مشاهده نسخه کامل
: انقلاب : اجرای ویندوز 95 (با ویندوز 98 فرقی نداره ) روی گوشی های سیمبیان نوکیا!!!
بعد از نصب ویندوز 3.1 حالا نوبی به نصب ویندوز 95 میرسه!!! ویندوز 95 تقریبا هیچ فرقی با ویندوز 98 نداره و خیلی از ویندوز 3.1 بهتره!!! حجم فایل 45 مگ هستش و بعد از آنزیپ کردن حدود 200 مگابایت میشه.برای اجرای این ویندوز همه نرم افزار های گوشی رو ببندید چون به رم بالایی نیاز داره
برای نصب این ویندوز روی گوشی شما باید همه فایل های سیس رو روی فون مموری نصب کنید و پوشه data رو داخل فون مموری کپی کنید و همچنین پوشه dos رو داخل مموری کارت کپی کنید. برای اجرا ویندوز نرم افزار DOSBOX رو اجرا میکنید و منتظر نصب و بالا اومد اتوماتیک ویندوز میشید!!! بالا اومد شاید چند دقیقه ای طول بکشه اما بعد از بالا اومد ویندوز خیلی مشکل سرعت ندارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس هایی از اجرای این ویندوز روی گوشی خودم:
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :
IPHONE 3g
27-02-2009, 19:13
به نظرم همون خود گوشی خیلی خوب تره تا ویندوز 98.
omid king
27-02-2009, 19:29
عکسها رو یکجا دیگه اپلود کن
جالبه..حالا وحید جان به چه درد میخوره؟ برامه ای روش نصب میشه؟ یا نه...فقط اجرا میشه؟:31:
اصلا"کاری میشه باهاش کرد؟
IPHONE 3g
27-02-2009, 21:17
ببخشید یه سوال این یعنی چی ویندوز موبایل یا یه شبیه ساز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
armin_software
27-02-2009, 21:30
عکس ها لود نمیشه!
باز نمیشه!
احتمالا tinypic برای شما فیل ** تر هستش!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم مشکلش حل شد!!!!!
این همون ویندوز 95 کامپیوتره و هر بلایی که سر کامپیوتر بخواید در بیارید روی اینم می شه!!!!!
REGISTERED USER
28-02-2009, 01:13
فقط Symbian ... اگر یک پوسته حرفه ای ویندوز یا یک شل براش میومد عالی بود ... به هر حال کار بزرگیه
این همون ویندوز 95 کامپیوتره و هر بلایی که سر کامپیوتر بخواید در بیارید روی اینم می شه!!!!!
والله من با ويندوز 95 كار نكردم...آخريش 98 بود..:31:
يعني ميشه رو گوشي فايل exe نصب كرد؟:18:
!Bikhaneman!
28-02-2009, 10:38
متاسفانه دوستان فقط بلدن یسری برنامه از اینور و اونور کپی کنن تو سایت ! نه توضیح درست و حسابی میدن و نه جواب سوالات
دوستانی مثل آقا وحید باید توجه داشته باشن که اکثر کاربران اینجا، حرفه ای هستن و همینطوری کشکی کاری رو انجام نمیدن
مثلا من نمی دونم منظور جناب وحید از "هر بلایی میشه سرش اورد" یعنی چی ؟!!! سوالات زیادی در مورد نصب نرم افزار پرسیده شده که آیا امکانپذیر هست یا خیر و اگه جواب مثبته چطوری باید نصب کرد ؟ طبعا گوشی CD-Rom نداره که CD برنامه رو بذاریم توش و شروع کنه به نصب !!
آیا باید پوشه برنامه نصب شده رو کپی کرد تو مموریو از محیط برنامه بازش کرد ؟!
آیا قابلیت اجرای Command رو مخصوصا تو اینترنت داره ؟ (مثل Ping و ...)
