مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6600 slide & fold
rozy_1500
03-03-2009, 18:16
دوستان هر مطلبی در مورد این دو گوشی دارین اینجا مطرح کنید thanks
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم خیلی از 6600 اسلاید خوشم اومده و قصد خریدنش رو داشتم
و این که کلوپی در مورد این ها پیدا نکردم
:11:
rozy_1500
03-03-2009, 18:22
راستی دوستان چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
جریان شتاب سنج که روی این گوشی نصب شده چیه؟
nokia maps چجوری کار میکنه ؟ جی پی اس داره؟
کابل اتصال به تلویزیون داره؟
این قابلیتی که 8800 داره رو اینم هست؟ منظورم نشان دادن ساعت و سایلنت گوشی با ضربه به گوشی
قیمتش الان چنده؟
در کل ارزش خریدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rozy_1500
04-03-2009, 22:15
عجب استقبال خوبی ..! :31:
Mojtaba N87
05-03-2009, 20:16
کلوپ 6600 فلد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rozy_1500
08-04-2009, 21:46
دوستان من این گوشی 6600 اسلاید رو خریدم
الان چند تا مشکل جزئی دارم:
1-هنذفری هاش به ظاهر طوری میزنه که انگار از یه گوشی اکسپرس موزیک کامل تره چون هنذفری های نخودی داره و یه ریموت کامل داره و همچنین پورت 3.5 و....
ولی کیفیت صدا تو هنذفری فوق العاده افتضاحه یعنی به حدی که انگار هنذفری پاره باشه(یا بهتر بگم مثل رادیوی تنظیم نشده فقط صدای خش خش میده)
فکر کردم مشکل از هنذفریه ! هنذفری واکمن سونی اریکسون رو گذاشتم بازم اینجوری بود
این مشکل وقتی حاد میشه که اکولایزر رو از حالت معمولی به حالت دیگه ای بذاری(مثلا پاپ راک کلاسیک یا... فرقی نمیکنه بجز نرمال همه خرابن)
البته این یه مورد یه کم از جزئی بیشتره :31:
2-باطریش خیلی تو جاش شله یعنی اگه در گوشی نگذاشته باشی و گوشی رو بر عکس کنی باطری میوفته
البته در عوضش در باطریش خیلی سفت و محکمه
3-سنسورش به ضربه ضعیف حساس نیست و باید ضربه تا حدودی محکم به گوشی بزنیم تا فعال بشه که من یه کمی از این جریان میترسم(برا همین ازش استفاده نمیکنم)
اینم از ایراد های 6600
اگه بتونم اولی رو درستش کنم خیلی خوب میشه
rozy_1500
24-04-2009, 14:59
1-هنذفری هاش به ظاهر طوری میزنه که انگار از یه گوشی اکسپرس موزیک کامل تره چون هنذفری های نخودی داره و یه ریموت کامل داره و همچنین پورت 3.5 و....
ولی کیفیت صدا تو هنذفری فوق العاده افتضاحه یعنی به حدی که انگار هنذفری پاره باشه(یا بهتر بگم مثل رادیوی تنظیم نشده فقط صدای خش خش میده)
این مشکل وقتی حاد میشه که اکولایزر رو از حالت معمولی به حالت دیگه ای بذاری(مثلا پاپ راک کلاسیک یا... فرقی نمیکنه بجز نرمال همه خرابن)
البته این یه مورد یه کم از جزئی بیشتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
2-باطریش خیلی تو جاش شله یعنی اگه در گوشی نگذاشته باشی و گوشی رو بر عکس کنی باطری میوفته
3-سنسورش به ضربه ضعیف حساس نیست و باید ضربه تا حدودی محکم به گوشی بزنیم تا فعال بشه که من یه کمی از این جریان میترسم(برا همین ازش استفاده نمیکنم)
اینم از ایراد های 6600
کسی نمیخواد کمک کنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!
lifeless
24-04-2009, 15:14
سلام دوست
خوب برو کلوب گوشی خودت:
rozy_1500
24-04-2009, 15:58
اون فولده
مال من اسلایده
pedramch
15-05-2009, 00:42
دوست عزیز یکی از دوستام میخواد بگیره!
نظرت چیه؟
می ارزه؟
بگیره؟
از قیافش خیلی خوشش اومده!
مزایا و معایب؟
ممنون/:5:
کلوپ 6600 فلد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته این یه مورد یه کم از جزئی بیشتره :31:
اینم از ایراد های 6600
منم اين گوشيو دارم اما وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم هيچ فايلي باز نمي شه:23:نميدونم چيكار كنم كمكم كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.