PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش و پاسخ حقوقی (مشاوره حقوقی)

صفحه ها : 1 [2]

ata.royalfalcon
21-02-2012, 19:23
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
امروز بعد از ظهر متوجه شدم کاغذی بدون پاکت داخل باکس پست انداخته شده . یک دادنامه بود که تو اون کادر بالایی بعد از آیه نوشته شعبه ی 101 دادگاه عمومی (جزایی) شهرستان شاهرود همچنین شماره 16 رقمی دادنامه + شماره ی 16 رقمی پرونده و شماره ی بایگانی 6 رقمی شعبه و تاریخ تنظیم هم نوشته ولی پیوست نزده

شاکی رو نوشته خودو آدرسشو و آدرس منو به عنوان متهم نوشته اونم با عنوان خانم ! درحالی که من آقام و آدرس رو هم زده اما پس و پیش و مشکوک

بعد با نهایت پررویی اتهام رو نوشته استفاده از اوراق مجعول

بعد برام قرار دادگاه با کلی دبدبه و کبکبه نوشته با لحن حقوقی و شماره کلاسه و کلی از این چیزا که برم شاهرود! از تبریز پاشم برم شاهرود و تو دادگاه شرکت کنم!! و رفع اتهام کنم! من تا به حال اصلا مدارکی بکار نبردم که بخوام جعلشون هم کنم . یه دانشجوی ساده چه جعلی میتونه بکنه؟

اصلا نه مهر داره نه امضا داره نه پاکت داره و فقط همون شماره دادنامه و از این چیزا
بالای بالاشم نوشته page 1of1 همچنین پایینشم آدرس اینترنتی هست (مثله این میمونه که بعد از ثبت نام دانشگاه اون کد رهگیری و اطلاعاتتو چاپ کنی و پایینش ادرسی چیزی هم ثبت کنه)
آدرسش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22 33 /forms/iudge/hstjudgprint.aspx?...
دوستان نظرتون چیه؟ واقعا همیشه این دادنامه ها بدون مهر و امضان؟ بدون پاکتن؟ من که روحمم خبر نداره از این اتهام چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم منو از این نگرانی مصیبت وار نجات بدید

سلام
با یک وکیل که در نزدیکی محل اقامتتون هست مشورت کنید ، ضرری ندارد . حق المشاوره هم معمولا 20 هزارتومن هست .
وکیل به شما بهترین راهنمایی رو میده .

Переклад не
21-02-2012, 21:43
سلام
با یک وکیل که در نزدیکی محل اقامتتون هست مشورت کنید ، ضرری ندارد . حق المشاوره هم معمولا 20 هزارتومن هست .
وکیل به شما بهترین راهنمایی رو میده .

به نظرت یکم مشکوک نیست؟ پست اگه اینو آوورده نباید تو پاکت میبود و ازم امضا هم باید میگرفت؟درضمن پیوست هم نداره

ata.royalfalcon
21-02-2012, 21:59
به نظرت یکم مشکوک نیست؟ پست اگه اینو آوورده نباید تو پاکت میبود و ازم امضا هم باید میگرفت؟درضمن پیوست هم نداره

چه مشکوک باشه و چه مشکوک نباشه برای پیشگیری از مشکلات آتی حتماً با یک وکیل خبره مشورت کنید .

Переклад не
21-02-2012, 22:27
چه مشکوک باشه و چه مشکوک نباشه برای پیشگیری از مشکلات آتی حتماً با یک وکیل خبره مشورت کنید .

درضمن اگه این حقیقت داشته باشه و من پیگیریش نکنم ممکنه چه عواقبی در آینده برام داشته باشه؟ البته حتما با وکیل مشورت خواهم کرد اما این سوالم فوریه واسه اون میپرسم

ata.royalfalcon
22-02-2012, 08:16
درضمن اگه این حقیقت داشته باشه و من پیگیریش نکنم ممکنه چه عواقبی در آینده برام داشته باشه؟ البته حتما با وکیل مشورت خواهم کرد اما این سوالم فوریه واسه اون میپرسم

من دقيق نميدونم ، ولي اگر حقيقت داشته باشه و با توجه به عدم حضور در دادگاه و دفاع از خود امكان صدور راي غيابي بر عليه شما وجود دارد و براي اجراي راي دادگاه ، حتي ممكنه بازداشت بشيد .
البته من حدس ميزنم و مطمئن نيستم .

shahab_f
23-02-2012, 10:57
سلام دوستان. من لپ تاپم رو دادم یه تعمیرگاه برای تعمیر مادربورد، سی پی یوش رو هم عوض کرده، یه مدل پایین تر گذاشته و ادعا میکنه از اول همین بوده و دست نزده. من بخوام ازش شکایت کنم باید چیکار کنم؟ از کجا باید شروع کنم؟ کلانتری یا شورای حل اختلاف یا ...؟

aria_electric_fars
24-02-2012, 22:22
سلام دوستان. من لپ تاپم رو دادم یه تعمیرگاه برای تعمیر مادربورد، سی پی یوش رو هم عوض کرده، یه مدل پایین تر گذاشته و ادعا میکنه از اول همین بوده و دست نزده. من بخوام ازش شکایت کنم باید چیکار کنم؟ از کجا باید شروع کنم؟ کلانتری یا شورای حل اختلاف یا ...؟
سلام

منم همچين سوالي دارم ولي اگر يه موتور سيكلت باشه كه پلاك و سند نداره از همين ژاپني ها باشه !!!

