PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد شبکه وایرلس

zakhmezaboon
28-02-2009, 12:25
سلام.
میخواستم کامپیوترم رو با لپتاپم به وسیله وایرلس به هم شیر کنم.لپتاپم وایرلس داره .میخواستم بدونم برای کامپیوترم مودم adsl وایرلس بگیرم یا یک اکسس پوینت و پی سی آی آداپتور وایرلس بگیرم.البته در حال حاضر یه مودم adsl با پورت lan دارم.میخواستم اینترنتم هم به اشتراک بگذارم.اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی.

♥ Pegah ♥
28-02-2009, 14:21
خوب چرا اشتراک گذاری ؟
این تاپیک رو مطالعه بکنید من Router رو معرفی کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونید از دو روش Modem +Router و یا Access Point استفاده کنید
در ضمن عقل حکم میکنه به دلیل ثابت بودن PC به ای خرید کارت شبکه ی بیسیم با همون کارت شبکه ای که داخل کیس دارید وصل بکنید و خط PC ر بیسیم نکنید و فقط Router رو برای لپتاپ استفاده کنید

مودمی که تو اون تاپیک معرفی کردم از اون دسته هستند که 4 پورت Lan و Wi-Fi برای اتصالات بیسیم دارن

نمانه هایی مثل اون تو بازار زیاده

zakhmezaboon
03-03-2009, 10:30
مرسی از راهنماییتون.درضمن میخواستم بدونم اگه از مودم روتر استفاده کنم و لپتاپم رو به صورت wifi به pc وصل کنم تا چه فاصله ای میتونم استفاده کنم(یعنی حد اکثر فاصله بین لپتاپ تا مودم برای wifi چقدر باید باشه؟ )
در ضمن میخواستم بدونم قیمت این مودم ها در چه حدوده.
مودم روتر وايرلس Planet مدل ADW-4302 داراي 4 پورت Lan و وايرلس و به همراه ميكرو ----- زده بود 150000 تومان میخواستم بدونم در همین حدوده یا نه؟؟ !!!
مرسی.

♥ Pegah ♥
03-03-2009, 15:44
مرسی از راهنماییتون.درضمن میخواستم بدونم اگه از مودم روتر استفاده کنم و لپتاپم رو به صورت wifi به pc وصل کنم تا چه فاصله ای میتونم استفاده کنم(یعنی حد اکثر فاصله بین لپتاپ تا مودم برای wifi چقدر باید باشه؟ )
در ضمن میخواستم بدونم قیمت این مودم ها در چه حدوده.
مودم روتر وايرلس planet مدل adw-4302 داراي 4 پورت lan و وايرلس و به همراه ميكرو ----- زده بود 150000 تومان میخواستم بدونم در همین حدوده یا نه؟؟ !!!
مرسی.

فاصله ها متفاوته ولی استانداردش به اندازه ی یک خونه هست تقریبا ، حدودا تا شعاع 20-25 متری ( که مساحت رو حساب بکنید چیزی حدود مساحت یک بنا میشه )

قیمتشون هم همینطور هر برند قیمت خودش رو داره باید از دوستان بخش سخت افزار یا از مغازه ها سوال بپرسید