PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای به اشتراک گذاری اینترنت

anderomeda_m31
25-02-2009, 16:20
با سلام.
من یه مشکلی دارم در مورد به اشتراک گذاری اینترنت که نمی دونم چی کار باید بکنم.
یکی از دوستام اینترنت ماهواره ای داره(دو طرفه) و من می خوام که اینترنت اون رو با خودم به اشتراک بذارم. یا حتی
ریموت به کامپیوتر اون وصل شم.مشکل بزرگ اینه که برنامه های ریموت با IP کار دارند ولی من نمیدونم این سیستم اینترنت رفیق من چیه(نمی تونم برم خونشون) . وقتی بهش می گم برای فهمیدن IP ایش بره توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، هر باری که صفحه رو refresh میکنه یه IP میده، اونم از نوع عجیبی که من تا حالا نشنیدم. 433.988.33.56. یه چیزی تو این مایه ها. تا جایی که من می دونم این اصلا توی رنج استاندارد نیست.
تازه با هر رفرشی عوض هم می شه. با برنامه Teamviewer اومدم به کامپیوترش وصل شم اما نشد.
به نظر شما چی کار باید بکنم که بفهمم سیستمش چیه؟ ip ایش ولیده یا نه و اینکه چطور می تونم اینترنتش رو از راه دور (مثلا با وایرلس یا ---) داشته باشم.
من اطلاعاتم راجع به شبکه خیلی کمه ،خواهش می کنم راهنماییم کنین.ممنون

♥ Pegah ♥
25-02-2009, 17:40
برای فهمیدن ip ادرس یه سیستم باید وارد CMD بشید و عبارت ipconfig رو تایپ و Enter بزنید تا ip رو به شما نشون بده

ip ها به دو صورت Dynamic و یا Static هستن در صورتی که Dynamic باشن قابلیت شبکه کردن از راه دور وجود نداره و باید ip ها پایدار باشن

و ip الگوش شبیه به xxx.xxx.xxx.xxx هست که هر کدوم از قسمت ها میتونن عددی معادل 0 تا 255 داشته باشن

mohsen20092009
24-04-2011, 08:52
سلام دوستان مي تونين كمكم كنين كه چجوري مي شه شبكه داخلي كه يك سايت را خودسر ----- كرده دور زد؟