ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت 4870

hamid2220
26-02-2009, 13:15
سلام
من سیستمم اینه:
cpu:intel 6750
ram 2*1gb
vga: 4870 1 gb sapphire
power 785 real green
monitor lg crt t725b
مشکلم اینه که وقتی تو بازی مثلا جی تی ای یاpes2009 یه کم تیک میزنه به نظر شما مشکل از چیه؟
از مونیتور می تونه باشه؟

robert
27-02-2009, 00:29
سلام
من سیستمم اینه:
Cpu:intel 6750
ram 2*1gb
vga: 4870 1 gb sapphire
power 785 real green
monitor lg crt t725b
مشکلم اینه که وقتی تو بازی مثلا جی تی ای یاpes2009 یه کم تیک میزنه به نظر شما مشکل از چیه؟
از مونیتور می تونه باشه؟

واقعا عجیبه !!
کارت گرافیک منم عینا همینه منتها با برد گیگابایت ولی من تو هیچ بازی ابدا مشکل نداشتم و همه بازیها رو رو بالاترین جزئیات میذارم و حتی یه ذره افت فریم هم ندارم !!

شما فقط تو این دوتا بازی مشکل داری ؟؟ درایور رو آپدیت کردی ؟؟ دایرکت ایکس رو چطور ؟؟ آخرین ورژنش نصبه؟

hamid2220
27-02-2009, 10:13
درایور رو آپدیت نکردم. دایرکت ایکس آپدیت کردم.تو ویستا هم مشکل با کرایسیس دارم وقتی رو وری های می زارم.راستی هم ایکس پی دارم هم ویستا.
این هم ورژن داریور:Driver Packaging Version 8.522-080731a-067979C-ATI
این هم دایرکت ایکس:Direct3D Version 6.14.10.0603

robert
27-02-2009, 11:39
درایور رو آپدیت نکردم. دایرکت ایکس آپدیت کردم.تو ویستا هم مشکل با کرایسیس دارم وقتی رو وری های می زارم.راستی هم ایکس پی دارم هم ویستا.
این هم ورژن داریور:Driver Packaging Version 8.522-080731a-067979C-ATI
این هم دایرکت ایکس:Direct3D Version 6.14.10.0603

ویستا که در کل یه خورده سنگین تر هست برای اجرای بازی (( نسبت به xp )) برای همین بازی یه خورده ضعیفتر اجرا میشه.
شما حتما آخرین ورژن درایور رو دانلود کنید و نصب کنید.
در ضمن تهویه کیس و سیستم خنک کنندگی سی پی یو چجوریه ؟؟ کیس شما چند تا فن داره ؟؟

کارتهای 4870 بدجوری داغ میشن و وقتی داغ بشن طبعا کاراییشون افت میکنه. شما زمانی که بازی فریم به فریم میشه از بازی بیا بیرون و ببین دمای گرافیکت چقدر شده .
اگه بالای 85 برسه خیلی خطرناکه!!

hamid2220
27-02-2009, 11:53
ویستا که در کل یه خورده سنگین تر هست برای اجرای بازی (( نسبت به xp )) برای همین بازی یه خورده ضعیفتر اجرا میشه.
شما حتما آخرین ورژن درایور رو دانلود کنید و نصب کنید.
در ضمن تهویه کیس و سیستم خنک کنندگی سی پی یو چجوریه ؟؟ کیس شما چند تا فن داره ؟؟

کارتهای 4870 بدجوری داغ میشن و وقتی داغ بشن طبعا کاراییشون افت میکنه. شما زمانی که بازی فریم به فریم میشه از بازی بیا بیرون و ببین دمای گرافیکت چقدر شده .
اگه بالای 85 برسه خیلی خطرناکه!!

درایور رو که دارم دانلود می کنم. دما هم تا حالا بالای 57 نرفته

hamid2220
27-02-2009, 19:37
ورژن دایرکت ایکسم اینه اشتباه نوشته بودم:
4.09.0000.0904
آخرین ورژن کارت گرافیک رو هم دانلود کردم.
8.582.0.0 تاریخ 2009.2.3
رو کیسمم یه فن دارم.
دما رو هم گفتم زیاد بالا نیست .
بازم درست نشد.

robert
27-02-2009, 19:42
ورژن دایرکت ایکسم اینه اشتباه نوشته بودم:
4.09.0000.0904
آخرین ورژن کارت گرافیک رو هم دانلود کردم.
8.582.0.0 تاریخ 2009.2.3
رو کیسمم یه فن دارم.
دما رو هم گفتم زیاد بالا نیست .
بازم درست نشد.