با تشكر

arian-sr599
02-03-2012, 23:53

دوست عزیز مشکلتون حل شد؟
اگر نه یه بار واضح بفرمایید جلوی شاکی و متهم چی نوشته؟ تا راهنماییتون کنم

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

شما تشریف میبری دادسرایی که تعمیرگاه تو حوزه اون هست. البته اگر مدرکی نداری که ثابت کنه سی پی یوت فلان مدل بوده و هنگام تحویل هم روش بوده بیخیال شو چون فایده ای نداره

shahab_f
05-03-2012, 18:33
شما تشریف میبری دادسرایی که تعمیرگاه تو حوزه اون هست. البته اگر مدرکی نداری که ثابت کنه سی پی یوت فلان مدل بوده و هنگام تحویل هم روش بوده بیخیال شو چون فایده ای نداره
دست شما درد نکنه.
مشکلم با طرف حل شد. در مورد اثبات کردنش که خب رو جعبه و فاکتور ِ خریدم کانفیگ رو نوشته.
و یه مورد دیگه که مردم نمیدونند و باعث میشه بعضی وقتها از حقشون بگذرند اینه که فکر میکنند در همون مرحله اول لازمه که ثابت کنند، خب آدم برای همه چی که شاهد و مدرک نداره، اما همین که بری شکایت کنی طرف پاش باز بشه به دادسرا یا هرجای دیگه، حساب کار میاد دستش.

arian-sr599
07-03-2012, 17:01
دست شما درد نکنه.
مشکلم با طرف حل شد. در مورد اثبات کردنش که خب رو جعبه و فاکتور ِ خریدم کانفیگ رو نوشته.
و یه مورد دیگه که مردم نمیدونند و باعث میشه بعضی وقتها از حقشون بگذرند اینه که فکر میکنند در همون مرحله اول لازمه که ثابت کنند، خب آدم برای همه چی که شاهد و مدرک نداره، اما همین که بری شکایت کنی طرف پاش باز بشه به دادسرا یا هرجای دیگه، حساب کار میاد دستش.

البته دوست عزیز چون تخصص من این هست ،آخرشو برات گفتم.چون اگر رفتی شکایت و بعد نتونستی ثابت کنی، طرف میتونه از شما شکایت کنه و برات دردسر میشه.

paket
10-03-2012, 09:52
یه مشکلیه جدیداًاحساس میکنم اذیتم میکنه میشه کمکم کنید ؟
اگه یه خونه رودزد بزنه که اندازه ۳ میلیون ببره ودزد رو هم برحسب اتفاق بشناسی ودزده داداشه مالباخته باشه چیکارمیکنی چون اون ال سی دی رو از خودم خریده مالباخته سریع شناختم وقتی اورد واسه فروش مغازه حالا ازیه طرف مالباخته که بشه داداشه اقادزده گفته ۵۰۰تومن جایزه میدم هرکی پیدا کنه لطفا درصورت لزوم کمکم کنید چیکارکنم این وسط.؟ ممنونم

سندازایفون4 ورژن5.0.1

my.lejend
11-03-2012, 11:59
داداش حتما به صاحب ال سی دی خبر بده .
اگر هم میخوای دزده نفهمه شما به مالباخته اطلاع دادی با مالباخته شرط کن که اسم شمارو لو نده بعد بهش داستان رو بگو.
اون نامردی که از داداش دزدی میکنه حیوونه نه ادم

paket
11-03-2012, 12:14
باورکن شده داستان برام یکی میگه دشمن واسه خودت درست نکن اینا داداشن یه روزی مشکلشون حل میشه بعدش توخراب میشی یکی میگه بگو نمیدونم والا .وجدان درد گرفتم .

