مشاهده نسخه کامل
: میشه لینوکس رو از طریق داس بوت کرد؟
navid_ice_heart_128
27-02-2009, 13:08
سلام دوستان ایا امکانش هست لینوکس رو تو یه جای کامپیوتر کپی کنیم و از طریق داس اونو بوت کنیم؟
ممنون میشم کسی جواب بده:40:
@gh@m@hdi
27-02-2009, 13:17
ما که نفهیمیدیم یعنی چه!
اما شاید منظورت کامندر باشه که به شما امکان انتخاب سیستم عامل رو بده...درسته؟
اگر منظورت این هست بهت پیشنهاد می کنم فقط یه کار بکنی(برای یوزر های عادی مثل من شما درست کردن و کانفیگ کامندر بسی خطناک است حسن!)
یه اوبونتو 8.04 می گیری(یا دانلود یا می خری یا می ری سایتش فرم پر می کنی بعد از 4 هفته مجانی میاد دم در خونه)
بعد توی ویندوز مثل همه برنامه ها نصبش می کنی!
بعد که ریست می شه خودش کامندر می سازه...
navid_ice_heart_128
27-02-2009, 13:30
سلام ببخشید منظورمو خوب نتونستم برسونم
ولی منظورم این بودکه
مثلا من بیام فایلهای اماده ی linux رو تو یه درایوی از هارد دیسک کپی کنم
بعد یه سیدی حاوی سیستم عامل داس رو بزارم تو کامپیوتر و کامپیوتر رو ریستارت کنم
و وقتی داس اومد بالا از طریق داس لینوکس رو بوت کنم و اجرا کنم
همون طور که ویندوز 3.1 و ویندوز 95 از طریق داس میشه بوت کرد
Ahmad-Ra
27-02-2009, 15:17
جای این بحث تو این بخش نیست !
سلام ببخشید منظورمو خوب نتونستم برسونم
ولی منظورم این بودکه
مثلا من بیام فایلهای اماده ی linux رو تو یه درایوی از هارد دیسک کپی کنم
بعد یه سیدی حاوی سیستم عامل داس رو بزارم تو کامپیوتر و کامپیوتر رو ریستارت کنم
و وقتی داس اومد بالا از طریق داس لینوکس رو بوت کنم و اجرا کنم
همون طور که ویندوز 3.1 و ویندوز 95 از طریق داس میشه بوت کرد
باید به شما بگم که لینوکس یه قابلیتی داره ... که به صورت خودکار بوت میشه !!! یعنی Live هست ...
یعنی شما همین طوری بزاری توی دستگاه خودش برات بالا می آره ... و نیازی به داس و بوت نیست ...
ولی اگه مثلا می خواین لینوکس و ویندوز رو از طریق یه دی وی دی نصب کنین بحثش جداست !!!
navid_ice_heart_128
27-02-2009, 19:31
بله دوست عزیز من همه ی اینها رو میدونم ولی می خام بدونم میشه بر پایه ی داس هم کار کنه
اخه اخیرا یه نرم افزار واسه موبایل اموده که یه داس کامله و باهاش win3.1 ,95 رو بوت کردن و بالا اوردن حالا میخام در مورد لینوکس هم اطلاعاتی کسب کنم ممنون
اینم یه ویدیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
danial_848
27-02-2009, 19:44
بله دوست عزیز من همه ی اینها رو میدونم ولی می خام بدونم میشه بر پایه ی داس هم کار کنه
اخه اخیرا یه نرم افزار واسه موبایل اموده که یه داس کامله و باهاش win3.1 ,95 رو بوت کردن و بالا اوردن حالا میخام در مورد لینوکس هم اطلاعاتی کسب کنم ممنون
اونی که شما دیدید اصلا ویندوز بود, بلکه یک نرم افزار تحت سیستم عامل سیمبین بوده و شبیه ساز ویندوز هست
اگه به این راحتی بود که ...
دوست عزیز داس خودش یک جور سیستم عامل محسوب میشه، که از محصولات مایکروسافت هست، شما امکان اجرای سیستم عامل های بر پایه ی حتی سیستم NT مایکروسافت رو هم در داس ندارید چه برسه به سیستم های بر پایه ی یونیکس، جواب سوال شما برای بوت کردن لینوکس در داس منفی هست.
در مورد این نرم افزار dosbox هم اگر واقعا یک شبیه ساز داس باشه، تمام این قضایا درست هست.
navid_ice_heart_128
28-02-2009, 10:33
دوست عزیز داس خودش یک جور سیستم عامل محسوب میشه، که از محصولات مایکروسافت هست، شما امکان اجرای سیستم عامل های بر پایه ی حتی سیستم NT مایکروسافت رو هم در داس ندارید چه برسه به سیستم های بر پایه ی یونیکس، جواب سوال شما برای بوت کردن لینوکس در داس منفی هست.
در مورد این نرم افزار dosbox هم اگر واقعا یک شبیه ساز داس باشه، تمام این قضایا درست هست.
نمی دونم چرا هیچکی باورش نمیشه بابا والا بلا این شبیه ساز نیست اگه قرار هم باشه شبیه ساز باشه میومدن ویندوز vista رو براش شبیه ساز درست میکردن نه ویندوز 3.1
من با این ویندوز حتی تونستم winamp رو اجرا کنم که پسوندش exe بود
در هر حال ممنون که به اطلاعمون رسوندین که "بوت کردن لینوکس در داس منفی هست."
ولی یه سوال
این رو قبول دارین
"بوت کردن ویندوز 95 در داس مثبت هست"
نمی دونم چرا هیچکی باورش نمیشه بابا والا بلا این شبیه ساز نیست اگه قرار هم باشه شبیه ساز باشه میومدن ویندوز vista رو براش شبیه ساز درست میکردن نه ویندوز 3.1
من با این ویندوز حتی تونستم winamp رو اجرا کنم که پسوندش exe بود
در هر حال ممنون که به اطلاعمون رسوندین که "بوت کردن لینوکس در داس منفی هست."
ولی یه سوال
این رو قبول دارین
"بوت کردن ویندوز 95 در داس مثبت هست"
بله، گفتم داس توانایی سیستم های بر پایه nt رو نداره، که ویندوز ۹۵، ۹۸ و me از این سیستم مشتق نمی شوند برای همین امکان اجرای اونها در داس هست،اگر بیاد بیارید نصب ویندوز ۹۸ و یا me از طریق بوت در داس انجام می شد در حالی که برای ویندوز های بر پایه ی nt بوت همواره از طریق یک نصاب بود، مانند xp، که اگر در داس فایل نصب رو اجرا کنید ارور خواهد داد،سیستم های بر پایه ی یونیکس هم مانند سیستم های nt با توجه به ساختار مالتی بودنشون در اکثر قسمت ها نمی تونند در داس اجرا شوند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.