شما یکی از سوالات منو تو پست دوم جواب ندادید!!

این مشکل افت فریم تو همه بازیها (( بالاترین جزئیات)) هست یا فقط تو چند تا بازی مثل کرایسیس ؟؟

چون خود منم تو کرایسیس یه خورده کوچولو افت فریم دیدم.

ُُsnake
27-02-2009, 20:16
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد و این ارور را داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
به نظرتون ایراد از چیه واز کجا میتونم بفهمم ایراد از چیه
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون کارت گرافیکم ضعیفه آخه من فکر می کردم که خیلی قویه که اینو گرفتم
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازیهای جدید رو بازی کنم
من جدیدترین ورژن درایور ATi یعنی 9.2 رو گرفتم و نصب کردم ولی باز مشکل برطرف نشد
به نظرتون من سیستم رو ببرم بیرون بدم تا از نظر سخت افزاری چک بشه و با یک کارت گرافیک و پاور دیگه تست کنن
در ضمن این هم مشخصات گرافیک من در برنامه gpu-z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc

همچنین من یه سیستم دیگه که خیلی ضعیفه توی خونه دارم که با اون بازی Splinter Cell Chaos Theory رو به راحتی اجرا کردم و چند ساعت هم بازی کردم و هیچ مشکلی هم نداشت ولی با این سیستمم که جدید خریدم وقتی این بازی رو اجرا کردم در همان اول بازی ارور vpu recovery داد
مشخصات سیستم قدیمی من
cpu : duran 800 mhz
vga: fx5200
ram: 128 mb

ُُsnake
27-02-2009, 20:29
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد و این ارور را داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود

در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون من سیستم رو ببرم بیرون بدم تا از نظر سخت افزاری چک بشه و با یک کارت گرافیک و پاور دیگه تست کنن
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN

همچنین من یه سیستم دیگه که خیلی ضعیفه توی خونه دارم که با اون بازی Splinter Cell Chaos Theory رو به راحتی اجرا کردم و چند ساعت هم بازی کردم و هیچ مشکلی هم نداشت ولی با این سیستمم که جدید خریدم وقتی این بازی رو اجرا کردم در همان اول بازی ارور vpu recovery داد
مشخصات سیستم قدیمی من

hamid2220
28-02-2009, 15:50
شما یکی از سوالات منو تو پست دوم جواب ندادید!!

این مشکل افت فریم تو همه بازیها (( بالاترین جزئیات)) هست یا فقط تو چند تا بازی مثل کرایسیس ؟؟

چون خود منم تو کرایسیس یه خورده کوچولو افت فریم دیدم.

نه تو همین 3 تا بازی این مشکلو داشتم.جی تی ایpes2009کرایسیس وقتی تو ویستا وری های بازی می کنم (تو ایکس پی وری های نمی شه بازی کرد.)

becareful
28-02-2009, 18:10
نه تو همین 3 تا بازی این مشکلو داشتم.جی تی ایpes2009کرایسیس وقتی تو ویستا وری های بازی می کنم (تو ایکس پی وری های نمی شه بازی کرد.)
شما سیستمتون مشکلی نداره gta 4 بازی مشکل داری هست کلا.فضای رم خیلی مهمه براش.
crysis هم طبیعیه کمی تیک بزنه!!

مشخصات سیستم من :
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN

مشخصات سیستم قدیمی من
شما گرافیک از پیش اورکلاک شده دارید فرکانس های پیش فرض رو بزارید مشکلی پیش نمیاد .فرکانس های memory و core رو کم کنید.