{* سندازایفون *}

esisuzuki
12-03-2012, 12:24
سلام من يه لپ تاپ مدل acer 5755g از يه نفر توي شهرستان خودم به قيمت 1380 خريدم كه از تهران سفارش داد واسم اوردن . حالا كه رفتم سايت رايان سبا قيمت همين مدل رو ديدم زده 1200 . كه من 1.080 تومن نقد و300 هم چك 1 ماهه دادم . يعني اين يارو 180 تومن سود لپتاپ رو از من گرفته . به نظرتون برم ازش شكايت كنم ؟ از طريق اينترنت چه جوري ميشه شكايت كرد ؟ اگه به سايت بازرسي شكايت كنم رسيدگي ميكنن ؟ ممنون

paket
12-03-2012, 21:36
سلام من يه لپ تاپ مدل acer 5755g از يه نفر توي شهرستان خودم به قيمت 1380 خريدم كه از تهران سفارش داد واسم اوردن . حالا كه رفتم سايت رايان سبا قيمت همين مدل رو ديدم زده 1200 . كه من 1.080 تومن نقد و300 هم چك 1 ماهه دادم . يعني اين يارو 180 تومن سود لپتاپ رو از من گرفته . به نظرتون برم ازش شكايت كنم ؟ از طريق اينترنت چه جوري ميشه شكايت كرد ؟ اگه به سايت بازرسي شكايت كنم رسيدگي ميكنن ؟ ممنون

مطمعنی مشخصات دقیقاً همون مدل ؟ مثلاگارانتیش یا اجزایه داخلش هارد رم ؟؟ بنظرم اول اطمینان حاصل کن بعد باهاش صحبت کن بگو جریانو شاید بهش گرون دادن البته شاید طرف مقابلت هم گرون دادن بخاطر گرونیه دلارو اینحرفا .

sia0368
04-04-2012, 21:17
اگر به فرض کسی از من شکایت کرده باشه و من هیچ اطلاعی از شعبه دادگاه, شماره پرونده, روز و ساعت برگزاری دادگاه نداشته باشم چه طور میتونم اطلاعاتی در مورد روز و ساعت دادگاه پیدا کنم؟از رو اسم و فامیل میتونم روز و ساعت برگزاری دادگاه رو بفهمم؟

Karmenwet
05-04-2012, 21:09
...........................................

aria_electric_fars
06-04-2012, 12:14
سلام دوستان

مي خواستم بدونم فرض كنيد من با كسي قرارداد واردات كالا مي بندم حالا اگر مشكلي پيش بياد اين قرارداد محكم هست يا نه؟؟؟

اگر مواردي خلاف قرارداد رخ بده جنبه حقوقي به چه صورتي مي شه و چقدر طول مي كشه مراحلش؟؟؟

كلا قرارداد بخوام يك آدم وارد مثل وكيل تنظيم كنه چقدر مي گيرن؟؟؟

با تشكر

Karmenwet
06-04-2012, 12:50
.......................................

aria_electric_fars
06-04-2012, 13:06
سلام

به نكته خوبي اشاره كرديد !!!

ببينيد من قراردادي كه مي خوام وكيل برام بنويسه به صورت جاخالي مي خوام باشه كه بعدا بتونم اسامي مختلف و قراردادهاي مختلفي بنويسم حالا چقدر مي گيره يه قرارداد واسه ما به صورت جا خالي بنويسه كه محكم باشه و چيزهايي كه مد نظرم هست توش بنويسه؟؟!!! ( هر چي باشه وكيل از لحاظ جمله بندي فكر كنم بتونه بهتر قرارداد رو بنويسه!!!)

دوم اينكه دفتر اسناد رسمي هر قراردادي ما بخوايم ثبت مي كنه!!! خب حالا اومديم ثبت دفتر اسناد رسمي شد و يك مشكلي توي قرارداد افتاد و من شاكي شدم مراحلش به چه صورت مي شه؟؟!!! (اگر به صورت دستي ما قرارداد بنويسيم و ثبت دفتر اسناد رسمي نشه مشكلي داره؟؟!! چه فرقي مي كنه كه ثبت دفتر بشه يا نشه؟؟!!!)

با تشكر

Karmenwet
06-04-2012, 14:08
.............................

hamze60
07-04-2012, 08:34
سلام:20:
مدتی پیش یک جفت RAM با مارک A-Data خریدم، سیستم من خیلی با این رم ها مشکل داشت و گه گاه هنگ می کرد. یکبار بردم گارانتی عوضش کرد، باز هم مشکلش حل نشد حتی بیشتر هم شد، یکبار دیگه بردم با یه برند دیگه عوضش کرد باز هم مشکل باقی بود . نتیجتا رفتم یک رم دیگه با مارک Geil خریدم حالا 5-6 ماهه که روی سیستم است و هیچ مشکلی نداره.
یک مدت پیش دوباره کنجکاو شدم پیگیر همون رم های خراب بشم. بردم گارانتی با یک مدل جدید A-data عوض کرد، اینبار سیستم یک بار در میون همون اول توی ویندوز هنگ می کرد.
هر بار می رفتم گارانتی بدون کوچکترین سوال و جوابی فوری رم را عوض می کرد، خیلی مشکوک بود.
الان تقریبا مطمئن شدم که کارشون کلاهبرداریه:41: و رم های مرجوعی مشتری های مختلف را به مشتری های دیگه می دن!
بنظرتون چطور میشه شکایت کرد؟

nt
20-04-2012, 21:14
سلام
دوستان من یک عدد چک برگشتی دارم که متوجه شدم طرف کلاهبردار هست و چند تا دیگه شاکی هم پیدا کردم
آیا راهی هست که بشه پولش کرد یا نه
ممنون میشم دقیق راهنمایی نمایید

ملا نصرالدین
22-04-2012, 12:23
اگر جنسی بهش دادید و هنوز توی انبار طرف هست سعی کنید جنستان را پس بگیرید که از همه نظر به نفعتان هست.

