ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Creative Zen

mamli2002
26-02-2009, 16:58
کمی اطلاعات در مورد این پلیر میخواستم
نه اطلاعاتی که تو گوگل و اینا پیدا میشه
اطلاعات بهتر !!!
پخش ویدیو اینا میخوام بدونم خوبه یا نه ؟؟؟؟

seymour
27-02-2009, 15:41
در مورد تاخیر : من روزی فقط یه بار وقت می کنم به فوروم سر بزنم ... شرمنده ...

در مورد اطلاعات بهتر : اطلاعاتی که توی review ها و نقدهای سایت های معتبر نوشته میشه قطعاً خوبه ... در مورد جزئی ترین مسایل هم توضیح داده ان ... استفاده کن از اونا ..

بهرحال:

zen مدل خیلی خوبیه ، چه از نظر کیفیت صدا و چه کیفیت تصویر ... قیمت مناسبی هم داره نسبت به بعضی مدلهای رقیب ... کارت حافظه هم می خوره و خب این هم یه مزیته ... بهرحال توجه کن که اکثر فایل های ویدئویی نیاز به convert دارن ... البته خیلی مساله حادی نیست ، ولی معناش اینه که باید یه مرحله میانی روی PC ات انجام بدی و خب این نیاز به یه کمی حوصله داره ...

mamli2002
27-02-2009, 21:14
مراحلی مثل convert و اینا که مشکلی برام نداره مثلا میخام بدونم یه فیلم زیر نویس دار رو میشه روش راحت دید یا نه
بالاخره از یه دستگاهی که فقط آهنگ پخش میکنه کمی بزرگ تره و من این بزرگ بودنش رو به خاطر فیلم دیدن روش ترجیح میدم میخوام بدونم که میتونم روش حساب کنم یا نه

seymour
28-02-2009, 20:35
اگه زیرنویسش نرم افزاری باشه (فایل های srt و اینا که کنار فایل dixv میشینه) نه ... اگه زیرنویسش به قول معروف hardsub باشه (یعنی بخشی از ویدئو باشه) ، دیده میشه ، اما مطمئنا انقدر ریزه که بدردت نخوره چندان ... و این نکته (کوچک بودن صفحه - که مختص این مدل هم نیست ؛ پس یه نقص محسوب نمیشه) ، اون ایراد اول رو هم پوشش میده ... یعنی حتی اگه فایل زیرنویس حمایت می کرد ، مشکل ریزی رو نمی تونستی حل کنی ...

بله - برای ویدئو دیدن مناسبه ، اما برای دیدن مثل یه کلیپ ، یه فیلم 10- دقیقه ای ... اینکه بخوای 2 ساعت بهش زل بزنی : نخیر - ... یا باید بری سمت مدلهای بالای 300 تومن که تازه بازم مثلا 1.5 اینچ صفحه شون بزرگتره ، یا مدلهای متفرقه با صفحه بزرگتر ... نهایتا اینکه قرار نیست تجربه فیلم دیدن با این دستگاها ، دقیقا همون تجربه ای باشه که با PC داری ... حتما محدودیت های خودش رو داره ، چون پارامترهای دیگه مثل قابل حمل بودن و غیره ، مهمتر از زیرنویس و ایناس ...

* این حرفایی که می زنم عمومی خیلی از مدلهای هم رده اس و مختص این مدل خاص نیست

mamli2002
28-02-2009, 21:57
مرسی از راهنمایی خیلی خیلی خوبت ازت ممنونم