PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8600 نیــــــــــم ســـــوز !

rezidentevilone
26-02-2009, 21:11
سلام...

آیا 8600 ای که نیم سوز شده قابل تعمیره ؟ و اصلا ارزش تعمیر داره ؟

خروجی های تصویرش بهم اتصال کرده و gpu نیم سوز شده....

زمانی که توی ویندوز هست مشکلی نداره... اما زمانی که می ری توی گیم تصویر شطرنجی می شه....

آیا می شه با پایین نگه داشتن فرکانس کاری کرد که این اتفاق نیوفته ؟ ( اورکلاک معکوس ! )

احتمال داره که درایور گرافیک مثل درایور های همین 4850 خودم باشه؟ یعنی توی ویندوز یه فرکانش هست و توی گیم یه فرکانس دیگه؟:5:

alborz_k
26-02-2009, 22:10
سلام...

زمانی که توی ویندوز هست مشکلی نداره... اما زمانی که می ری توی گیم تصویر شطرنجی می شه....

آیا می شه با پایین نگه داشتن فرکانس کاری کرد که این اتفاق نیوفته ؟ ( اورکلاک معکوس ! )

احتمال داره که درایور گرافیک مثل درایور های همین 4850 خودم باشه؟ یعنی توی ویندوز یه فرکانش هست و توی گیم یه فرکانس دیگه؟:5:
سلام. 8600 نیم سوز دیگه چه صیغه ای هست؟؟!! کارت گرافیک دچار صدمه ی فیزیکی شده و یا همین جوری فهمیدی که نیم سوز شده؟

rezidentevilone
27-02-2009, 13:28
سلام...

rezidentevilone
27-02-2009, 23:28
?????????????????????????

becareful
27-02-2009, 23:53
نیم سوز دیگه چه صیغه ای هست؟؟
تایید!
----- _----- _-----
نه وقتی توی گیم هست هم همون فرکانس هایی رو داره که دستی به قول خودت اورکلاک معکوس کردی:دی

rezidentevilone
28-02-2009, 14:58
تایید!
----- _----- _-----
نه وقتی توی گیم هست هم همون فرکانس هایی رو داره که دستی به قول خودت اورکلاک معکوس کردی:دی

آقایون من عربی می نویسمو خودم خبر ندارم ؟!:41::19::31:

می گم توی ویندوز خوبه و توی گیم مشکل براش پیش میاد...

امکان داره درایورش مثل 4850 یا 4870 باشه؟ که توی گیم فرکانس رو افزایش بده؟ و توی ویندوز فرکانس رو کاهش ؟

:11: