مشاهده نسخه کامل
: چرا نمیتونم از پست کسی تشکر کنم ؟
چرا نمیتونم از پست کسی تشکر کنم ؟
سلام
عجیبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما Ctrl + F5 رو بزن.
ببین درست میشه.
یه جایی بزن که دکمه ی تشکر باشه.
یا کوکی ها فایل های آفلاین همه چیزو تاریخ رو هر چیزی که هست رو پاک کن بعد ببین.
یه ریستارت کن کامپیوترت رو یه DC هم بزن.
موفق باشی.
Arthas King
25-02-2009, 15:02
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
شما عضو جدید هستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/24.gif
iconesh برات لود نشده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
اون انجمن امکان تشکر توش نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/65.gif
یا مشکل از خودت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shalineh
25-02-2009, 15:02
تا صفحه کاملا لود نشده باشه، اسکریپت تشکر کار نمی کنه. البته فکر می کنم.
Haj_Amoo
25-02-2009, 15:04
فيلم بزار روشن بشيم
محمد جان اماکان داره درسترسی شما به این سرویس ممنوع شده باشه :دی
ولی این روز ها خیلی با این تشکر مشکل دارن.
راستی اگر تاپیک هم قفل بشه نمیشه تشکر کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
آرش :40:
با تمام اینها ، ولی باز هم مشکل دارم .
Arthas King
25-02-2009, 15:08
یا اینکه بعلت اخلال در نظم انجمن اون انجمن رو بسته باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام اینها ، ولی باز هم مشکل دارم .
از هرکی خواستی تشکر کنی بگو من بجات تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبستن آرتاس جان . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کار اینه که با مدیریت تماس بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ice Star
25-02-2009, 15:12
نبستن آرتاس جان . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که نمیتونی تشکر کنی ، از کجا می دونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که نمیتونی تشکر کنی ، از کجا می دونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون انجمن بازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه آدرس اون تاپیک رو بدی تا ما هم تشکر را تست کنیم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بعضی از انجمن های باز هم تشکرشون غیر فعال هست:دی
من هم نمیتونم تشکر کنم ! جالبه ! فکر کنم مال من بخاطر دوره ی آزمایشی باشه ! خنده داره ! دیگه ما که آخر فروم بازیم چرا باید آزمایشی باشیم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.