PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد unicode یا ascii کامپایل شدن پروژه ها

jeremy28
26-02-2009, 20:25
سلام
چه طوری میشه فهمید یه پروژه unicode کامپایل میشه یا ANSI ؟
آخه من یه پروژه آماده دارم ولی نمی دونم از کجا باید بفهمم که تو حالت UNICODE داره کامپایل میشه یا نه؟
در ضمن از دستور undef UNICODE # هم استفاده کردم ولی نتیجه هیچ فرقی نکرد.
حالا می خوام ببینم توی ویژوال استودیوی 2008 جایی هست که بشه دید پروژه تو حالت UNICODE کامپایل میشه یا ASCII ؟
و اینکه آیا میشه تغییرش داد؟
مرسی:40:

hoax3r
26-02-2009, 22:56
بطور قطعی هیچجور نمیشه فهمید، چون ممکنه پروژه از نوع یونیکد باشه ولی برنامه نویسی تو همین پروژه از توابع و رشته های اسکی استفاده کنه
به طور پیشفرض کامپایلر های جدید ماکروسافت پروژه ها رو به صورت یونیکد کامپایل میکنند. البته در صورتی که پروژه مال خودته تو تنظیمات یه گزینه در این مورد هست

از روی توابع API ای که در برنامه به کار رفته میشه تا حدودی حدس زد از چه نوعی هست(در صورتی که پروژه مال خودتون نیست).
باید ببینی چه API هایی به برنامه اصطلاحا import شده اگه انتهای API حرف W قرا داشت یعنی یونیکده و اگه A قرار داشت یعنی اسکی هست،
برنامه های زیادی هست که این اطلاعات رو نشون میده مثل CFF Explorer که نسبت به بقیه برنامه های در این زمینه کاربر پسندتر و کاملتره،
البته اگه حوصله دانلود نداری خود ویژوال استادیو همراهش یه ابزار به نام dumpbin.exe داره که بصورت خط فرمانی هست و میشه این اطلاعات رو ازش گرفت.
کافیه به این صورت ازش استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی باز میگم نمیشه بصورت قطعی گفت چون ممکنه هم توابع اسکی و هم یونیکد در یه پروژه قرار داشته باشه