ُُsnake
28-02-2009, 20:47
من در قسمت Ati Overdrive کلاک رو به حالت دیفالت یعنی 500 قرار دادم ولی باز هم همین مشکل وجود داره ولی باز هم در gpu-z کلاک رو 780 نشون میده
این هم تصویر gpu-z بعد از قرار دادن کلاکها روی حالت دیفالت

حتی وقتی هم که gpu clock و memory clock رو روی حداقل ممکن یعنی 500 می زارم هم باز این مشکل وجود داره

همچنین در بازی Devil May Cry 4 فقط یک تیکه از دموی اونو نشون میده و بعد فقط صدا داره و ارور vpu recover هم می ده

ُُsnake
28-02-2009, 20:53
من در قسمت Ati Overdrive کلاک رو به حالت دیفالت یعنی 500 قرار دادم ولی باز هم همین مشکل وجود داره ولی باز هم در gpu-z کلاک رو 780 نشون میده

حتی وقتی هم که gpu clock و memory clock رو روی حداقل ممکن یعنی 500 می زارم هم باز این مشکل وجود داره

همچنین در بازی Devil May Cry 4 فقط یک تیکه از دموی اونو نشون میده و بعد فقط صدا داره و ارور vpu recover هم می ده

rezidentevilone
01-03-2009, 21:39
شما سیستمتون مشکلی نداره gta 4 بازی مشکل داری هست کلا.فضای رم خیلی مهمه براش.
Crysis هم طبیعیه کمی تیک بزنه!!

شما گرافیک از پیش اورکلاک شده دارید فرکانس های پیش فرض رو بزارید مشکلی پیش نمیاد .فرکانس های memory و core رو کم کنید.

من با سیستم داخل امضا بدون حتی یک بار تیک زدن روی 1280*1024 بازی می کردم...

rezidentevilone
01-03-2009, 21:50
من در قسمت ati overdrive کلاک رو به حالت دیفالت یعنی 500 قرار دادم ولی باز هم همین مشکل وجود داره ولی باز هم در gpu-z کلاک رو 780 نشون میده

همچنین در بازی devil may cry 4 فقط یک تیکه از دموی اونو نشون میده و بعد فقط صدا داره و ارور vpu recover هم می ده

با عرض تاصف گرافیک شما.... آره...!

از داخل بایوس کارت گرافیک فرکانس رو پایین بیارین

جی پی یو : 500
مموری : 700

ببینید مشکل حل می شه یا نه ( به احتمال 99% باید حل بشه )

ُُsnake
03-03-2009, 21:59
من هنگامی که برنامه Catalyst Control Center را نصب نمی کنم و فقط درایور کارت گرافیک رو نصب می کنم دیگه پیغام vpu recovery نمی ده ولی بعد از چند دقیقه بازی صفحه سیاه می شه و چراغ مانیتور چشمک می زنه که باید سیستم رو ریست کرد
راستی با عوض کردن ویندوز هم مشکل برطرف نشد
با گذاشتن کلاکها روی حداقل ممکن هم مشکل حل نشد
چی جوری از داخل بایوس کلاکها رو کم کنم
چطوری میتونم بایوس رو آپدیت کنم

becareful
03-03-2009, 22:32
catalyst 8.12 رو نصب کنید.با riva tuner کلاک ها رو تغییر بده چون زورش از catalyst بیشتره :) فرکانس های پیش فرض:
993 و 625

Kianoosh
04-03-2009, 07:02
درسته با ریوا کار کنید!

بعد هم حتما تست پایداری با occt-gpu بگیرید!یا 3dmark

rezidentevilone
04-03-2009, 19:02
catalyst 8.12 رو نصب کنید.با riva tuner کلاک ها رو تغییر بده چون زورش از catalyst بیشتره :) فرکانس های پیش فرض:
993 و 625

مگه کشتی کجه ؟!!!!:31:

ریوا هم مثل ccc عمل می کنه...

hamid2220
04-03-2009, 21:03
من وقتی درایور جدیدو نصب کردم Catalyst Control Center دیگه کار نمی کنه و ارور لود شدن می ده مجدد نصبش کردم بازم درست نشد دلیلش چیه؟

becareful
05-03-2009, 22:51
مگه کشتی کجه ؟!!!!:31:

