مشاهده نسخه کامل
: خرید Hybrid TV Tuner
سلام
قصد خرید یک Hybrid TV Tuner اکسترنال دارم یعنی هم آنالوگ باشه و هم ----T.
این دو مدل به نظرم جالب اومدند:
Kworld Hybrid USB Stick II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GIGABYTE GT-U8000-RH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینها چطور هستن؟ مدل های دیگه ای در این حد توی بازار هست؟
محدوده بودجه: 100 تومن.
ممنون
سلام
قصد خرید یک Hybrid TV Tuner اکسترنال دارم یعنی هم آنالوگ باشه و هم ----T.
این دو مدل به نظرم جالب اومدند:
Kworld Hybrid USB Stick II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] modid%3D6%26prodid%3D70%26flag%3D1)
GIGABYTE GT-U8000-RH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] w%2FProducts%2FTVCard%2FProducts_Overview.aspx%3FP roductID%3D2441)
اینها چطور هستن؟ مدل های دیگه ای در این حد توی بازار هست؟
محدوده بودجه: 100 تومن.
ممنون
ُStream جان سلام
مدل 325 کی ورد وارد ایران شده؟
من فکر میکنم اصل و نسب Kworld تو زمینه این قبیل محصولات بهتر باشه
325 تو خیلی سایت ها جزو دستگاه های خوب به حساب میاد ، به نظر من انتخاب بهتریه:20: البته جسارتا:46:
یا علی:11:
امروز تماس هایی گرفتم با آواژنگ و دریا کامپیوتر صحبت های جالبی شنیدم!
آواژنگ مثل اینکه بی خود اون مدل گیگابایت رو توی سایتش گذاشته و هنوز وارد بازار نکرده! دریا کامپیوتر هم اون TV Tuner که 80 دلار هست رو میده 180 هزار تومان !!!!
خلاصه یک جورایی بی خیال شدیم!
ویرایش:
این مدل EVGA هم جالب به نظر می رسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تماس هایی گرفتم با آواژنگ و دریا کامپیوتر صحبت های جالبی شنیدم!
آواژنگ مثل اینکه بی خود اون مدل گیگابایت رو توی سایتش گذاشته و هنوز وارد بازار نکرده! دریا کامپیوتر هم اون tv tuner که 80 دلار هست رو میده 180 هزار تومان !!!!
خلاصه یک جورایی بی خیال شدیم!
ویرایش:
این مدل evga هم جالب به نظر می رسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2fmoreinfo.asp%3fpn%3d100-u2-idtv-a1%26family%3dindtube)
فکر میکنم این evga هم توی ایران بالای 100 تومان باشه
شما مدل 303 یا 325 کی ورد رو چطور میبینید؟
من خودم از 303 خیلی راضیم :10:
303 که فکر کنم آنالوگ باشه.
323 هم قبلا توی بازار بوده ولی فعلا نیست. 325 هم که خیلی خوبه ولی قیمتش اینجا خیلی بالاست.
303 که فکر کنم آنالوگ باشه.
323 هم قبلا توی بازار بوده ولی فعلا نیست. 325 هم که خیلی خوبه ولی قیمتش اینجا خیلی بالاست.
من دیشت 325 رو قیمت کردم 73 تومان بود ، (خود نمایندگی دریا کامپیوتر ):11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.