با استناد به چه چیزی میگید از 3.1 خیلی بهتره ؟ تا جایی که من می دونم 98 از 95 در زمینه امکانات و نصب نرم افزار بهتره حالا اینکه چرا 3.1 فقط 12 مگه و 95 40 مگ بازم باز کننده تاپیک باید توضیح بده
دوست عزیز حرفه ای!!!! من اینو از جایی کپی پیست نکردم!!!!! 3 جا خودم ریختم و لینکاش هم ماله خودمه!!!!!!!
هم اینجا و هم توی موبایلستا و هم تو pcmob.tk خودم ریختم!!!!!!!!
ویندوز 3.1 تنها مزیتی که نسبت به این ویندوز داره اینه که شما به مموری کارت دست رسی دارید ولی چون رزولیشن گوشی رو ساپرت نمی کنه نمی شه باهاش کار کرد. شما اگه بتونید فایل dosbox داخل پوشه data رو دستکاری کنید می تونید مموری کارت رو هم بیارید توی ویندوز اما چون ویندوز 95 با یه ایمج در درایو e گوشی بالا میاد نمی شه مموری کارت رو mount کرد برای ویندوز
البته دارم سر به سرش میزارم . شاید شد!!!!!!!!!
ویندوز 95 به نظر من هیچ فرقی با 98 نداره فقط رم بیشتر از 16 مگ رو ساپرت نمی کنه!!!!!!
شما با این ویندوز فعلا فقط میتونید از نرم افزار های پیشفرض خوده ویندوز مثل نقاشی و word pad و ......... استفاده کنید!!!!!
توجه داشته باشید این نرم افزار 1 یا دو هفته هست که تولید شده پس خیلی جای پیشرفت داره!!!!!!!!!
!Bikhaneman!
28-02-2009, 12:21
دوست عزیز حرفه ای!!!! من اینو از جایی کپی پیست نکردم!!!!! 3 جا خودم ریختم و لینکاش هم ماله خودمه!!!!!!!
هم اینجا و هم توی موبایلستا و هم تو pcmob.tk خودم ریختم!!!!!!!!
ویندوز 3.1 تنها مزیتی که نسبت به این ویندوز داره اینه که شما به مموری کارت دست رسی دارید ولی چون رزولیشن گوشی رو ساپرت نمی کنه نمی شه باهاش کار کرد. شما اگه بتونید فایل dosbox داخل پوشه data رو دستکاری کنید می تونید مموری کارت رو هم بیارید توی ویندوز اما چون ویندوز 95 با یه ایمج در درایو e گوشی بالا میاد نمی شه مموری کارت رو mount کرد برای ویندوز
البته دارم سر به سرش میزارم . شاید شد!!!!!!!!!
ویندوز 95 به نظر من هیچ فرقی با 98 نداره فقط رم بیشتر از 16 مگ رو ساپرت نمی کنه!!!!!!
شما با این ویندوز فعلا فقط میتونید از نرم افزار های پیشفرض خوده ویندوز مثل نقاشی و word pad و ......... استفاده کنید!!!!!
توجه داشته باشید این نرم افزار 1 یا دو هفته هست که تولید شده پس خیلی جای پیشرفت داره!!!!!!!!!
حالا شد !
خوب بهتر نبود زودتر اینا رو میگفتید تا دوستان دیگه که قبلا از زمان تاپیک 98 اسن سوالات رو پرسیده بودن به جواب میرسیدن ؟
سوال بعدی : چطوری فول اسکرین میشه ؟
من اینو نصب کردم اما فول اسکرین نتونستم بکنم و مشکلی که بوجود میاد عدم نمایش صحیح سایز پنجره هاست. مثلا برای ایجاد یه کانکشن جدید، گزینه های Next و ..افتاد بود زیر Task و دیده نمیشه
Persian_Gun's
28-02-2009, 14:10
من همه چیزو درست نصب کردم....
ولی موقعه ی اجرای dosbox با اروره memory full مواجه میشم!!
