ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تنظيمات صداي گوشيم

samaram
25-02-2009, 08:09
سلام.
چند شب پيش گوشيم افتاد تو سطل خيار شور يه مغازه!! :41::2::31:اما خاموش نشد. و خيلي سريع کشيدمش بالا! حتي در پشتشو باز کردم و ديدم باطريش خيس نشده. اما همون لحظه پيغام enhacment... داد. بعدش از اون شب هر يک دقيقه! يه پيغام مياد رو صفحه که ميگه:
select enhacement:
headphones
music stand
صداي داخل گوشي هم (وقتي کسي داره از اونطرف صحبت مي کنه) ضعيف تر شده. تازگيا که انگار صداهاي ديگه هم جيغ شده!
کسي مي دونه بايد چيکار کنم؟ ببرمش تعمير؟ خودم نمي تونم کاري کنم؟
گوشيم 5700 هستش و توي تاپيک همون انجمن مطرح کردم. اما انگار يا اين انجمن ديگه خيلي فعال نيست يا کسي نتونست کمکم کنه.

.SA33D.
25-02-2009, 10:50
سلام.
چند شب پيش گوشيم افتاد تو سطل خيار شور يه مغازه!! :41::2::31:اما خاموش نشد. و خيلي سريع کشيدمش بالا! حتي در پشتشو باز کردم و ديدم باطريش خيس نشده. اما همون لحظه پيغام enhacment... داد. بعدش از اون شب هر يک دقيقه! يه پيغام مياد رو صفحه که ميگه:
select enhacement:
headphones
music stand
صداي داخل گوشي هم (وقتي کسي داره از اونطرف صحبت مي کنه) ضعيف تر شده. تازگيا که انگار صداهاي ديگه هم جيغ شده!
کسي مي دونه بايد چيکار کنم؟ ببرمش تعمير؟ خودم نمي تونم کاري کنم؟
گوشيم 5700 هستش و توي تاپيک همون انجمن مطرح کردم. اما انگار يا اين انجمن ديگه خيلي فعال نيست يا کسي نتونست کمکم کنه.
سلام
طفلکی گوشیت...فقط باید ببریش یه تعمیرگاه خوب.لابد اسپیکرش (همون وسطی earpiece) یه چیزیش شده .
خیلی شانس اوردی که ازاین بدتر نشده.فکرنکنم خودت بتونی کاری کنی.بازهم از نظربقیه دوستان استفاده کن

Mo7amad
25-02-2009, 11:03
5700 که فعال هست کسی چیزی نگفته حتما نمیدونسته دیگه
فکر کنم آب رفته تو جک هدفون گوشی و هعمینطور اسپیکر گوشی که برای مکالمه استفاده میشه
شما برو تو تنظیمات اتصال هدفون ببین با تغیر دادن گزینه ها میتونی جلوی این پیغام enhansment رو بگیری یا نه(که احتمالا نمیتونی) چاره ای هم نیست باید ببری تعمیرش کنی دیگه

NINTENDO_DS
27-02-2009, 22:55
البته اون داستان سطل برنج رو هم روش امتحان کن

samaram
01-03-2009, 13:26
ممنون دوستان. بردمش يه تعميرکار موبايل. آخه از ديشب خود به خود خاموش و روشن هم مي شد!!! گفت دو تا آي سي رو تعمير کرده و 8 تومن ازم گرفت. خوب گرفته يا زياد؟

NINTENDO_DS
01-03-2009, 22:24
نه خوب گرفته ازت

.SA33D.
02-03-2009, 09:00
ممنون دوستان. بردمش يه تعميرکار موبايل. آخه از ديشب خود به خود خاموش و روشن هم مي شد!!! گفت دو تا آي سي رو تعمير کرده و 8 تومن ازم گرفت. خوب گرفته يا زياد؟

دمش گرم تعمیرکار با انصاف هم دیدیم!!!

samaram
02-03-2009, 11:53
دمش گرم تعمیرکار با انصاف هم دیدیم!!!

تازه من بهش 5500 دادم!! :31: اما يه چيزي. اون مشکل خاموش و روشن شدن خود به خودشو حل کرد اما اون پيغام enhacement همچنان سر جاشه. چيکار کنم؟ با فلش کردن درست ميشه؟