ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حافظه sms گوشي پر شده چكار كنم ؟

aaaammmm87
26-02-2009, 21:25
سلام
من يه 7710 دارم چند تا بلوتوث از يكي گرفتم كه حافظه مربوط به مسيج گوشي پر شده (در من رم هم روي گوشي نيست و امكان گذاشتن رم هم وجود نداره ) الان نميتونم به مسيج گوشي دسترسي داشته باشم و با پيغام زير مواجه ميشه ؟ و حافظه گوشي واسه انجام بقيه كار ها مشكلي نداره ؟ حالا چكار كنم ؟(البته پيام ها رو هم نميخواهم پاك كنم !)
memory full.close some applications and try again

NINTENDO_DS
27-02-2009, 10:14
هیچی یک مموری بخر بریز روش آخه شما یکی رو باید انتخاب کنی
الان سوالت مثل اینه که یک لیوان آب داری که پره و نمی خوای خالیش کنی و میخوای بازم آب توش بریزی نمیشه دیگه

esmail194
27-02-2009, 12:45
سلام
دوست عزیز میتونی گوشیتو به پی سی متصل کنی بعد با نرم افزار پی سی سوییت هر جای گوشیتو که بخوای مدیریت کنی.
حتی میتونی sms هاتو رو کامپیوترت ذخیره کنی.یا هر کار دیگه...
یا علی

NINTENDO_DS
27-02-2009, 16:59
فکر می کردم با پی سی سوئیت فقط اس ام اس ها رو می شه به کامپیوتر انتقال داد ولی فکر نکنم بشه بلوتوثی که ارسال شده و توی اینباکس ذخیره شده رو ریخت رو کامپیوتر مگر اینکه توی رم ذخیره شده باشه

esmail194
27-02-2009, 21:06
فکر می کردم با پی سی سوئیت فقط اس ام اس ها رو می شه به کامپیوتر انتقال داد ولی فکر نکنم بشه بلوتوثی که ارسال شده و توی اینباکس ذخیره شده رو ریخت رو کامپیوتر مگر اینکه توی رم ذخیره شده باشه

چرا میشه
با برنامه پی سی سوییت تو قسمت فایل اکسپلورر فایل های دیافتی از بلوتوث روبه صورت پنهان نشون میده متاسفانه من گوشی نوکیا ندارم وگرنه عکس میزاشتم.

aaaammmm87
27-02-2009, 21:14
چرا میشه
با برنامه پی سی سوییت تو قسمت فایل اکسپلورر فایل های دیافتی از بلوتوث روبه صورت پنهان نشون میده متاسفانه من گوشی نوکیا ندارم وگرنه عکس میزاشتم.
سلام ارور داد

نه فكر كنم بلوتوث ها رو نشون ميده

سلام
دوست عزیز میتونی گوشیتو به پی سی متصل کنی بعد با نرم افزار پی سی سوییت هر جای گوشیتو که بخوای مدیریت کنی.
حتی میتونی sms هاتو رو کامپیوترت ذخیره کنی.یا هر کار دیگه...
یا علی
اينو خودم هم بلدم ولي متاسفانه الا ن جواب نداد

هیچی یک مموری بخر بریز روش آخه شما یکی رو باید انتخاب کنی
الان سوالت مثل اینه که یک لیوان آب داری که پره و نمی خوای خالیش کنی و میخوای بازم آب توش بریزی نمیشه دیگه
اين هم نظري ..........

esmail194
27-02-2009, 21:28
نظر من رو میخوای برو یه ریست کلی کن هم گوشیت حال میکنه هم خودت خلاص میشی :دی

NINTENDO_DS
27-02-2009, 22:26
خسته شدی اسماعیل جان آره؟
من هنوزم می گم باید یک مموری بگیری قیمتی نداره که 1 گیگش 6 تومنه

NINTENDO_DS
27-02-2009, 22:28
البته من 5800 دارم اگر بتونی پی سی سوئیت مخصوص این گوشی رو گیر بیاری می تونی با وصل کردن گوشی به کامپیوتر حافظه c گوشی رو هم منیج کنی یعنی فایل های قدیمی تر رو بریزی رو کامپیوتر و فایل های بلوتوثی رو بریزی رو مموری خود گوشی تا حافظه اس ام اس خالی بشه