درصورتی که همه ی برنامه های در حال اجرا رو بستم...و مموری کارتمم 50 مگابایت و مموری فونمم 30 مگابایت خالیه!
لطفا" راهنمایی کنید....
من همه چیزو درست نصب کردم....
ولی موقعه ی اجرای dosbox با اروره memory full مواجه میشم!!
درصورتی که همه ی برنامه های در حال اجرا رو بستم...و مموری کارتمم 50 مگابایت و مموری فونمم 30 مگابایت خالیه!
لطفا" راهنمایی کنید....
ربطی به مموری کارد و فون مموری نداره...باید فضای ram گوشیت خالی باشه...گوشیت چیه؟
Persian_Gun's
28-02-2009, 15:50
ربطی به مموری کارد و فون مموری نداره...باید فضای ram گوشیت خالی باشه...گوشیت چیه؟
n73.........
n73.........
گوشیت نمیتونه اجراش کنه گمانم...جون 73خودشو بکشه 20 مگ رامش خالی میشه...این برنامه هم خیلی رام میخواد...حداقل 40-50 مگ گمانم...
شاد باشی:40:
Oracle_Eldorado
28-02-2009, 16:10
ببخشید روی n73 جواب میده ؟؟؟
پست قبلتو خوندی؟
Persian_Gun's
28-02-2009, 16:37
من رو ان73 نتونستم اجراش کنم!:41:
چون وین 95 رزولیشن پایین گوشی رو ساپرت می کنه به صورت پیش فرض صفحه خیلی کوچیک می شه!!!!!!!! منم این مشکل رو دارم و اونقدر رزولیشن پایینه که نمیشه توی تنظیمات ویندوز اونو بالا برد!!!!!!!!!
کسی بلده بگه با چه نرم افزاری میشه فایل .iso رو به .img تبدیل کرد!!!!!!!!! یه ویندوز ایکس پی پیدا کردم با حجم 160 مگ( بعد از نصب ) خیلی سبکه. احتمالا روی گوشی اجرا بشه. می خوام iso رو به img تبدیل کنم که اجرا بشه
!Bikhaneman!
28-02-2009, 21:39
چون وین 95 رزولیشن پایین گوشی رو ساپرت می کنه به صورت پیش فرض صفحه خیلی کوچیک می شه!!!!!!!! منم این مشکل رو دارم و اونقدر رزولیشن پایینه که نمیشه توی تنظیمات ویندوز اونو بالا برد!!!!!!!!!
کسی بلده بگه با چه نرم افزاری میشه فایل .iso رو به .img تبدیل کرد!!!!!!!!! یه ویندوز ایکس پی پیدا کردم با حجم 160 مگ( بعد از نصب ) خیلی سبکه. احتمالا روی گوشی اجرا بشه. می خوام iso رو به img تبدیل کنم که اجرا بشه
خوب وحید جان اینطوری که فایده نداره. یه راهی باید پیدا کرد که بشه تمام پنجره ها Fit To Screen بشن
من رفتم تو کنترل پنل، Disply رو باز کردم خواستم سایز رو تغییر بدم متاسفانه فقط نصف پنجره رو نشون داد وگرنه میشد یکارایی کرد.
برنامه هایی که در زمینه تبدیل iso به img باشه اینا رو پیدا کردم :
UltraISO Media Edition
و MagicISO
هم توضیحات داره هم لینک دانلود. اولی به نظرم بهتره بازم توضیحات رو بخون
armin_software
28-02-2009, 21:42
کسی از دوستان این رو رو 6120 اجرا کرده؟
رامش خوبه؟
آقا مرسی با این نرم افزار میشه فایل رو ویرایش کرد
شما باید ایمج رو باز کنید و هر نرم افزاری رو می خواین نصب کنید توش بریزید بعد ایمج رو سیو کنید و تو گوشی جایگذین قبلی کنید.
بع با ویندوز به راحتی نصبش میکنید
و اما اندازه صفحه نمایش!!!!!!!
