .

نه عزیزم نرم افزار نداره ،

باید با چه پسوندی باشه ؟

ممنون میشم کامل بگید

seymour
04-03-2009, 21:01
ظاهرا wmv و mpeg4 و divx ساپورت می کنه .. البته از پروفایل های خاصی از این فرمت ها و نه همه اش ...

شما می تونی از هر کانورتوری استفاده کنی (توی همین بخش چندین بار معرفی شده ان و طبیعتا توی سایت های ایرانی و خارجی هم می تونی چندین نمونه پیدا کنی) ، و البته باید این پروفایل رو رعایت کنی :

set Customized WMV Movie (*.WMV) as output profile. Set Video size to 320 x 240 and set WMV V9 as video codec. We highly recommend you convert the video files to WMV files and play on iRiver E100 because it's most compatible. If you would like to play MPEG-4 files, you can set Customized AVI Movie (*.AVI) and choose Xvid or mpeg4 as video codec and also set Video size to 320 x 240.

برنامه iRiver Plus 3 برای انتقال این فایل ها به دستگاه موجوده ... طبیعتا توی CD همراه دستگاه هست و از طریق سایت iriver هم باید بشه گرفتش ...

aria irani
04-03-2009, 21:49
سیمور راست میگه خب اگر که کانورتر نداره از نرمافزار تبدیل استفاده کنه مثلا xillosoft video convertor که دقیقا تبدیل فیلم برای iriver e100 رو هم داره یعنی یه آپشن داره که دقیقا اسم دستگات رو هم توش نوشته تبدیل ویدویو برای pmp iriver e100 من ورژن 5.0.60 رو دارم.

موفق باشید