در غیر این صورت باید فورا شکایت کنید .اگر طرف متواری نشود میتوانید به جایی برسید.در این جور مواقع با شاکی های دیگر کاری نداشته باشید چون توی این زمانه هر کسی به فکر خودش هست

nt
22-04-2012, 21:39
سلام
نه متاسفانه طرف شهرستانی بوده و مثلا برای خودش خریده و آدرسی هم که ازش دارم خانه اجاره ای بوده و تخلیه کرده
اما آدرس پدرخانم و برادرش را دارم (جفتششون کارگر هستند و توی کارخانه فعالیت دارند) میشه کاری کرد؟ یا به اونا مربوط نیست
از راه شکایت برای من کاری میکنند
مبلغ هم 3.000.000 ریال بوده اما بقیه بیشتر از من هست
ممنون

mf.designing
23-04-2012, 12:54
سلام
من 2 تا سوال داشتم :

1- من چند وقت پیش توی شرکتی برا کار فصلی مشغول شدم و چون به نحوی آشنا بودیم هیچ قراردادی بین ما نوشته نشد و گویا شرکت هم ثبت نشده ! بعد 3 ماه (که همون 3 ماه قرار بود کار کنم) از اون شرکت خارج شدم و کل وجهی که باید میگرفتم رو کامل نگرفتم و طی 2 ماه بعد 2 چک 300 تومانی دریافت کردم و 230 تومن مانده حساب داشتم . اما تا به امروز نتونستم 230 تومن مونده رو کامل بگیریم و یجورائی میخوان بزنن زیرش و من درسته بود و نبود 200 تومن برام مهم نیست اما نمیتونم ببینم حقم خورده میشه ، اونم از طرف به اصطلاح دوست ! چیکار میتونم بکنم ؟! آیا راهی قانونی وجود داره ؟

2- پدر من چندین و چند سال پیش یه خونه خرید اما بخاطر اینی که پدر خودش خونه نداشت بدون هیچ پولی خونه رو به اسم پدرش زد و اونم اونجارو فروخت و یه خونه دیگه خرید ! الان که ایشون فوت کرده و ارث به همه بچه ها میرسه میشه ثابت کرد که اون خونه در اصل ماله پدر من بوده ؟! شاهد امر هم وجود داره که در اون موقع همچین کاری شده

بسیار ممنون

مصطفی
28-04-2012, 22:36
طی 2 ماه بعد 2 چک 300 تومانی دریافت کردم و 230 تومن مانده حساب داشتم . اما تا به امروز نتونستم 230 تومن مونده رو کامل بگیریم و یجورائی میخوان بزنن زیرش
چک از حساب شرکت که نمیتونه باشه درسته ؟ از حساب شخصه پس میتونی بری دادسرا شکایت کنی

[/QUOTE] بدون هیچ پولی خونه رو به اسم پدرش زد و اونم اونجارو فروخت و یه خونه دیگه خرید ! الان که ایشون فوت کرده و ارث به همه بچه ها میرسه میشه ثابت کرد که اون خونه در اصل ماله پدر من بوده ؟![/QUOTE]

خیلی بعیده بشه کاری کرد در اصطلاح حقوقی وقتی بدون پول مالی رو میدی یا کاری بکنی بهش میگن تبرعی که بعدا هم نمیشه ادعای مالکیت یا پول رو کرد . خونه سند رسمی داره ؟

osmaan
28-04-2012, 23:17
سلام
من 2 تا سوال داشتم :

1- من چند وقت پیش توی شرکتی برا کار فصلی مشغول شدم و چون به نحوی آشنا بودیم هیچ قراردادی بین ما نوشته نشد و گویا شرکت هم ثبت نشده ! بعد 3 ماه (که همون 3 ماه قرار بود کار کنم) از اون شرکت خارج شدم و کل وجهی که باید میگرفتم رو کامل نگرفتم و طی 2 ماه بعد 2 چک 300 تومانی دریافت کردم و 230 تومن مانده حساب داشتم . اما تا به امروز نتونستم 230 تومن مونده رو کامل بگیریم و یجورائی میخوان بزنن زیرش و من درسته بود و نبود 200 تومن برام مهم نیست اما نمیتونم ببینم حقم خورده میشه ، اونم از طرف به اصطلاح دوست ! چیکار میتونم بکنم ؟! آیا راهی قانونی وجود داره ؟