چون گوشی من کیبرد نداره نمی تونم این کارو خودم انجام بدم و این کارو یکی از شما باید انجام بدید
چون مراحل بزرگ کردن رزولیشن ویندوز مثل xp شما باید با حفظ کردن کلید ها بدون دیدن فحه نمایش رزولیشن رو بزرگ کنید و ایمجتونو برای بقیه آپلود کنید!!!!! یکم سخته اما شدنیه!!!!!
armin_software
01-03-2009, 14:47
این ویندوز نرم افزارهای pc رو نصب می کنه؟
!Bikhaneman!
01-03-2009, 16:06
آقا مرسی با این نرم افزار میشه فایل رو ویرایش کرد
شما باید ایمج رو باز کنید و هر نرم افزاری رو می خواین نصب کنید توش بریزید بعد ایمج رو سیو کنید و تو گوشی جایگذین قبلی کنید.
بع با ویندوز به راحتی نصبش میکنید
و اما اندازه صفحه نمایش!!!!!!!
چون گوشی من کیبرد نداره نمی تونم این کارو خودم انجام بدم و این کارو یکی از شما باید انجام بدید
چون مراحل بزرگ کردن رزولیشن ویندوز مثل xp شما باید با حفظ کردن کلید ها بدون دیدن فحه نمایش رزولیشن رو بزرگ کنید و ایمجتونو برای بقیه آپلود کنید!!!!! یکم سخته اما شدنیه!!!!!
چندتا سوال :
وقتی با این برنامه ایمیج رو باز کردیم، ویندوز Load میشه و باید توش برنامه نصب کرد یا اگه غیر از اینه چطوری باید اینکارو کرد (یکی توضیح بده)
در مورد تغییر صفحه نمایش متوجه نشدم..یعنی ویندوز رو تو گوش اجرا کنم برم تو قسمت Screen Size بعد با استفاده از دکمه های گوشی تغییر بدم ؟ قبلا اینکارو کردم نشد.
ویندوز XP راه افتاد ؟
armin_software
01-03-2009, 17:05
این ویندوز نرم افزارهای pc رو نصب می کنه؟
یکی نیست جواب بده؟
ذوستان این برنامه یا روش ویندوز دیگه ای بجز 98 و 95 نداره ؟ خارجیا دارن به سمت لینوکس میرن ما ایرانیا از اکس پی داریم به سمت 98 و 93 و داس میریم !
یکی نیست جواب بده؟
نه ! چون نمیشه سیستم عامل گوشی ها رو بل کل عوض کرد در ضمن اگر هم بشه که غیر ممکنه ! برای نصب یه برنامه ساده به 200 - 800 مگ حافظه احتیاج دارید !
فایل ایمج رو می ریزید توی pc و بعد با نرم افزاره ایمج رو باز میکنید. اصلا احتیاجی به بالا اوردن ویندوز نیست!!!!فقط پوشه کپی می کنید!!!!!!
بعد stup هرچی رو که خاستید روش کپی می کنید و سیو میکنید
بعد این ایمج رو که توش فایل ریختید رو می ریزید زوی گوشی و بعد از بالا اومدن با مای کامپیوتر و باز کردن ستاپ ، نرم افزار رو نصب میکنید!!!!!!!! البته نرم افزارایی که رم بالا نمی خوان و فایل نصبیشون کم حجمن!!!!!!! تعجب نکنید از اینکه بعد از ریختن نرم افزار روی ایمیج حجمش تغییر نمی کنه چون از اول 100 مگ فزای آزاد داره خوده ایمج!!!!!!!!
برای تغییر رزولیشن هم اینو بگم که شدنیه!!!!!! من قبلا توی ویندوز 98 pc این کارو کردم اما الان گوشیم صفحه کلید نداره!!!!!!!!
mhshaker71
01-03-2009, 18:33
به نظرم همون خود گوشی خیلی خوب تره تا ویندوز 98.
