ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید jxd

arash1718
25-02-2009, 23:32
با سلام و خسته نباشید
چند وقتیه قصد خرید jxd990 دارم ، می خواستم چند سوالمو جواب بدید:

1.درسته که زود خراب میشه؟
2.زیر نویس فیلم هارو (پسوند srt) رو اجرا میکنه همراه فیلم؟
3.مدل های دیگه ای رو با همین قابلیت ها پیشنهاد میکنید که حداکثر 200 تومن باشه؟

arash1718
25-02-2009, 23:34
اینم لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour
26-02-2009, 13:18
1. خب این یه واقعیته که مدلهای گمنام تر از جمله همین jxd به دلایل متعدد ، احتمال اینکه زودتر از دور خارج بشن بیشتره ... یکی اش اینه که کیفیت سخت افزاریشون پایین تره ، در نتیجه قطعات زودتر خراب میشن و زودتر هم دچار اختلال میشن (بعضی ها از همون روز اول ! - باورنکردنیه ولی من زیاد دیده ام) ... یکی دیگه اینکه پشتیبانی نرم افزاری ، از طرف کمپانی ضعیفه ... و ضمنا گارانتی هم کاری خاصی نمی تونه بکنه ، یا اینکه نمی ارزه اصلا واسه تعمیرش اقدام کنی ... ولی در عین حال شاید هم شما با یه دونه از این محصولات مدتها کار کنی و خیلی هم راضی باشه .. مساله اینه که برحسب مقدار پولی که میده به ریسکش نمی ارزه ..

2. نخیر - حتی در بین مدلهای سطح بالا هم شاید در حد انگشتان یک دست داریم که بتونن ساپورت کنن ، چه برسه به این ...

3. مدل D2 از cown واسه دیدن تصویر خیلی مناسبه ... ارزونتر ، مدل creative zen مدل خیلی خوبیه ...

arash1718
26-02-2009, 19:09
ممنون از راهنماییت! ولی یه مشکل هست ! این دو مدلی که معرفی کردی avi پخش نمی کنن! که خیلی برای من مهمه! چون واقعا وقت و حوصله تبدیل رو ندارم!

arash1718
26-02-2009, 20:04
یه سوال دیگه cowon d2 زیر نویس پخش میکنه؟ یا دیکشنری داره؟

osmaan
27-02-2009, 13:32
بله زیر نویس هم پخش میکنه
دیکشنری هم در دو زبان انگلیسی و کره ای داره

seymour
27-02-2009, 16:01
ممنون از راهنماییت! ولی یه مشکل هست ! این دو مدلی که معرفی کردی avi پخش نمی کنن! که خیلی برای من مهمه! چون واقعا وقت و حوصله تبدیل رو ندارم!
من می تونم تقریبا به یقین بگم که این مدلی که شما معرفی کردی هم avi رو پخش نمی کنه (اینجا منظور avi به معنای ویدئوی فشرده سازی نشده نیست - بلکه avi یی هستش که divx و دیگر کدک ها روش پیاده شده) ... تقریبا همه مدلها نیاز به تبدیل فرمت دارن و مدلهایی که نیاز به تبدیل ندارن محدودن و با قیمت های بالای 200 و خورده ای تومن ...