PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : error php:Call to undefined function mysql_connect()

mrv16
03-03-2009, 19:45
با سلام
دوستان اگه ممکنه در مورد خطای زیر یه کمکی بکنید. آقا اعصابم رو خورد کرده
Call to undefined function mysql_connect()
ار php برای اتصال به my sql ، سیستم عامل xp و سرور iss استفاده می کنم.
ممنون

neopersia
03-03-2009, 22:53
باید mysql رو توی php.ini فعال کنید! یعنی سمی کولن جلوی php_mysql رو باید بردارید تا درست بشه (بعد از ریستارت کردن IIS)
البته خوب mysql هم باید نصب شده باشه و تنظیماتش درست باشه

mrv16
04-03-2009, 20:34
با سلام
neopersia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان کاری که فرمودی انجام دادم اما به قول معروف گل بود به سبزه نیز آراسته شد:
Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 82
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library './php_mysql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
حالا باید چی کار کنم؟
ممنون

Bill Gates
04-03-2009, 21:24
ماژولmysql رو پیدا نمیکنه !!!

.: محمد :.
04-03-2009, 21:38
با سلام
neopersia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان کاری که فرمودی انجام دادم اما به قول معروف گل بود به سبزه نیز آراسته شد:
Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 82
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library './php_mysql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
حالا باید چی کار کنم؟
ممنون

از نظر من :

یا آدرس اشتباه است . ( تحت هر شرایطی )
یا ماژول خراب است !
یا اصلا mysql نصب نشده ! :31::31:

تشکر //

neopersia
04-03-2009, 21:51
فکر میکنم شما آدرس پوشه اکستنشنای php رو توی path ویندوز قرار ندادید. درسته؟ احتمالاً اگه آدرس پوشه اصلی و پوشه ext که ماژولای php توش هستن رو به path اضافه کنید درست میشه.
البته من خودم تا حالا با iss و mysql امتحان نکردم ولی مشکلاتی که گفتید توی آپاچی هم پیش میاد و دلیلش هم معمولاً همونا هست که گفتم

mrv16
05-03-2009, 09:02
با لام مجدد به دوستان
اول از همه دوستان که جواب بنده را دادند تشکر می کنم
neopersia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان توی فایل php.ini من این عبارت وجود دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
; Directory in which the loadable extensions (modules) reside.
extension_dir = "./"
که من فکر می کنم باید پوشه ای به نام extension را در کامپیوترم داشته باشم و مسیر اون رو این اینجا تعریف کنم اما نمی دونم که این پوشه و محتویات اون رو از کجا می تونم پیدا کنم
اما از صحت کار mysql هیچ مشکلی وجود ندارد (یا من این طوری فکر می کنم) چون به درستی کار می کنم
با تشکر

neopersia
05-03-2009, 09:22
اون پوشه که اکستنشنای php توش قرار دارن توی پوشه اصلی php هست اسمشم هست ext
مثلاً برای من آدرسش این مدیلیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی حالا حتماً باید با iss کار کنید؟ من که هر چی با تنظیمات اینا ور برم خسته نمیشم هر دفعه هم یه چیز تازه یاد میگیرم ولی برای شروع کار بعضی وقتا یه مشکل کوچیک میتونه جلوی ادامه کار رو بگیره! به نظرم اگر بتونید از برنامه هایی مثل xampp یا wamp یا easyPHP استفاده کنید خیلی راحتتر هستید چون اینا همه تنظیمات رو خودشون انجام میدن.