ریوا هم مثل ccc عمل می کنه...
بله! کلاک هایی که riva تغییر میده کاتالیست نداره! شما با هر دو کار کنید فرکانس های مختلف بزارید اونی که با riva گذاشتید اعمال میشه...فرکانس های با بوت هم اگه بزارید بازم مال riva اعمال میشه...catalyst 8.12 رو امتحان نکردم شاید زورش رو زیاد کرده باشن.:31:

alborz_k
05-03-2009, 23:06
بله! کلاک هایی که riva تغییر میده کاتالیست نداره! شما با هر دو کار کنید فرکانس های مختلف بزارید اونی که با riva گذاشتید اعمال میشه...فرکانس های با بوت هم اگه بزارید بازم مال riva اعمال میشه...catalyst 8.12 رو امتحان نکردم شاید زورش رو زیاد کرده باشن.:31:
سلام. 8.12 که سهله ، زورش از 9.2 هم بیشتره!!

alborz_k
05-03-2009, 23:07
من وقتی درایور جدیدو نصب کردم Catalyst Control Center دیگه کار نمی کنه و ارور لود شدن می ده مجدد نصبش کردم بازم درست نشد دلیلش چیه؟
احتمالأ نسخه ی کارت شما با occ سازگاری نداره ، آخرین نسخه ی occ رو نصب کنید ، احتمالأ مشکلتون حل می شه!

becareful
06-03-2009, 15:47
بس که کاتالیس نصب و uninstall کردم قاطی کردم! هر ماه یه کاتالیست!! منظورم همون 9.2 بود! 8.12 که 2 ماه پیش روی سیستم نصب بود :دی

ُُsnake
06-03-2009, 21:16
من اول می خواستم کارت گرافیک gtx 260 بگیرم ولی در اکثر فروم ها گفته بودند که 4870 از gtx 260 قویتره و من به همین خاطر 4870 گرفتم
ولی الان از گرفتن 4870 خیلی خیلی پشیمونم نمی دونم چکار کنم
به نظرتون چکار کنم

becareful
06-03-2009, 23:44
من اول می خواستم کارت گرافیک gtx 260 بگیرم ولی در اکثر فروم ها گفته بودند که 4870 از gtx 260 قویتره و من به همین خاطر 4870 گرفتم
به نظرتون چکار کنم
توی اون شاتی که گذاشته بودی درایور 8.9 بود! 9.2 رو نصب کن.

rezidentevilone
07-03-2009, 00:01
به نظرتون چکار کنم

خوب بذار خودم برات توضیح بدم چیکار کنی.
به این مسیر برو
C:\Documents and Settings\your user id\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles
و این فایل رو با راست کلیک باز کن
your name.xml
و این قسمت رو پیدا کن:
</Feature>
<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="50000" />
<Property name="Want_1" value="50000" />
<Property name="Want_2" value="75000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="90000" />
<Property name="Want_1" value="90000" />
<Property name="Want_2" value="90000" />

و به این شکل تغییرش بده:

</Feature>
<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="50000" />
<Property name="Want_1" value="50000" />
<Property name="Want_2" value="50000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="90000" />
<Property name="Want_1" value="90000" />
<Property name="Want_2" value="90000" />

ببین مشکل حل می شه یا نه..:10:

ُُsnake
11-03-2009, 21:52
من کامپیوترم را پیش دو خدمات کامپیوتری بردم تا کارت گرافیک و پاور اونو چک کنن ولی سیستم هیچ کدوم از اونا سوکت اتصال به کارت گرافیک رو نداشت و نتونستن کارت گرافیک رو چک کنن
حالا به نظرتون چی کار کنم

rezidentevilone
13-03-2009, 00:07
من کامپیوترم را پیش دو خدمات کامپیوتری بردم تا کارت گرافیک و پاور اونو چک کنن ولی سیستم هیچ کدوم از اونا سوکت اتصال به کارت گرافیک رو نداشت و نتونستن کارت گرافیک رو چک کنن
حالا به نظرتون چی کار کنم

باید در اون شرکتی رو که یه پاور 40 تومنی توش نیست یا حد اقل یه تبدیل 500 تومنی ندارند گل گرفت!!!!

کاری که بالا گفتم انجام دادی ؟

rdkopol
08-09-2009, 12:40
با سلام خدمت دوستان.
من کارت گرافیکم ATI4670 هستش و همین مشکل ارور VPU Recover رو دارم.
میخواستم راهنماییم کنید که از سایت ATI کدوم نوع داریودر رو بگیرم.
یعنی همون سری 4600 رو بگیرم.
با تشکر.