PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غير فعال شدن Network ID

ShayaneZekr
28-02-2009, 23:03
اخيراً با مشكلي عجيب در شبكه‌هاي Domain برخورد كرده‌ام.

اين مشكل كه هنوز علتش را متوجه نشده‌ام اين گونه نمود پيدا مي‌كند:

1. روي كلاينت‌ها Network ID و دكمه Change را غير فعال مي‌كند (حتي در صورت Admin بودن User)
2. موارد Share شده در سيستم را از بين مي‌برد و تب Share را از كادر Properties حذف مي‌كند!
3. گاهگاهي حتي در مواقعي كه كسي پاي سيستم نيست ارتباط سيستم را با شبكه قطع مي‌كند.
4. برخي اوقات هنگام ورود به ويندوز error ، Generic host procces مي‌دهد.

هر كس از علت اين مشكلات با خبر هست اطلاع دهد دعايش مي‌كنم.

ShayaneZekr
10-04-2009, 13:09
يعني هيچكس نميدونه قضيه چيه؟!

asus
12-04-2009, 21:41
دوست عزیر این مطلب رو بخونید و مو به مو انجام بدهید و مشکل شما حل میشود . من در سازمان خودمون با 150 سیستم همین مشکل رو داشتم که حل شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ShayaneZekr
18-04-2009, 18:56
بسيار از توجه شما سپاسگزارم

اين لينك راهگشاي مشكل 4 بود از باقي موارد چيزي ميدانيد؟

nedajon
03-05-2009, 11:49
اخيراً با مشكلي عجيب در شبكه‌هاي Domain برخورد كرده‌ام.

اين مشكل كه هنوز علتش را متوجه نشده‌ام اين گونه نمود پيدا مي‌كند:

1. روي كلاينت‌ها Network ID و دكمه Change را غير فعال مي‌كند (حتي در صورت Admin بودن User)
2. موارد Share شده در سيستم را از بين مي‌برد و تب Share را از كادر Properties حذف مي‌كند!
3. گاهگاهي حتي در مواقعي كه كسي پاي سيستم نيست ارتباط سيستم را با شبكه قطع مي‌كند.
4. برخي اوقات هنگام ورود به ويندوز error ، Generic host procces مي‌دهد.

هر كس از علت اين مشكلات با خبر هست اطلاع دهد دعايش مي‌كنم.

دوست عزيز با توجه به تحقيقاتي که من در اينترنت کرده ام ، اين مشکل ويندوز است که فايلهايي را براي نصب در سايت ويندوز قرار داده است. من به آنجا رفته و آنها را دانلود کرده ام و بعد از آن نيز بايد نرم افزار Windows worms doors cleaner رو نصب کنيد.
اين فايلها که حدودا 32 مگابايت حجم دارد ، در کامپيوترهاي مختلف در اداره ما تست شده و جواب داده اما من نحوه ارسال اون به سايت رو بلد نيستم.
فقط مي دونم که بعد از نصب تمامي مشکلات گفته شده حل مي شه .