ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی‌های رایانه‌ای داخلی و خارجی دارای شناسه واحد می‌شوند



franch
01-03-2009, 15:32
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و اداره کل همکاری‌های سمعی و بصری معاونت سینمایی ارشاد با هدف سامان‌دهی بازار عرضه این بازی‌ها، محصولات داخلی و خارجی را شناسه‌دار می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر، در این طرح که از اسفندماه امسال آغاز می‌شود توزیع و تکثیرکنندگان بازی‌های رایانه‌ای موظف هستند محصولات خود را با برچسب هولوگرام دارای شناسه کنند.
این طرح در سراسر کشور در عرضه بازی و گیم آغاز می‌شود و بر همین اساس از اول خرداد سال آینده بازی‌های فاقد هولوگرام در بازار جمع‌آوری و با متخلفان برخورد قانونی و قضایی می‌شود.
هدف از اجرای این طرح تنظیم، کنترل و سامان‌دهی عرضه بازی‌های رایانه‌ای ایرانی و خارجی و نیز حمایت ویژه از تولیدات داخلی است. با اجرای این طرح ضریب اطمینان خانواده‌ها برای استفاده عموم به ویژه کودکان و نوجوانان از بازی‌های رایانه‌ای افزایش می‌یابد.
این شناسه که ثبت جهانی شده و غیرقابل کپی‌برداری است، با هشت لایه مخفی و شماره سریال طراحی و چاپ شده و روی پاکت هر بازی نصب می‌شود.
در حال حاضر 27 شرکت توزیع با مجوز اداره کل همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد در حال فعالیت هستند. اجرای این طرح می‌تواند زمینه کوتاه شدن دست افراد سودجو از عرضه این محصولات را فراهم کرده و آرامش خاطر خانواده‌ها را در استفاده از آنها تضمین کند.
وظیفه ساماندهی تولید و کنترل عرضه بازی‌های رایانه‌ای بر عهده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و اداره کل همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت ارشاد است.