2- پدر من چندین و چند سال پیش یه خونه خرید اما بخاطر اینی که پدر خودش خونه نداشت بدون هیچ پولی خونه رو به اسم پدرش زد و اونم اونجارو فروخت و یه خونه دیگه خرید ! الان که ایشون فوت کرده و ارث به همه بچه ها میرسه میشه ثابت کرد که اون خونه در اصل ماله پدر من بوده ؟! شاهد امر هم وجود داره که در اون موقع همچین کاری شده

بسیار ممنون
حساب به نام شرکته؟ یا شخص؟

درمورد کار پدرتون در واقع ایشون هبه کردن درسته؟
اگر هبه شده شما نمیتونید طرح دعوا بکنید چون اون ملک با رضایت کامل پدرتون به پدربزرگتون داده شده نه اینکه پدربزرگتون غصب کرده باشه تا بشه یه کاری کرد
مگر اینکه اثبات کنید که پدرتون در حین این کار محجور بوده باشن که اینم نمیشه چون شاهد دارین که این کار رو کردن و از انصاف هم دوره البته درکل اثبات محجوریت کاره ساده ای نیست ولی اگر یک صدم درصد هم احتمال داشته باشه از انصاف دوره

paket
29-04-2012, 11:32
ازکسی پول میخوام سفته گرفتم ازش که فقط امضاش کرده میگن باید اثرانگشت میگرفتی اشکالی داره ؟

iphone4
v/5.1
j...

زادمهر...
02-05-2012, 23:50
ازکسی پول میخوام سفته گرفتم ازش که فقط امضاش کرده میگن باید اثرانگشت میگرفتی اشکالی داره ؟

iphone4
v/5.1
j...
نه
بازهم سندیت سفته پابرجاست

arabim1t
10-05-2012, 20:46
وثیقه

سلام اگه میشه مراحل وثیقه گذاشتن برای یک بازداشتی رو بنویسید
و مشخصات سند رو بگید.
ممنون

استاکس نت
16-05-2012, 13:04
شخصی که دیوانه باشه باید کارت مخصوص براش تهیه کرد؟

HOOSEIN 105
10-07-2012, 17:41
سلام به همه دوستان عزیز
چشتون روزه بد نبینه همین نیم ساعت پیش بود داشتم یه دونه کیک یزدی رو که از شیرنی پزی خرید بودم رو میخوردم که یه دفعه یه تیکه شیشه بزرگ بین دندون های اسیام خورد شد .خوشبختانه باعث جراحت و شکستگی دندانم نشد و لی باعث درد خیلی شدید در فک و مخصوصا دندان هام شده.احتمال زیاد مینای دندونم اسیپ دیده چون خیلی درد میکنه.
حالا بریم سر اصل موضوع
من میخوام از طرف شکایت کنم چون کلا از نوع رفتار و ... موقع خرید خوشم نیومد و حالا هم که یه تیکه شیشه بزرگ اندازه سکه 5 تومانی از کیکش در اومده اونم با لبه های تیز و برنده.
واقعا معلوم نبود من اون رو اگه میخوردم چه بلایی سرم میومد و حالا هم میخوام به خاطر بی مسولیتی طرف برم شکایت.
فقط میخوام بدونم الان من چه طوری باید ثابت کنم این شیشه از کیکهای این اقا در اومده؟؟؟ در حالتی که الان یه نصفه کیک دارم که توش شیشه نیست و مقداری شیشه خورده.
بالفرض ثابت کردم میتونم غرامت بگیرم؟؟
دوستان فکر نکنن ادم کینه ای هستم ولی خوب این ادم واقعا بی شخصیت تشریف دارن و اگه یکی جلوش واینسته معلوم نیست دوباره چه خرابکاری میخاد بکنه.نمیدونم چی بگم اخه شیشه به اون بزرگی وسط کیک چیکار میکنه؟؟اشتباه به این بزرگی ؟؟
واقعا جون مردم رو به خطر انداخته با این کارش .خدا میدونه چنتا کیکه دیگه زده که توش شیشه هست .یه بنده خدایی شیشه خورده بود از نای تا روده هاش رو عمل کردند و بدبخت شدش.
خواهشمندم راهنمایی کنید میخوام تا ته تهش برم.وقتم هم فعلا ازاده

aria_electric_fars
27-07-2012, 10:27
سلام دوستان

من و يكي از دوستان مي خواهيم با هم بريم تو كار مشاركت در ساخت لطفا يك فرم قرارداد شراكت نامه كاري محبت كنيد بزاريد براي شراكت ما 2 نفر ( قرارداد مشاركت در ساخت نمي خوام فقط قرارداد شراكت كاري )

با تشكر

oghyanoos
28-07-2012, 02:59
سلام دوستان
یک سوال از وکلای عزیز
آیا چک برگشتی و رفتن به زندان سوء پیشینه داره یا نه؟؟
مرسی

