مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره AMD cool'n quiet
new explorer
25-02-2009, 09:32
دوستان ، من هرچقدر تو سایت amd دنبال یه درایور برای win xp x64 گشتم چیزی پدا نکردم.جالب اینه که این تکنولوژی همراه با amd athlon64 اومده(یا حداقل در دنباله همین معماری معرفی شده) !!!
مادربورد من گیگا هست و برای ویندوز 32 بیتی درایورش رو دارم و مشکلی هم نداره ، آخرین ورژن درایور amd هم از سایتش گرفتم و نصبه ، تو سایت گیگا هم گشتم نبود.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
sir payman
25-02-2009, 14:19
سوالتون خیلی مبهمه من اصلا متوجه نشدم دنبال درایور چی هستید؟
اگر منظورتون utilitie برای cool'n quiet هست که اون باید توی cd مادر بوردتون باشه و اگه نبود به همون سایت گیگا برید
راستی cool'n quiet بدون utilitie هم کارشو انجام میده فقط کافی از توی بایوس enable بکنیش
اگرم منظورتو اشتباه فهمیدم ببخشید دیگه:46:
راستی به خاطر همین سوالت عضو شدی چون این اولین پستت بود
new explorer
27-02-2009, 06:54
عزیزم توی دانلودسنتر amd برای کارکرد cool'n quiet (یا شایدم utility ش به قول شما که برام مهم هست ، چون حتی اگه از تو بایوس هم میشه فعالش کرد - اینو نمیدونستم،میرم چک کنم،ممنونم ازتون - میخام راهی باشه که اطلاعات بدست بیارم ازش) [U]درایورظ هایی که گذاشتن (اونطور که از اسمی که اونجا گذاشتن پیداست) ، هیچ کدوم برای ویندوز اکس پی 64 بیتی نیست ،برا 32 بیتی چرا ،برا لینوکس چرا ،و شایدم چند تای دیگه که الان یادم نیست .
درباره سی دی مادربورد و سایت گیگا هم که قبل اینکه سوالمو اینجا خدمت اساتید مطرح کنم ، برسی کردم ،عرض کردم برای xp 64 بیتی برنامه ای که تو مادربورد هست نصب نمیشه (مثل خیلی نرم افزارای دیگه یا درایورایی که برای سیستم عاملای مختلف باید منفک باشن ) و تو سایت گیگا برای این مادربورد درایور واسه ویندوز 64 بیتی ندارن ،جستجوی مفصلم توی وبسایت amd هم جوابی نداشت جز اطلاعات در خصوص این تکنولوژی و همون درایورا که هیچ کدوم به کار من نمیاد.
امیدوارم تونسته باشم توضیح واضح و جامع و در عین حال مختصری داده باشم ، چون فارسی تایپیدن مصیبته واسم D:
اما درباره اون سوالتون که ارتباطی به موضوع نداشت : نه داداشی ، بنده برای تمام اهداف متعارف یه انجمن و همه نیازهایی که ممکنه در ارتباط با موضوعات مربوط به کامپیوتر داشته باشم عضو شدم(البته چند سال پیشم عضو بودم ولی همین یه ذره فعالیتم هم گاه و بیگاه بود)
درهرصورت خیلی ممنونم ازت
new explorer
09-03-2009, 04:13
بالاخره کسی جواب ما رو نداد:13:
new explorer
24-03-2009, 05:06
یعنی هیچکدوم از کسایی که ای ام دی دارن به این موضوع توجه نمی کنن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.