مشاهده نسخه کامل
: روتر بودن مودم adsl يعني چي ؟
extreme2006gh
25-02-2009, 21:49
باسلام
من چند تا سيستم دارم كه با هم شبكه هستند و از طريق يكي از سيستم ها اينترنت رو شير كردم . خوب مشكلي كه من دارم اينه كه اگه سيستمي كه اينترنت رو شير ميكنه رو اگه خاموش كنم سيستم هاي ديگه اينترنت ندارند .
ولي يكي از دوستان گفت اگه مودم ADSL شما روتر Router باشه ميتوني يه طوري اينترنت رو شير كني كه هر سيستم بتونه بطور مجزا اينترنت داشته باشه .
حالا از دوستان ميخواستم بپرسم كه يكم كاملتر توضيح بدند و من رو راهنمايي كنند كه چطور اينكار رو بكنم ؟
با تشكر
♥ Pegah ♥
25-02-2009, 22:48
بله از راوتر برای Forward کردن ترافیک بین شبکه ها استفاده می شود. سیسکو به این دلیل در راوترها Number one شناخته می شود و 90% Backbone دنیا بر اساس تجهیزات آن ساخته می شود : کیفیت فوق العاده بالا ، Stable بودن ، Customer Support. راوترها Broadcast Domain ها را از هم جدا می کنند. جدا کردن Broadcast Domain ها از این نظر اهمیت دارد که وقتی یک مثلا Server یک Network Broadcast می فرستد ، کل شبکه بایستی بسته را دریافت و آن را Process نماید(بدون حضور راوتر). وقتی Router یک Braodcast دریافت می کند ، آن را Drop یا Discard می کند و می گوید : That’s what I mean to do. به همین دلیل است که می گویند راوترها Broadcast را از خود عبور نمی دهند، کاری که سوییچ ها و بریدج ها انجام می دهند. البته این تنها کار آنها نیست. راوترها Collision Domain ها را هم از هم جدا می کنند. راوتر یک Device لایه 3 است. این جمله یعنی راوتر برای کار در لایه 3 طراحی شده است اما یک راوتر ، نسبت به لایه 4 هم دید دارد ، ولی تخصصش لایه 3 است.
در نهایت ما دو نوع Router داری بیسیم و با سیم
extreme2006gh
27-02-2009, 09:30
بله از راوتر برای forward کردن ترافیک بین شبکه ها استفاده می شود. سیسکو به این دلیل در راوترها number one شناخته می شود و 90% backbone دنیا بر اساس تجهیزات آن ساخته می شود : کیفیت فوق العاده بالا ، stable بودن ، customer support. راوترها broadcast domain ها را از هم جدا می کنند. جدا کردن broadcast domain ها از این نظر اهمیت دارد که وقتی یک مثلا server یک network broadcast می فرستد ، کل شبکه بایستی بسته را دریافت و آن را process نماید(بدون حضور راوتر). وقتی router یک braodcast دریافت می کند ، آن را drop یا discard می کند و می گوید : That’s what i mean to do. به همین دلیل است که می گویند راوترها broadcast را از خود عبور نمی دهند، کاری که سوییچ ها و بریدج ها انجام می دهند. البته این تنها کار آنها نیست. راوترها collision domain ها را هم از هم جدا می کنند. راوتر یک device لایه 3 است. این جمله یعنی راوتر برای کار در لایه 3 طراحی شده است اما یک راوتر ، نسبت به لایه 4 هم دید دارد ، ولی تخصصش لایه 3 است.
در نهایت ما دو نوع router داری بیسیم و با سیم
دوست من خيلي ممنون از توضيحاتت ولي خيلي تخصصي بود يا من خيلي اطلاعاتم پايينه .
من فقط ميخواستم بصورت كاربردي اين مطلب رو بدونم كه آيا مودم وايرلس كه روتر باشه مشكل من رو حل ميكنه ؟
به اينصورت كه من ميخوام از مودم وايرلس هم بصورت بيسيم و هم از طريق پورت لن اينترنت رو بين چند تا سيستم شير كنم بطوري كه اينترنت وابسته به يه سيستم مركزي نباشه كه اگه اون خاموش باشه اينترنت رو نتونيم شير كنيم .
♥ Pegah ♥
27-02-2009, 18:32
دوست من خيلي ممنون از توضيحاتت ولي خيلي تخصصي بود يا من خيلي اطلاعاتم پايينه .
من فقط ميخواستم بصورت كاربردي اين مطلب رو بدونم كه آيا مودم وايرلس كه روتر باشه مشكل من رو حل ميكنه ؟
به اينصورت كه من ميخوام از مودم وايرلس هم بصورت بيسيم و هم از طريق پورت لن اينترنت رو بين چند تا سيستم شير كنم بطوري كه اينترنت وابسته به يه سيستم مركزي نباشه كه اگه اون خاموش باشه اينترنت رو نتونيم شير كنيم .
بله نمونش مودم های D-Link ، Link Sys ، Asus و ... که علاوه بر Router دارای 4 یا 2 پورت Lan هستن
extreme2006gh
27-02-2009, 20:45
بله نمونش مودم های d-link ، link sys ، asus و ... که علاوه بر router دارای 4 یا 2 پورت lan هستن
خيلي ممون دوست من
در اين مورد راهنمايي ميتونيد بكنيد كه دقيقا به چه صورت هست ؟
يا اگر امكانش هست لينك آموزشي قرار بديد؟
♥ Pegah ♥
27-02-2009, 21:17
خيلي ممون دوست من
در اين مورد راهنمايي ميتونيد بكنيد كه دقيقا به چه صورت هست ؟
يا اگر امكانش هست لينك آموزشي قرار بديد؟
فکر کنم این عکس به مقدار کافی گویا باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش پیکره بندی مودم هم داخل دفترچه راهنما وجود داره شبکه کردنشم باید اطلاعات لازم رو داشته باشید یکی دو منبع کار رو برای امور کلی راه نمی ندازه مگه اینکه برای کار خاصی مد نظر داشته باشید
extreme2006gh
28-02-2009, 16:48
فکر کنم این عکس به مقدار کافی گویا باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش پیکره بندی مودم هم داخل دفترچه راهنما وجود داره شبکه کردنشم باید اطلاعات لازم رو داشته باشید یکی دو منبع کار رو برای امور کلی راه نمی ندازه مگه اینکه برای کار خاصی مد نظر داشته باشید
من اينكار رو از طريق مودم 4 پورت روتر دار انجام دادم ميخواستم بدونم براي وايرلس فرقي داره يا نه ؟ اگه تو manual دستگاه باشه كافيه ميتونم يه كاريش بكنم
عكسها كاملا گوياست . متشكر
♥ Pegah ♥
28-02-2009, 20:40
من اينكار رو از طريق مودم 4 پورت روتر دار انجام دادم ميخواستم بدونم براي وايرلس فرقي داره يا نه ؟ اگه تو manual دستگاه باشه كافيه ميتونم يه كاريش بكنم
عكسها كاملا گوياست . متشكر
موقع کانفیگور و پیگره بندی قسمتی برای Wlian هست که میتونید به راحتی تنظیمات رو انجام بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.