استاکس نت
28-07-2012, 12:46
من یه چک سفید امضا از یه شخصی بابت ضمانت تخلیه دارم طرف حدود 70 هزار تومان بدهکاره حالا چیکار میتونم بکنم با این چک؟

EHSANRF
28-07-2012, 16:39
من 11 ماه میشه دارم به فرموده رئیس یه اداره دولتی توی واحد فناوری اطلاعاتش کار میکنم.
همون اول رئیس اداره گفت کارت رو درست میکنم ولی تا حالا اینطور شده :
ماه دوم از یه شرکت خصوصی درخواست کرد حقوقم رو بدن که قبول نکردن ( مامور به خدمت زوری !! )
ماه ششم قبول کردن که پایه اداره کار رو بهم بدن یعنی 330 تومن ماهانه از ماه ششم به بعد ( یعنی شش ماه هیچ )
الان این شرکت داره حقوق من رو ماهانه 330 میده، بدون قراردادی چیزی!
من میخوام از این اداره بیام بیرون، آیا امکان داره بتونم اون شش ماه اول رو بگیرم!؟
این وسط فقط یه سری نامه رد و بدل شده بین اداره و شرکت خصوصیه..
و ضمناً برگه های مرخصی و ماموریتم رو حفظ کردم و دارمشون برای شکایتی چیزی...
آیا میشه اداره کار شکایت کرد!؟
اگه میشه من قرارداد ندارم و فقط و فقط کارمندای اونجا برام تائید میکنن که اونجا بودم کفایت می کنه!؟
راهنمایی می فرمائید!؟

مصطفی
28-07-2012, 21:14
شخصی که دیوانه باشه باید کارت مخصوص براش تهیه کرد؟
از لحاظ حقوقی برای اشخاص دیوونه (بهش محجور میگن ) قیم نامه صادر می شه . برای رسیدگی هم باید به قسمت امور سرپرستی و محجورین دادسراها رفت و توی تهران هم فکر کنم یه دادسرای مستقل زیر پل کریمخان داره . اینکه کارت صادر می شه یا نه نمی دونم .

مصطفی
28-07-2012, 21:18
سلام دوستان
یک سوال از وکلای عزیز
آیا چک برگشتی و رفتن به زندان سوء پیشینه داره یا نه؟؟
مرسی
آره . جرمی مثل چک برگشتی پیشینه کبفری موثر محسوب می شه ولی به شرط اینکه رای صادر شده باشه و با رای به زندان رفته باشه که این هم راه حل داره که بعد از صدور رای میشه مبلغ چک رو به حساب سپرده واریز کرد و زندان نرفت . صرف بازداشت شدن در دادسرا در هیچ جرمی پیشینه کیفری محسوب نمی شه.

مصطفی
28-07-2012, 21:24
سلام به همه دوستان عزیز
چشتون روزه بد نبینه همین نیم ساعت پیش بود داشتم یه دونه کیک یزدی رو که از شیرنی پزی خرید بودم رو میخوردم که یه دفعه یه تیکه شیشه بزرگ بین دندون های اسیام خورد شد .خوشبختانه باعث جراحت و شکستگی دندانم نشد و لی باعث درد خیلی شدید در فک و مخصوصا دندان هام شده.احتمال زیاد مینای دندونم اسیپ دیده چون خیلی درد میکنه.

توی تمام پرونده ها اصولا راهنمایی اینترنتی مثل این می مونه که شما از دکتر بخواین از پشت تلفن با گفتن مشخصات مریضی براتون نسخه دارو بنویسه و راهنمایی دقیق نمی شه کرد . اشتباه نشه من وکیل نیستم و دنبال موکل نمی گردم فقط رشته حقوق خوندم. ولی به نطر من این موردی که شما ذکر کردی اگه خواستی شکایت کنی به در بسته می خوری . چون شاهد نداری و نظریه پزشک قانونی هم نداری

مصطفی
28-07-2012, 21:26
من یه چک سفید امضا از یه شخصی بابت ضمانت تخلیه دارم طرف حدود 70 هزار تومان بدهکاره حالا چیکار میتونم بکنم با این چک؟
چکی که برای ضمانت باشه و برگشت بخوره اصلا جنبه کیفری نداره یعنی اگه ببری دادسرا پرونده ات رو از همون اول می بندن و در ثانی اگه مبلغ چک 70 تومنه که میره برا شورای حل اختلاف

استاکس نت
28-07-2012, 21:50
چکی که برای ضمانت باشه و برگشت بخوره اصلا جنبه کیفری نداره یعنی اگه ببری دادسرا پرونده ات رو از همون اول می بندن و در ثانی اگه مبلغ چک 70 تومنه که میره برا شورای حل اختلاف

البته چک سفید هست بدون تاریخ و مبلغ
میتونم هر مبلغی بخوام توش بنویسم؟بعدش حقوقی بشه چجوریاست؟

anti-military
28-07-2012, 22:02

این کثیف کاری ها ارزش نداره. هیچ چیزی ارزش نامردی کردن در حق یه نفر (چه انسان چه حیون) رو نداره

تو میخواهی انسانیتت رو به پول بفروشی ؟

درضمن اگه طرف ازت شکایت کنه چک میره واسه تعیین دست خط و ...