منم همینو می گم.
ولی خوب بود
ممنون
دوستان دارم وین 98 دانلود می کنم!!!!! توی عکس ها که این ویندوز با رزولیشن بالا به طور پیش فرض کار میکرد!!!!
تست می کنم و توی تاپیک جدا براتون قرار میدم!!!!!
baback656
02-03-2009, 01:00
فکر کنم برنامه power iso بتونه iso رو به img تبدیل کنه. امتحان نکردم اما فکرکنم بشه
آقا این رو روی 5700 میشه اجرا کرد؟
در حال حاظر رو چه گوشی هایی میشه اجرا کرد؟
armin_software
02-03-2009, 14:51
نه ! چون نمیشه سیستم عامل گوشی ها رو بل کل عوض کرد در ضمن اگر هم بشه که غیر ممکنه ! برای نصب یه برنامه ساده به 200 - 800 مگ حافظه احتیاج دارید !
پس چه نرم افزارهایی نصب میشه؟
آقا این رو روی 5700 میشه اجرا کرد؟
در حال حاظر رو چه گوشی هایی میشه اجرا کرد؟
رو 5700 هم چون رام کمی داره فکر نکنم درست اجرا شه...کلا" رو 82 و 95 ها و گوشیهای جدید جواب میده...مثه 78 و 85 و...
پس چه نرم افزارهایی نصب میشه؟
اصلا چرا شما میخای برنامه نصب کنی ؟ این که سیستم عامل نیست بلکه یه فیکه ! باید امتحان کنم الان گوشیم samsung c 260 هست !
armin_software
02-03-2009, 19:07
روی 6120 نصب میشه؟
اصلا چرا شما میخای برنامه نصب کنی ؟ این که سیستم عامل نیست بلکه یه فیکه ! باید امتحان کنم الان گوشیم samsung c 260 هست ! این جوری که ارزش نصب نداره.
رو گوشی من داس
Unablr to boot of drive c
میده چرا؟
رو گوشی من داس
unablr to boot of drive c
میده چرا؟
کسی نبود؟؟؟؟؟
دوست عزیز خط آخر فایل dosbox.conf رو ویرایش کن!!! چون مسیری که ایمج ویندوز رو توش کپی کردی با مسیر نوشته شده داخل فایل مطابقت نداره
دوست عزیز خط آخر فایل dosbox.conf رو ویرایش کن!!! چون مسیری که ایمج ویندوز رو توش کپی کردی با مسیر نوشته شده داخل فایل مطابقت نداره
حالا چقدر رم استفاده میکنه؟
گوشیتون باید 45 مگ ram آزاد داشته باشه!!!!
که معمولا 95 8 گیگ به بعد اینقدر رم دارن!!!!
گوشی من حدود 70 مگ رم آزاد داره اما با یه صفحه آبی مواجه میشم
سلام گوشي من 5800 هست وقتي dosbox رو اجرا ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد و توش چندتا خط مسير كه آخريش هم <\:z هست ولي هيچ كاري نميكنه و مجبورم از محيطش بيام بيرون چكار بايد بكنم؟
meisam_629
10-03-2009, 17:23
سلام.آقا این رو p990i نصب میشه؟؟
|Melody|
10-03-2009, 18:03
یعنی تمامی امکانات ویندوز 95 رو داره ؟؟؟
a750 عزیز شما از نو ایمج ویدوز رو کپی کن چون احتمالا ایمج ویندوزت مشکل پیدا کرده!!!!
mohyad عزیز شما احتمالا فایل های پوشه data رو کپی نکردی!!! اگه یه عکس بزاری بهتر میتونم کمکت کنم!!!
meisam عزیز نه نصب نمیشه حتی اگه برای uiq هم پورت بشه ، گوشی شما برای این نرم افزار خیلی ضعیفه و رم کمی داره!!!
a750 عزیز شما از نو ایمج ویدوز رو کپی کن چون احتمالا ایمج ویندوزت مشکل پیدا کرده!!!!
mohyad عزیز شما احتمالا فایل های پوشه data رو کپی نکردی!!! اگه یه عکس بزاری بهتر میتونم کمکت کنم!!!
meisam عزیز نه نصب نمیشه حتی اگه برای uiq هم پورت بشه ، گوشی شما برای این نرم افزار خیلی ضعیفه و رم کمی داره!!!