مصطفی
28-07-2012, 22:18
خب فارغ از بحث نامردی و ... که دوستمون گفتن . شما می تونی هر مبلغی که خواستی بنویسی و تاریخ هم بزنی .زیاد برات مشکل ساز نمی شه چون تعیین دستخط و استکتاب برای امضای توی چک انجام میشه نه برای وجه و تاریخ (شما میتونی بگی من تاریخ و مبلغ رو نوشتم و طرف هم امضا کرد کاری که خیلی ها انجامش میدن) خب تا اینجا متوجه شدم که اسمی از این چک توی سند اجاره یا رهن نیومده درسته؟ اگه این جوری باشه می شه یه کارایی کرد ولی یه جوری مبلغ رو بنویس که تابلو نباشه . توی حقوقی که هیچ کس دنبالش نمیره به دو دلیل 1 هزینه دادرسی که از همون اول باید بپردازن 2 مدت طولانی رسیدگی اون هم بدون زندان رفتن طرف

استاکس نت
28-07-2012, 23:05
من ده باره دارم بهش زنگ میزنم میگم بیا 70 تومن رو بده چکت رو ببر ولی طرف بیخیاله
من چیکار کنم؟در ضمن حتی اگه چکش برگشت بخوره دیگه بعید میدونم بهش دسته چک بدن

مصطفی
28-07-2012, 23:24
من ده باره دارم بهش زنگ میزنم میگم بیا 70 تومن رو بده چکت رو ببر ولی طرف بیخیاله
من چیکار کنم؟در ضمن حتی اگه چکش برگشت بخوره دیگه بعید میدونم بهش دسته چک بدن
دیگه نمیدونم چی بگم . این بخشنامه های جدید بانک مرکزی رو هم در مورد دسته چک و ... رو زیاد خبر ندارم . یه جوری باید مجبورش کنی . از طریق معرف یا بزرگتری یا موارد دیگه

استاکس نت
28-07-2012, 23:36
راستی اگه من چک رو گم کنم و یه نفر دیگه ازش سو استفاده کنه حکایت چجوریاست؟

oghyanoos
29-07-2012, 13:42
دوستان برگشت زدن چک، سوء پیشینه داره؟؟

danavan
29-07-2012, 13:52
هر وقت چکتون برگشت بخوره ، از زمان صدور اعلام برگشتی صاحب حساب 10 روز فرصت داره چک رو تعیین تکلیف کنه یعنی یا چک پاس بشه یا لاشه چک رو به بانک بده در غیر این صورت به صورت اتوماتیک براش توی بانک مرکزی سوئ اثر ایجاد میشه.
حالا اینکه کسی که چک رو برگشت زده به مراجع قضایی مراجعه کنه یا نه و اعلام شکایت کنه یا نه یه بحث دیگست.، که اگر قبل از 6 ماه اینکارو بکنه بصورت دعوی حقوقی کیفری و فورا حکم جلب صادر میشه و سوئ پیشینه ایجاد میشه در غیر اینصورت یعنی اگر پس از 6 ماه به مراجع قضایی شکایت کنه دعوی مدنی میشه و یه هفت هشت سالی باید بدو تا بتونه طرف رو محکوم کنه.

استاکس نت
29-07-2012, 13:56
هر وقت چکتون برگشت بخوره ، از زمان صدور اعلام برگشتی صاحب حساب 10 روز فرصت داره چک رو تعیین تکلیف کنه یعنی یا چک پاس بشه یا لاشه چک رو به بانک بده در غیر این صورت به صورت اتوماتیک براش توی بانک مرکزی سوئ اثر ایجاد میشه.
حالا اینکه کسی که چک رو برگشت زده به مراجع قضایی مراجعه کنه یا نه و اعلام شکایت کنه یا نه یه بحث دیگست.، که اگر قبل از 6 ماه اینکارو بکنه بصورت دعوی حقوقی کیفری و فورا حکم جلب صادر میشه و سوئ پیشینه ایجاد میشه در غیر اینصورت یعنی اگر پس از 6 ماه به مراجع قضایی شکایت کنه دعوی مدنی میشه و یه هفت هشت سالی باید بدو تا بتونه طرف رو محکوم کنه.

در مورد چک سفید امضا چی؟

danavan
29-07-2012, 13:59
شما اگر چکتون رو گم کردید سریعا به یکی از شعب بانکنون ترجیها شعبه افتتاح کننده حساب برید یه فرم دارید پرش میکنید بانک از همون تاریخ به مدت یک هفته جلو چک شما رو میگیره البته تو اون فرم مبلغ و تاریخ ذکر شده که شما اگر چک مبلغ دار رو گم کرده باشید موظفید اول مبلغ رو توی حساب بریزید و بعد جلوش رو مسدود کنید اونهم برای هفت روز و بانک به شما 7 روز فرصت میده تا این موضوع رو به اطلاع یکی از مراجع قضایی برسونید و پس از ارائه نامه دادگاه به بانک می تونید برای همیشه جلو چک رو ببندید.
در ضمن این درخواستها رو علاوه بر صاحب حساب دارنده چک هم میتونه ارائه بده مثلا اگر چکی از کسی گرفتید و نمیشناسد و گمش کردید هم می تونید این کارها رو به جای صاحب حساب انجام بدید البته باید مدارک کافی برای اثبات اینکه چک متعلق به شماست هم ارائه بدید البته نه به بانک بلکه به مراجع قضایی مثل بینامه و قرداد که اطلاعات چک توش باشه.

danavan
29-07-2012, 14:08
ما چیزی به اسم چک سفید امضا نداریم امضا جزو ارکان چک هست مثل قراردادی که امضا نشده باشه. چک که امضا نداره براش برگشتی صادر نمیشه.
حالا اگر چکی به بانک برده بشه و امضا نداشته باشه و دانده چک یه امضا الکی روش بزنه اونوقت برای چک برگشتی صادر میشه که توش ذکر میشه موجودی کافیست و مغایرت امضا یا اینگه موجودی کافی نیست و مغایرت امضا.
در هر دو حالت شما محکوم خواهید شد چرا که یا شما چک رو به کسی دادید یا نداید پس گمش کردید و به نحوی در اختیار شخص قرار گرفته در حالت اول که محکومید چرا که با دانستن ایکه امضا درست رو نمیزنید چک رو به مردم دادین.در حالت دوم هم شما اگر کارهایی که در پست قبل گفتم رو باید انجام بدید که در غیر این صورت محکومید.

مصطفی
29-07-2012, 14:23
ما چیزی به اسم چک سفید امضا نداریم امضا جزو ارکان چک هست مثل قراردادی که امضا نشده باشه. چک که امضا نداره براش برگشتی صادر نمیشه.دوست عزیز . فکر کنم منظور استاکس نت خان (یا جان) از چک سفید امضا همون معنی عرفی اون باشه یعنی : چکی که در جای مبلغ یا تاریخ یا گیرنده یا همه این ها خالی باشه ولی امضا داشته باشه که در بین مردم بهش میگن سفید امضا . و در موارد ضمانت از چک ضامن وام بگیرید تا خیلی موارد دیگه این جور چک ها صادر میشه

danavan
29-07-2012, 17:27
دوست عزیز . فکر کنم منظور استاکس نت خان (یا جان) از چک سفید امضا همون معنی عرفی اون باشه یعنی : چکی که در جای مبلغ یا تاریخ یا گیرنده یا همه این ها خالی باشه ولی امضا داشته باشه که در بین مردم بهش میگن سفید امضا . و در موارد ضمانت از چک ضامن وام بگیرید تا خیلی موارد دیگه این جور چک ها صادر میشه
ببخشید
اگر کسی چک سفبد امضا به این معنی که شما فرمودید کشیده دیگه ریسک همه چیز رو هم قبول کرده ، با تمام این اوصاف اگر این احتمال رو میده که از چکی که در اختیار کسی گذاشته سو استفاده بشه باز هم میتونه هون کارهایی که در مورد گم شدن چک انجام میده رو این بار تحت عنوان خیانت در امانت انجام بده و جلو چک رو به مدت یک هفته ببنده و به دادگاه مراجعه کنه. مثلا خونه اجاره کرده یک چک تخلیه هم داده حالا صاحب خونه میره چک رو خرج میکنه . یه شخص ثالثی هم که روحش از این ماجرا بیخبره برگشت میزنتش حالا اون بدبخت که نباید چوب اعتماد بیجا شما رو بخوره پس شما اول باید پول اون بدبخت رو بدید بعدش هم برید پیگیری شکایت خودتون رو بکنید.

.
.
.
.
یه پیشنهاد برای همه دوستان ، اگر خواستید چکی تحت این عنوان صادر کنید حتما چک رو تاریخ دار صادر کنید اون هم حتما به تاریخ آینده و سعی کنید در سند دیگری مشخصات چک رو به طور کامل درج کنید.
تا اگر برگشت خورد دعوی مدنی داشته باشید نه کیفری که حکم جلب صادر میشه و غیره ذالک.

Ezel
01-08-2012, 10:08
سلام /

دوستان گرامی :

از این به بعد برای موضوعات مربوط به امور حقوقی ، تاپیک مجزا ایجاد کنید .

ممنون /