فايلهاي data رو همونطوري كه توي صفحه اول گفته شده بود توي فون مموري كپي كردم تموم كارهايي كه تو پست اول گفته شده انجام دادم ديگه بايد چه كنم؟
متن پيغام توي صفحه اينه:
Z:\> SET BLASTER=A220 I7 D1 H5 T6
Z:\> SET ULTRASND=240,3,3,5,5
Z:\> SET ULTRADIR=C:\ULTRASND
Z:\>
احتمالا فایل dosbox.conf رو دستکاری کردی!!! یه بار این فایل رو از اول ( فایل دانلودی ) کپی کن تو گوشیت!!! شاید درست شد!!! دقیق نمی دونم چون تا حالا این پیغامو ندیدم!!!
warmaster
12-03-2009, 01:57
فکر کنم رو 5700 نصب نشه چون که 5700 حداکثر میتونه 25 مگ رم خالی داشته باشه
8 ساله پیش (دوران راهنمایی) من روی یک کامپیوتر386 با 4 مگا بایت رم win95 نصب کردم خیلی هم روون اجرا میشد
حالا این چرا انقدر رم میخواد
احتمالا فایل dosbox.conf رو دستکاری کردی!!! یه بار این فایل رو از اول ( فایل دانلودی ) کپی کن تو گوشیت!!! شاید درست شد!!! دقیق نمی دونم چون تا حالا این پیغامو ندیدم!!!
دوباره كپي كردم ولي باز هم نشد جالبه عكسي كه براي معرفي توي پست اول اين تاپيك گذاشته شده مربوط به همين 5800 هست ولي برا من جواب نميده!!!!!!
warmaster
12-03-2009, 15:15
از وبلاگ DosBox نسخه slim رو دان کردم روی 5700 اجرا شد ولی نمیدونم چرا وی داس فقط میتونم عدد تایپ کنم؟
warmaster
12-03-2009, 15:21
اینم لینک دانلود نسخهی جدید DosBox v0.72
slim و معمولی
dependencies(new)
linuxboy
21-04-2009, 10:14
سلام بچه ها من e65 دارم آیا روش نصب میشه ؟
باید چیکار کنم آن عکس ها که کار نمی کنه
لطفا کامل توضیح دهید قدم به قدم
ak02002000
10-05-2009, 12:36
آقا رو e51 نصب میشه؟
naginajafi
13-05-2009, 15:04
اقا با گوشی ان95 معمولی میشه اجرا کرد بگین که منظور از رم چی و رم من چنده
shahab314
10-06-2009, 13:26
سلام دوست عزيز
من طبق گفته شما تمام مراحل رو اجرا كردم اما بازم يه صفحه سياه اومد كه ارور داد سكرين شات واستون ميزارم لطف كنين بگين مشكل كجاست در ضمن گوشي من 5800 هست
خيلي ممنونم از لطفتون
منتظر جواب هستم اقا وحيد
مرسيييييييييي :11:
shahab314
17-06-2009, 18:19
الووووووووووووووو یکی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kurosh08
09-11-2009, 20:05
ویندوز XP روی 5800
پیشنهاد میکنم حتماً و حتماً نگاه کنین.
شاخ درمیارین!!!!
wrongring
10-11-2009, 23:27
سلام دوستان فكر كنم فايل dosbox.conf مشكل داره هروقت اون رو copy ميكنم برنامه dosbox ديكه بالا نمياد ميشه بكين راه حل مشكل جيه؟(n96
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.